Sevgili Okurlar, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Elbette güneş bize de doğacak. İşte budur demeye var mısınız? Bordo mavili formayla dev bir dünya markası yakında el ele” diyerek sponsorluk müjdesini vermişti.
 
Muharrem Usta bu ipucundan sonra dediğini yaptı ve sponsoru açıkladı.
 
Bu Trabzonspor için çok önemli bir adımdı. QNB Bank ile forma sponsorluğu anlaşmasının detaylarıyla ilgili olarak 14 Temmuz'da lansman gerçekleştirecek. İstanbul'da yapılacak olan tanıtım organizasyonuna Başkan Muharrem Usta'nın yanı sıra QNB Bankası'nın üst düzey yetkilileri de katılacak. Trabzonspor'un bu anlaşmadan kasasına koyacağı rakamların da burada net bir şekilde açıklanacağı belirtilirken, özellikle banka ile kulüp arasındaki işbirliğinin ilerleyen günlerde de artarak devam edebileceğine vurgu yapılacak. TAKA Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz ve alınan bedelin en ekonomik şekilde kullanılmasını bekliyoruz.
 
Maganda Kurşunu
 
Değerli okurlar, Ramazan bayramını geride bıraktık. Ama buruk bir bayram geçirdik. Giresun’da Helikopterin düşmesi, sel ve heyelanlar, trafik kazaları derken bunlara bir de maganda kurşunları eklendi. Trabzon’da magandalar bayramı zehir ettiler. Bayram için Trabzon’a gelen Feyzanur bahçede fotoğraf çekilirken maganda kurşununun kafasına girmesiyle hayatını kaybetti. Ayrıca jandarma bölgesinde 7, polis bölgesinde ise 5 kişi yorgun merminin isabet etmesi nedeniyle tedavi altına alındı. Emniyete gelen yüzlerce telefonda da “tedirginiz” ihbarı yapıldı.
 
Bugüne kadar yüzlerce maganda kurşunu olayı yaşanmıştır. Ama yaşanmışlardan ders almayı bilmiyoruz. Daha kaç can gitmesi, kaç kişinin yaralanması gerekiyor. Tetiğe basarken havaya çıkan o merminin bir yere düşeceğini ve orada da bir kişinin olabileceğini düşünün.
 
Arazi Cinayetleri
 
Sevgili okurlar, Geçtiğimiz hafta TAKA’da manşet olan en üzücü olaylarından biri de Ordu’da kardeşler arasında yaşanan arazi kavgası oldu. Toprak parçası için 6 can gitti. Cinnet geçiren şahıs kardeşini, yengesini ve yeğenlerini öldürerek intihar etti. 6 canın da cenazesi paylaşamadıkları toprağa girdi.
 
Geride kalan aileleri de anında ikiye bölündü. İki kardeşin tabutu yan yana bile getirilmedi, bir tanesi jandarma eşliğinde gecikmeli defnedildi.
 
Bu kadar büyük öfkeye ne gerek var? Hani derler ya bu dünya Sultan Süleyman’a kalmadı.
 
Toplumu bu bilince eriştirmek için TAKA olarak elimizden geleni yapacağız.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
 
Editör: TE Bilisim