Sevgili Okurlar Trabzonspor taraftarı da 5 yılın ardından kalkan yasaktan sonra ilk kez deplasmana giderek takımına tam destek verdi. 7 haftada 7 puan almasına rağmen takımına desteği bırakmayan taraftarlarımızı alkışlamak lazım. İşte gerçek Trabzonsporluluk budur.
 
Taraftar inandı, takım ise kırılma maçımız diyerek canla başla oynadı. Muhteşem bir organize atakla birlikte N’Doye ile golü bulduk. Golün ardından Galatasaray’ın hamlelerini de kitledik ve pas yaptırmadık. İstanbul’da bu muhteşem galibiyetle beraber alınan sadece 3 puan değildi. Sezonun geleceğini etkileyecek olan moral da depolandı. Şimdi bundan sonra seri galibiyetlerle yukarıya yetişme zamanı. Bu takım inandıktan sonra yenemeyeceği kimse yoktur.
 
Ak Parti’de Kongreler
 
Değerli Okurlar, Ak Parti’de kongre ateşi yanmaya başladı. 2017 ocak ayından itibaren tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da ilçe kongreleri start alacak. Hepsi tamamlandıktan sonra Mayıs ayında da il kongresi gerçekleşecek.
 
Bugünlerde Trabzon’da yan yana gelen Ak Parti’lerin ilk konusu kongreler oluyor. Partililer, ilçelerde geçtiğimiz kongrelerde olduğu gibi sorunların yaşanmaması için dikkatli olmak gereklidir yorumunda bulunuyor.
 
İlçelerin yanı sıra ise en çok merak edilen il başkanlığı. İl başkanlığı için kulisler şimdiden başladı. Başkan Revi’nin başarılı bir süreç yönettiğini söyleyen yöneticileri Başkanın sonuna kadar arkasındayız mesajını veriyor. Taka Gazetesi olarak kongre sürecinde yaşanan en detaylı haberleri ve kulisleri siz değerli okurlarımıza sunacağız. Bizi takibe devam edin.
 
Asayiş’e Yatırım!
 
Sevgili okurlar, Trabzon Emniyet ve Jandarma birimleri şehirde yaşanan adli olayları hazırladıkları bültenle beraber Trabzon valiliğine iletiyor. Trabzon Valiliği bu asayiş bültenini onayladıktan sonra basın mensuplarına servis ediyor. Trabzon asayiş bülteninde bugünlerde yaralama olayları bir hayli fazla.
 
Geçtiğimi hafta başında Yomra’da yol verme meselesi yüzünden Adem Civelek isimli şahıs bıçaklandı. Yine Cuma günü Trabzon Sanat Sokağı’nda döner bıçaklarının karıştığı kavgada, silahla birlikte 3 kişi yaralandı. Bir gün sonra ise Çukurçayır Mahallesi’nde de bir apartman görevlisi olan baba ve oğul broşür kavgası yüzünden kurşun yağmuruna tutuldu. Kuşkusuz FETÖ operasyonları sebebiyle her alanda personel sıkınıtsı var. Ama her yerden kısılır asayişi olumlu seviyede tutmak için fedakarlıktan kaçınılmaz.
 
Şehrimize yakışmayan olayların tekrar yaşanmamasını umut ediyor ve Emniyet mensuplarına başarılar diliyoruz.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim