Ahmet Uğur Zihni doktor olması sebebiyle bir yolunu bulup muayenehanesini açabiliyor. Zihni, ‘Bu seçim önemli.
 
Çok önemli. Cumhurbaşkanımızın bakanımıza karşı söylediği övücü sözler bizi duygulandırdı. Bu güveni boşa çıkaramayız ve en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımız için varız’ dedi.
 
Baskı Var
 
CHP’nin Trabzon il eski Başkanı Yavuz Karan aradı. Karan, 16 Nisan referandumuna doğru AK Parti cephesinde baskının arttığını söyleyerek, ‘Trabzon’da bir de İçişleri Bakanına karşı mücadele ediyoruz. Hayırcılara hareket alanı bırakılmıyor’ sitemini etti.
 
Nazar Değdi
 
‘Sümela’nın şifresi 3 cinyor Temel’ isimli filmi çeken ve gala için Bursa’ya gitmekte olan oyuncular Orhangazi köprüsünde kaza geçirdiler. 3 oyuncu yaralanırken sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaştık. Adem Kılıç ve ekibine nazar değdi diyelim, Allah korusun.
 
Dedelerini Kaybettiler
 
Trabzon basınının emektar isimlerinden Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Zefer Sel ile kardeşi Sabah Gazetesi Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel’in dedesi Hayattin Yavuz, 90 yaşında dün akşam vefat etti. Bir süredir hastalıkla mücadele eden Hayattin Yavuz’un  dün akşam evinde vefat ettiği kaydedilirken bugün öğle namazına müteakip Merkez Akkaya Köyünde aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz’a Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 
Volkan Abiden Vefa
 
Trabzonlu Gazeteci Ali Zengin’in cenazesi Trabzon’da Adli Tıptan alındı, Bahçecik’e getirildi ve buradan da Cuma namazının ardından Torul’un Budak köyünden son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da iştirak etti ve aileye taziyelerini iletti. Volkan abi bu hareketi ile yine takdir aldı.
 
Üreticiye Zirai Don Uyarısı
 
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleri için Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından zirai don uyarısında bulunuldu. 
 
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden bugünden itibaren 12 Nisan sabahına kadar yapılan uyarıda "Bölgemizin iç kesimlerinde hafif, zaman zaman orta kuvvette, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere zirai don olayı beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.
 
Trabzon Konuşmasına Soruşturma

Trabzon CHP İl Başkanlığının bir otelde düzenlediği konferansa katılan Deniz Baykal,"Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın. Olmaz, kimseye bu yetki verilmez, verilmemeli” kelimelerini sarf etti.
Bu sözlerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giden Murat Suzar, isimli vatandaş Deniz Baykal’dan şikayetçi oldu.   Suzar vermiş olduğu ifadenin ardından soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma ile alakalı Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına yazı göndererek, otelde yapılan konuşmanın araştırılmasını isteyerek, görüntüleri istediği öğrenildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile alakalı soruşturmasını sürdürüyor.

Koçhan Adliyeye Gitti

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Trabzon’un Maçka İlçesinde polis memuru ve vatandaşlara yaptığı hakaretlerin ardından Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, meclis üyeleri ile birlikte suç duyurusunda bulundu.  Maçka Hükümet Konağında bulunan adliyeye giden Başkan Koçhan ve meclis üyeleri avukatlar ile birlikte suç duyurusunda bulunarak gerekli evrakları Maçka Cumhuriyet Savcılığına teslim ettiler.
Polis Teşkilatımız Gurur Kaynağımızdır
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Polis Teşkilatının 172’nci Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Mesajında Polis Teşkilatının Türk Milletinin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu; insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, anayasa ve yasalara sadakatle, gece gündüz fedakârca görev yapan emniyet teşkilatının, halkın güvenle sığındığı bir şefkat kapısı olduğunu belirtti.
Editör: TE Bilisim