Trabzonspor’da göreve gelen yeni başkan ve yönetimle inşallah iyi bir döneme başlarız.
Camiamıza hayırlı olsun diyorum..
Biz iyi işler yapan ve Trabzonspor’umuzun menfaatini düşünen herkesin yanındayız.
Gidelim Ankara’ya, Osmanlıspor maçına başkentteki taraftarlarımızın ilgisizliği şahsen beni üzmüştür.
Tamam Trabzonspor ligde iyi bir konumda değil ama her ne olursa olsun Trabzonspor taraftarı takımının yanında ve destekçisi olmalıdır.
Taraftar desteğinin olmadığı fakat Avrupa için büyük bir önem taşıyan Osmanlı maçına geçelim.
Burak ve Okay cezalı Onazi ve Castillo’nun sakatlığından dolayı hoca ister istemez oyuncu seçiminde zorlandı.
Olcay’ı merkezde oynatarak, Okay’ın yokluğunu doldurmaya çalıştı. Osmanlıspor ligdeki kötü konumu ile maça var güçleriyle başladılar ve ilk 10 dakika müthiş bir tempoyla oynadılar.
Trabzonspor bu 10 dakikadan sonra oyunun hakimiyetini eline aldı. İmaj değiştiren Kucka’nın maçın başındaki asistlerine tanık olduk.
13.dakikadaki ortasına Novak kafayı vurdu, kalecinin çeldiği topu bu kez affetmedi ve takımını öne geçiren sayıyı tabelaya yazdırdı.
15.dakikada yine Kucka, Yusuf’a nefis bir ara pası attı bu oyuncumuzda topu ikinci kez ağlarla buluşturarak hepimizi rahatlatmış oldu.
Trabzonspor bu sezon ilk kez bizlere oyunun başında almış olduğu iki farklı skorla rahat bir ilk yarı seyrettirdi ve devreyi avantajlı bir şekilde tamamlayıp, soyunma odasına gitti.
İkinci yarıya Abdülkadir’in yerine Pereira ile başladık.
Osmanlıspor ilk yarıdaki gibi ikinci yarıya da hızlı başlangıç yaptı. Bunun da mükafatını 51.dakikadaki müthiş bir golle gördüler.
Musa tahmini 37-38 metreden çok sert vurarak takımının ve kendinin ilk golünü attı..
Trabzonspor bu gole 5 dakika sonra Rodellega ile farkı ikiye çıkardı. Osmanlıspor maçı bırakmadı ve 72. Ve 83.dakikalarda Musa’nın hattrick yaptığı maçı 3-3’e getirmiş oldu.
Trabzonspor’un orta alanı Abdülkadir’in ve Kucka’nın sakatlanıp çıkmasıyla adeta çöktü, orta alandan defansa yardım gitmeyince de goller arka arkaya gelerek Trabzonspor’un çöküşü hazırlanmış oldu.
Demek ki gençler çıkınca yaşlı oyuncular hiçbir şey yapamıyormuş..
Günümüz futbolunda tecrübe değil, gücü olan ve koşan oyuncu önemli.
Bizim Sosa ve Olcay son dakikalarda yürümeye başlayınca Osmanlıspor’da rahat rahat kalemize gelerek golleri sıraladı.
Biz maçı berabere bitirdik diye sevinmeliyiz. 3 gol atarak Trabzonspor’u yıkan Musa’yı kutlamaktan başka hiçbir şey yapamıyoruz.