Sevgili Okurlar; Gerek kendi birimlerince gerekse ortaklaşa yaptıkları çalışmalarda Trabzon’un her noktasında varlar. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasına sayılı günler kala operasyonlarını artıran güvenlik ekipleri çok sayıda uyuşturucu tacirine kelepçeyi vurdu. Geçtiğimiz hafta içerisinde binlerce kişi arandı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gençlerin hayatını zehirleyen şahısların birçoğu yakalansa da tehlike hala devam ediyor. Trabzon Emniyeti ve Jandarma ekipleri bu konuda çok hassas davranıyor. Mahalle aralarında, köylerde, ana caddelerde olsun suçluları silip süpürüyorlar. Allah güvenlik ekiplerimize zeval vermesin…
 
Konuşsana TMO
 
Değerli Okurlar; Fındıklar yeşerdi yok, rekolte hesaplandı yok, üretici bahçede yok, harmana serdik yok, çuvala koyduk yok, pazara indik yok. Elde yok avuçta yok. Sabırda kalmadı, dermanda yok. TMO inşallah vatandaşı bu kadar beklettiğine değecek bir fiyat açıklar. Tüm üreticinin gözü kulağı üzerinde. 20 TL civarında bir fiyat bekleniyor. Tüm siyasi partilerin açıklamaları da bu yönde. Buna rağmen Toprak Mahsulleri Ofisi piyasaları hareketlendirecek ne bir söz söyledi nede bir adım attı. Bu hiç Hayri alamet değil. Karadeniz’den çıkan ses Ankara’ya çoktan ulaşmış olması lazım. Üretici acil bir açıklama bekliyor. Neredesin TMO gözümüz yollarda kaldı.
 
Burak Krizi Takıma Yansımamalı
 
Sevgili Okurlar Trabzonspor’da Burak Yılmaz krizi sürüyor. Takımda tam her şey yoluna giriyor derken alacakları nedeniyle Trabzonspor'u TFF'ye şikayet eden Burak Yılmaz'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Taraftarlar, "Trabzon'da kral oldun. Bize yanlış yaptın" diyor. Trabzonspor Yönetimi'nin en kısa süre içinde Burak Yılmaz ile özel bir görüşme yapacağı ve ona göre hareket edeceği öğrenildi. Kulislerde konuşulan bir diğer konu ise Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılacağı…Yaygın basının dilinden düşmeyen bu kriz takıma faydalı olacak şekilde kısa sürede çözülmeli. Bu kriz dışında takım hafta sonu oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Oldukça kritik bir maç kaybetsek telafisi olur ama kazanırsak takım başka bir havaya bürünür. Lig boyunca kafaya oynayan hatta şampiyonluğu kovalayan bir takım izleyebiliriz.
 
Trabzon Muhteşem Takım Vasattı
 
Değerli Okurlar; Cuma gecesi milli talkımımız Trabzon’da Rusya’yı ağırladı. Trabzon şehri üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Tribünleri doldurduk, 90 dakika boyunca takımımızı destekledik. Hiçbir olay çıkmadı. Fakat milli takımımız buna rağmen sahadan mağlup ayrıldı. Hepimiz çok üzüldük. Takımda hiçbir sistem yok, tamamen oyuncu performansına dayalı bir futbol oynadık. Oyuncu seçimleri tartışılır, fakat milli takımda yine ruh yoktu. Savaşan bir takım izleyemedik. Trabzon şehri kazanmak, için her türlü ortamı sağladı olmadı. Umarız bundan sonraki maçları kazanır gruptan çıkarız.
 
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim