Sevgili Okurlar, Peki yeni anayasa ne zaman hayata geçecek? Referandum sonrası anayasa değişikliğinin büyük çoğunluğu 3 Kasım 2019’da hayata geçecek. Ancak 18 maddelik değişiklik teklifinin 3 maddesi için bu durum geçerli değil. Söz konusu 3 madde hemen uygulanacak.
 
Yani, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 30 gün içerisinde yeniden yapılandırılacak, askeri yargı kaldırılacak ve Cumhurbaşkanı’nın partiye üyelik hakkı da hemen uygulanabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta içersinde partiye yeniden üye olması bekleniyor, bunu da belirtelim. Taka Gazetesi olarak yeni anayasayla beraber gelen yenikleri yakından takip ederek siz değerli okurlarımıza iletiyoruz. Bizi okumaya devam edin.
 
Kandil Ve Bayram
 
Sevgili Okurlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiş. Bu bayramı coşku ile kutluyoruz.
 
Çocuklar geleceğimizdir. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu yıl Miraç Kandili de 23 Nisan’a denk geldi. Miraç gecesi, peygamber efendimizin bütün insanlığı temsilen Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen gecedir. 23 Nisan’da hem çocuk bayramını, hem de Miraç kandilini bir arada yaşadık. Allah bu güzellikleri bozmasın.
 
Trabzonspor Estiriyor
 
Sevgili Okurlar, Trabzonspor'un ikinci yarıdaki başarısı göz dolduruyor. Takım muhteşem bir uyum yakaladı. Genç Yusuf'a güven geldi, Rodallege kendini buldu, Olcay takıma hava kattı. Bordo Mavili ekip rakiplerini ardı ardına deviriyor. Seri başarılar ise akıllara ilk yarıda kaybedilen puanları getiriyor.
 
Eğer basit puan kayıpları yaşanmasaydı Trabzonspor bugün şampiyonluğun en büyük adayıydı. Şimdi Avrupa için mücadele ediyoruz. Bu takım Avrupa'da da iş yapar. Yeter ki böyle devam etsin.
 
Taraftar ise takımına verdiği tam destek ile bordo mavili takımın gücüne güç katıyor.
 
Trabzonspor'un başarısı gösteriyor ki yeni sezonun en büyük şampiyonluk adayı Trabzonspor olacak.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim