Sevgili Okurlar: Meclis’teki merasimin ardından Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhteşem bir göreve başlama töreni gerçekleştirilecek.
 
22 ülkenin cumhurbaşkanı ile 17 ülkenin başbakanı katılım gösterecek. Ayrıca çok sayıda uluslararası kuruluş başkanı, bakanlar, her ülkeden Türkiye dostu kardeşimiz göreve başlama törenine iştirak edecek. Aynı gün ilk Cumhurbaşkanlığı Kararnamesini de yayınlanacak. Yeni sistemin ilk kabinesi ise bu akşam saatler 21.00’ı gösterdiğinde açıklanacak.
 
Çok merak edilen kabinede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre sürpriz isimler de yer alacak. Erdoğan’ın hafta içerisinde yapmış olduğu ‘Partili bakan olmayacak’ açıklaması siyaset aranasın da akılları karıştırırken önceki gün ise ‘Kabinede meclisten isimlerde olabilir’ sözleri ortamı normale döndürdü.
 
Bu akşam açıklanacak kabineyi ve gün içerisinde yaşanan tüm siyasi gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.
 
Ahlaklı Olmak
 
Değerli Okurlar; Son günlerde artış gösteren minik çocuklara yapılan cinsel istismar ve tecavüz haberleriyle sarsıldık. Adeta uykularımız kaçar hale geldi. Diğer yandan tacizi önleme konusunda bir ilerleme kaydedemiyoruz. Bize emanet edilen canları yitip gidiyor, koruyamıyoruz. Ayıbımız büyük, suçumuz affedilir gibi değil.
 
Toplumun büyük bir kesimi cezaların caydırıcı olmamasından yakınırken idam’ın gelmesini istiyor. Diğer bir kesim ise idam’ın bu canilere hafif geleceğiniz, canları yanmadan ölmemeleri gerektiğini savunuyor. Devletimize bu konuda güvenimiz tam.
 
En akil çözümü yakın zamanda yürürlüğe koyacaktır. Fakat önemli olan insanların bu duruma gelmeden doğru yolu bulmasıdır.
 
Aileler daha bilinçli olmalı, çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz. Her şeyden önce onların iyi ahlaklı olabilmeleri için çaba göstermeliyiz.
 
Trabzonspor İnce Eleyip Sık Dokuyor
 
Sevgili Okurlar; Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya kampında sürdürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman önderliğinde hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavililer diğer yandan da takıma yeni katılacak transferlerin görüşmeleri sürüyor. İlk olarak takıma iki sağlam stoper katmanın çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Castillo’nun sakatlanmasının ardından hücum hattına da en az bir oyuncu alması bekleniyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeni sezonda taraftarlara sözü mücadeleci, savaşan bir takım. Taraftar olarak ta bizde takımımıza maddi manevi her türlü desteği vermeliyiz. Trabzonspor’u diğer Anadolu takımlarından ayıran ve İstanbul takımlarına kafa tutmasını sağlayan en büyük farkı güçlü bir taraftara sahip olmasıdır. O yüzden her zamankinden daha fazla takımımıza sahip çıkalım.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
 
Editör: TE Bilisim