ISINMA HAREKETLERİ VE ÖZKAN HOCA
 
Geçen Cumartesi günü yönetimin daveti üzerine Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde yapılan kahvaltılı toplantıda kulübün ağırlıklı isimleri ile hep bir araya geldik. Her yeni başlangıçta olduğu gibi insanlar takımları ve kulübü için kümeler halinde konuşurlarken umut ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. Kahvaltıya oturunca konuşmacılar sırayla mikrofonu ellerine alınca hep bilmedikleri yeni bir umudun dillerinden dökülmesini beklediler.
 
Ben de bir bardak çay içim süresini Sayın Sümer’le seçimden bugüne gelinen noktayı değerlendirme fırsatı buldum. Özkan hocanın bu sıkıntılı dönemde elini taşın altına koyması birilerinin dediklerinin tersine önemli bir cesaret örneği olduğunu söylemeliyim. Trabzon şehri tarihi ve de spor anlamında zengin geçmişi yanında bir mevkie gelindiğinde ya da seçildiğinizde aşırı zorlukları olanda bir kenttir. Daha Sümer’in ismi gündeme geldiğinde onun bilgi ve de birikimi ile ne vereceği tartışılması gerekirken alacağı maaşın konuşulması bunun somut bir örneğidir.
 
Sevgili okurlar bu kulüp yıllardır menajerler aracılığı ile transferini, el yordamı ile yönetimleri sürdürmüş olması bugüne gelmemizin temel sebebi değil midir? Sayın Sümer’in gelmesi ile en azından kendi değerlerimiz üzerinde kurulacak günümüze uygun bir planlama ile elle tutulur bir programı göreceğimizden hiç şüphe duymuyorum. Başta alt yapı üst yapı koordinasyonu olmak üzere transferde gereksiz paraların çarçur edilmeyeceğini de dikkate alırsak, kazanılacak maddi değer on tane Sümer’in maaşını fazlasıyla karşıladığını hep birlikte yakında görmüş olacağız.
 
Sevgili okurlar başta yönetim olmak üzere hep birlikte Sayın Sümer’e destek olursak takımımızın makûs talihini değiştirebileceğimize inanıyorum. Kaldı ki hocanın konu ile ilgili projelerinin bitirme aşamasında olduğundan bahsetti. Fırsat olursa onları da konuşup sizlerle paylaşacağım. Sonuç olarak gerek yönetim gerekse Özkan hoca sorunları çözmek için ısınma hareketlerine çoktan başladılar diyebilirim. İyi haftalar.