Trabzon ve Gümüşhane’de acı haberler ard arda geldi. intihardan boğulmaya kadar yaşanan vakalar 7 eve ateş düşürdü

Zincirle İntihar

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesi Yeşilyurtlar köyünde yalnız yaşayan 59 yaşındaki Ayşe Gülay önceki gece bunalıma girerek evinde ocak başında bulunan zincirle kendini astı.  Gülay’ın cesedine dün sabah komşuları ulaştı. Olay yerine Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Şalpazarı İlçe Jandarma Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kanser hastası olduğu öğrenilen Ayşe Gülay 40 yıl önce eşini kaybetmişti. 1 çocuk sahibi olan Gülay’ın  psikolojik bunalıma girerek intihar ettiği belirtildi.

Yunus Emre’yi kaybettik

Trabzon'un Maçka ilçesinde, dereye giren lise öğrencisi boğuldu. Alınan bilgiye göre, Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. sınıf öğrencisi Yunus Emre Ergün, Yaylabaşı Mahallesi mevkisinde serinlemek için girdiği derede boğuldu. Çevredekiler tarafından kıyıya çıkarılan Ergün'ün cesedi, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ölüm tatili!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde serinlemek için dereye giren genç ve onu kurtarmak için suya atlayan akrabası boğuldu. Edinilen bilgiye göre, tatil dolayısıyla Kürtün'ün Taşlıca köyüne gelen Kadir Keleş (24) ve akrabası Ramazan Durmuşkaya (16), serinlemek için Deregözü mevkisinde dereye girmek istedi. İlk olarak dereye giren Durmuşkaya, bir süre sonra suda sürüklenmeye başladı. Bunun üzerine Kadir Keleş, Durmuşkaya'yı kurtarmak için suya atladı. Suda sürüklenen 2 genç, boğuldu.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çevredekilerce dereden çıkarılan gençlere uzun süre müdahale etti. Durmuşkaya ve Keleş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Zigana’da can pazarı

Trabzon'un Maçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Başar Mahallesi mevkisinde, freni boşalan 14 BL 2527 plakalı kamyon, kimliği henüz belirlenemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Abbas Erdoğan ve Halis Ubiç olay yerinde hayatını kaybetti.

Bagajdan cesedi çıktı

Trabzon'da bir otobüsün ikinci şoförü uyumak için girdiği aracın bagaj bölümünde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, "Kurtalan Yeteneklerini Keşfediyor" adlı proje kapsamında Siirt'in Kurtalan ilçesinden Karadeniz gezisine çıkan grubu taşıyan otobüsün sürücüsü, yemek molası için Karadeniz Sahil Yolu Akyazı mevkisindeki bir tesisin önünde durdu. Bagaj bölümündeki ikinci şoför İrfan Ayfer'i (63) uyandırmak için seslenen otobüs görevlileri, yanıt alamayınca bagajın kapağını açtı. Ayfer'in hareketsiz yattığını fark eden yolcular ve otobüs görevlileri, güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan incelemede Ayfer'in öldüğü belirlendi. Ayfer'in ölüm nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.