Sevgili Okurlar; Geçtiğimiz hafta içerisinde bu kansızlar Batman’da 8 Mehmetçik’imizi kurdukları kalleş tuzakla şehit etti.  Yüreğimize kor düştü, 81 milyon ağladı. Şehit cenazesinde gözyaşı döken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bakışları ise Türkiye’de gündem oldu.
 
Bakan Soylu, konuşmadı ama, o bakışlarıyla tüm Türkiye ne anlatmak istediğini gayet net anladı. Beklide şehit ve gazi ailelerine, bugüne kadar verilmemiş teselli ve umudu verdi. Yüreklerine su serpti. O bakışlar ki teröre olan kini kustu. Bir damla kanın yerde kalmayacağının haberini verdi. O bakışlar tüm Türkiye’yi teröre karşı kenetledi. 8 evladımız, vatan için bayrak için canlarını feda ettiler. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Ailelerine Allah sabırlık versin. Bu ülkede hainlere hiçbir zaman yer olmadı bundan sonrada olmayacak. Devletimize bu konuda olan güvencimiz tam.
 
Seçim Heyecanı
 
Değerli Okurlar; 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için partiler çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanları son kozlarını oynuyor. Hafta içerisinde Trabzon’da gezen anketörler, vatandaşın nabzını yokladı.
 
Ankara bugünlerde bayağı hareketli. İlçelerde mevcut belediye başkanlarının çoğu bir dönem daha başkanlık için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni aday olacak kişiler ise Ankara trafiğini artırdı. Trabzon’da siyasetçisinden, bürokratına, esnafından vatandaşına kadar herkesin dilinde yerel seçimler var. Bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşayacağız. Seçimlerle ilgili tüm kulisleri ve haberleri gazetemizden okuyabilirsiniz.
 
İki Önemli Proje İçin Müjde
 
Sevgili Okurlar; Trabzonlu önemli bürokratlarımızdan Karayolları Genel müdürlüğü görevini yürüten Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın talimatları ile tüm Türkiye’ye dokunuyorlar. Trabzon’daki projeleri de yakın en takipteler.  Kanuni Bulvarı ve Kaşüstü Kavşağının tam gaz ilerlediğini belirten Uraloğlu, projeleri bitirme gayretinde olduklarını ifade etti. Çok iyi anlaşan Bakan Turhan ile Uraloğlu, Trabzon için büyük bir şans. Bu şansı Trabzon çok iyi değerlendirmeli.
Editör: TE Bilisim