“Bahse konu olan sağlık kurumu sağlık ocağı değil sağlık evidir. Sağlık evlerinde doktor bulunmamaktadır. Görevli olan hemşire izne ayrılmıştır. Yeni hemşire tayin edilmiş olup pazartesi göreve başlayacaktır. Sağlık hizmeti AK Parti’nin en etkin icraatlarındandır. Akçaabat, Derecik ve Akçaköy’de 16 yıldır bu hizmetlerden hem bireysel hem de toplumsal olarak yararlanmaktadır. Hizmetlerimiz devam edecek.”

Memnuniyet İle Karşılıyoruz

Küresel Isınma ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Faruk Çebi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sera Gölü ile ilgili talimatına yönelik; “Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey'in Sera Gölü Tabiat Parkındaki doğal dokuya zarar veren yapılaşmaya müdahale etmesini ve müdahaleden sonra söz konusu yapılaşmadan vazgeçilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Sayın Bakanımızın müdahalesiyle durdurulup, yıkılan inşaat faaliyetlerinden dolayı yaşanan çevre katliamına ve kamu zararına neden olan bilgisizliğin ve keyfiliğin de  sorgulanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

İyi Ki Varsın Taka

AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi TAKA Gazetesi’nin 16.yaş gününü kutladı. Revi; “ Kuruluşuna tanıklık ettiğimiz bu etkin gazetemiz artık emekleme dönemini geçti. Trabzon ve bölge için önemli hizmetler veren kurumsallaşmış bir süreci yaşıyor. Nice yıllara diyor ve tüm çalışanları kutluyorum dedi

Hız Kesici İstiyoruz

Gazetemizi arayan okuyucumuz Deniz Bayrak yetiklilere seslenerek yollara hız kesici istediklerine vurgu yaptı. Bayrak; “Boztepe Çukurçayır da oturuyorum. Mustafa Akkaya ile ilgili yazınızı okudum. 

Nerede bir problem var tespit ediliyormuş ve çözüme kavuşuyormuş. Dediğim gibi Çukurçayır’da oturuyorum. Hiç bir yerde hız kesici önlem yok. Önce ki gün bir taksi neredeyse beni eziyordu. Okulların açılmasına çok az kaldı bu civarda binlerce öğrenci var. Belediyemizin ilgili ve yetkililerinden özellikle cami ve okul önlerine acilen hız kesiciler istiyoruz.” İfadelerini kullandı

Gelleci Destek Görüyor

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan İlçe Başkan Yardımcısı Musa Gelleci’nin adaylığı ilçede her kesimden destek görüyor. Adaylığı ile ilgili istişarelerini sürdüren Musa Gelleci, “Çarşıbaşı’nı hep bir adım öne taşımak için, ilçemizin alamadığı hizmetleri almak için, yerel yönetimlerle işbirliği yaparak daha güzel projeler üretip halkımızın hizmetine sunmak için var gücümle çalışacağım” dedi. 

Başkan Erener 41 Yaşında

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener 41. yaşına girdi. Erener’in doğum günü nedeniyle kendisine çeşitli sürprizler yapıldı. Pastalar kesildi. Görele önemli hizmetler kazandıran Belediye Başkanı Tolga Erener’in doğun gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz.

Şehitlerimize Vefa

Geçtiğimiz yıl, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci ile Van'da zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Osman Bodur’un isimleri Eynesil Belediyesi tarafından ölümsüzleştirildi. Şehit Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin ve Şehit Polis Osman Bodur’un şahadetlerinden hemen sonra Eynesil Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından her iki parkada Şehitlerin adlarının verilmesi karara bağlanmıştı. Bu karar uygulanarak şehitlerimizin isimlerinin yazıldığı tabelalar asıldı. 

Madur Dağına Pekşen Değdi

CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen Madur dağı şenliklerine katılmakla kalmadı şehitlik ve yol sorununu da gündeme getirerek milletin vekili olmanın sorumluluğunu yerine getirdi. Pekşen sorunları gündeme getiriyor iktidar çözüyor. İktidar ve muhalefet bu.

Vakfıkebir’de Hüzün

Vakfıkebir ilçesi Yeni Cami mevkiinde uzun yıllar bakkal işleten, ilçenin sevilen simalarından Osman Şeref yaşamını kaybetti. Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle yaşamını kaybeden Osman Şeref, Vakfıkebir Güneyköy Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhum Osman Şeref’e Yüce Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
 
Editör: TE Bilisim