Erdoğan eğer değişecek olsa o resmi vermez. Bir Başkan partiyi yere düşürmemiş ise o il başkanı ile devam eder. Revi bayrağı yere indirmedi. Şimdi yeni ekip kurulacak. Her kesimi kucaklayacak. Ak partide yeni isimler arasına girecek olanlar dürüst olacak, çalışkan olacak, FETÖ’ya sempati duymayacak. Trabzon’dan birçok avukat il’e veda edecek. Birçok avukatta onların yerine gelecek. Bunlardan iki isim var ki onlar önerilecek. Bu isimlerden birisi Av. Alican Kaynar. AK Partinin faaliyetlerini yakından takip eden bir isim. Genç ve çalışkan.

Şehrin Her Yerine Koştu

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Kurban Bayramı2nda nefes almadan şehrin her yerine koştu. Vali Yavuz Bayram’ın birinci günü her yeri ziyaret etti. Şehit aillerini yalnız bırakmadı. Bayram namazını Aktoprak Camii’nde kılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz namaz sonrası vatandaşlarımızla bayramlaştı. Buradaki bayramlaşmanın ardından Vali Yauz protokol üyeleri ile birlikte şehitliği ziyaret etti. Şehitlerimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Vali Yavuz ve beraberindekiler şehitlerimiz için dua edip mezarlara karanfil bıraktılar. 

Vali şehit ailelerimizle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Şehitlik ziyaretinin ardından Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, güvenlik güçlerimizle bayramlaştı. Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğü’nü ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Yavuz görev başındaki personelin bayramını kutladı.  

Program, Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, huzurevinde kalan büyüklerimizi, devlet koruması altında yaşayan çocukları ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaşması ile devam etti. Daha sonra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Yavuz ve eşi, hastanede tedavi gören vatandaşlarımızın bayramını tebrik edip geçmiş olsun dileklerini iletti. 

En Yoğun Bayram

Trabzon dün belki de tarihinin en kalabalık kucaklaşmasını, bayramlaşmasını yaşadı. Genelde her bayram Trabzon Belediyesi’nden halk bayramlaşması olurdu. Fakat bu bayram, belediyedeki bayramlaşma, meydan parkında yapılacak olan büyük AK Parti kucaklaşması nedeniyle biraz daha sönük geçti. Belediye her yıl bayramda kavurma ve pilav dağıtırdı, bu bayram, Ak Parti’nin Bakan Soylu katılımıyla Meydan Parkı’nda kavurma ve pilav dağıtacağı program münasebetiyle belediyede kavurma dağıtımı yapılmadı. 

Belediye’deki bayramlaşmaya Bakan Soylu Başta olmak üzere Trabzon’un AK Partili ve CHP’li Milletvekilleri, il başkanları, MHP’den ise il başkan yardımcısı katılım gösterdi. MHP İl Başkanı Nihat Birinci ise belediyedeki bayramlaşma programına katılmadı. Dikkat çeken bir diğer husus ise hem belediye, hem meydan parkı hem de Trabzonspor’da bayramlaşmalar öncesi özel köpekler tarafından arama yapılması idi. Özellikle belediyeden üzerinde polis yazan köpeğin çıkması vatandaşların dikkatini çekmedi değil. Aynı arma Trabzonspor tesislerinde de yapıldı. Meydan Parkı’ndaki bayramlaşma tamı tamına 3 saat sürdü. Kuyruk bir türlü bitmek tükenmek bilmedi.

Hayırlı Bayramlar

Arsin’de bayramlaşma töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen Bayramlaşma töreni ile ilgili; “İlçe Bayramlaşma Törenimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. Bu vesile ile tekrardan Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Gelenek Bozulmadı

Kurban Bayramı nedeniyle Akçaabat’ta geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye Başkanlığı önündeki Atatürk Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Ramis Örgüt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu,  Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, STK Temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar, protokolün diğer üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akgül’e Başarılar

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Çaykaralı Dr. Mehmet Akgül atandı. Dr. Mehmet Akgül, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı Başkanlığı görevinden geçen yıl emekli olan Prof Dr Hikmet Akgül´ün oğludur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olduktan sonra özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2016 yılında Sağlık Bakanlığına bağlı Kamu Hastaneleri Kurumu´nda Kurum Başkanı Danışmanlık görevine atandı. Bu görevi esnasında Kurumun personel yönetiminde aktif rol oynadı.  

Emeği Geçenlere Teşekkürler

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 8. Kez düzenlenen  Ligarba şenliğine katıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı şenlik ile ilgili Sağıroğlu; “Yomra Demirciler Köyü Kültür ve Kalkındırma Derneğimizin düzenlemiş olduğu ‘8. Ligarba Şenliği’ne’ katıldık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarıma hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim