Sevgili okurlar; Trabzon’a Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik atandı. Bu hafta göreve başlayacak olan Çevik’e başarılar diliyoruz. Son aylarda yaşanan terör olaylarından dolayı gündemden düşmeyen Trabzon’un Maçka ilçesinde kaymakam değişti. Batman Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk Maçka Kaymakamlığı görevine atandı. Öte yandan yine terör olayları kapsamında FETE/PYD soruşturmasıyla ilgili gözaltına alınan Maçka İlçe Jandarma komutanı Zabit Zengin’in sorgusu devam ediyor. Nu olaylarla ilgili yaşanan ve yaşanacak gelişmeleri Taka Gazetesi’nden en ince ayrıntısına kadar takip edebilirsiniz.

Yeni Parti Ve Kopmalar

Değerli okurlar; MHP’li muhalifler yeni parti oluşumuna hazırlanıyor. Hafta içi MHP’den istifa eden Koray Aydın’da bu oluşuma katılarak Meral Akşener’le birlikte hareket ediyor. Yeni Partinin Trabzon’da ki yansımaları ise Eski İl Başkanı Muammer Demeli partisinden istifa etmeyeceğini açıkladı.  Trabzon’da partinin önde gelen isimleri ise yeni oluşuma destek veriyor. Önümüzdeki günlerde yaşanacak kopmaları ve gelişmeleri Gazetemizin sütunlarından okuyabilirsiniz.

Fındık Fiyatlarına Soruşturma

Sevgili okurlar; Fındıkta açıklanan fiyat üreticiyi tatmin etmedi. Trabzon Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu, fındıktaki gelişmeler ve fındık fiyatlarıyla ilgili bir araya gelerek fiyatlara tepki gösterdi. Üretici maliyetini kurtarmadığı fındık fiyatının revize edilmesini istiyor. Bununla ilgili resmi makamlarda soruşturma başlatıldı. Umarız üreticinin alın terini karşılayacak bir fiyat verilir. 

Acil Transfer 

Değerli okurlar; Trabzonspor, Göztepe maçında oynağı futbolla büyük bir tepki aldı. Teknik direktöründen futbolcusuna kadar eleştirildi. Görülüyor ki bu takımın acilen transfere ihtiyacı var. Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kaldı. Yönetim elini çabuk tutmalı taraftarı küstürmeden transferleri bitirmeli.
Editör: TE Bilisim