Onlardan birisi de bizimle paylaştı: ‘28 Şubat sürecinin bir ayağı da olan yalancı, iftiracı medya idi.
 
Basın o durumundan etkilenen ve ahlaksızlığı görenler AK partiyi iktidara tarafındalar. Zamanı geldi o menfaatçiler yok oldu gittiler, bazılarının ismi değişmedi
ama idarecileri yazarları değişti, ‘ohh dedik’ sevindik. Maalesef bu sevincimiz zamanla üzüntüye dönüştü. Geçmişte 28 şubat medyasından yakınan basın mensupları menfaat mi diyeyim yalakalık mı diyeyim bilmem ne diyeyim onlar gibi oldular, milletle alay ediyorlar. Açık oturumlarda kibirli laubali yukarıdan bakan davranışlar sergiliyorlar.
 
“Bir zamanlar göbeğini kaşıyanlar’ diyenlerin sanki aynısını yapıyorlar. ‘Lütfen dikkat...! Bunlar AK partiye zarar veriyorlar. Örnek mi bir haftadan beri Saadet Partisi 28 şubat savcısını aday yaptı yazıyorlar! Elif Çakır’ı okudum onun yazdığı gerçekse dönemin Sincan Belediye Başkan’ı Bekir Yıldız ve beş kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderen savcı Nuh Çetinkaya. Peki SP adayı yapılan Tanju Güvendiren kim? Rahmetli Erbakan hocanın kadim bir dostu. İsteyenler Elif Çakır’ın dünkü yazısını okusun ve kendine gelsinler.’ 
 
Yüzleri Gülüyor
 
Ak parti’de beş yıl yakın süreyle il başkanlığını yapan Adnan Günnar millet vekili olduktan sonra yönetimdeki başkan vekili Göksal boz dahi ekibini hiç bırakmadı vekillik döneminde de onlarla buluştu sohbet etti.
 
Listeler belirlenmeden önce Günnar’a şan verilmediği düşünülürken Göksal Boz listeler değişmez ya da bir iki değişiklik olur. Adnan Günnar ikiye gelir ifadelerini kullanmıştı
Boz haklı çıktı.
 
SGK Başkan Yardımcısı Oldu
 
Trabzon sosyal hizmetler il müdürü Ankara ve İstanbul sosyal il müdürlükleri ve başarılı bir per1formans sonra da SGK başkan yardımcısı sonra Trabzon belediyesi kültür müdürlüğünden bürokrasinin kültür müdürlüğüne yürüyen sevim çelenkten söz ediyoruz.
 
Öztük TSGİAD’ın iftarında
 
Ak parti Trabzon milletvekili listelerinde olması beklenilen Hatice Öztürk ancak son anda tercihler bahar Ayvazoğlu tarafından kullanılmasına rağmen mimar Hatice yine sahada
Önce ki akşam verdiği iftar yemeğine iştirak etti.
 
3600 gösterge derhal hayata geçirilmeli
 
Trabzon Eğitim Sen Başkanı Engin Nur yazılı açılama yaparak 3600 göstergenin hemen şimdi uygulanmasını istedi.
 
Türkiye de öğretmenlerimiz gerek çalışırken gerekse emekli olduklarında geçim sıkıntısı yaşamaktadır.
 
Nuri Aydın Gaza Bastı
 
Chp listesinin 3 sırasında yer alan nuri aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dostların dan tek tek oy isteyen Aydın listeden çıkacağına inanıyor.
 
TSGİAD iftarında baş’ın masası

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları (TSGİAD), önceki akşam geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu TSGİAD Başkan Yardımcısı, Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş’ın konuğuydular.

TSGİAD üyesi ve Zağnosspor As Başkanı Mehmet Gültekin Paslıoğlu ile Adem Kahraman da eşleri ile birlikte masada yer aldılar. Baş, TSGİAD ile iş dünyasında Zağnosspor ile de spor dünyasında Trabzon’a kazanımlar verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Çevik ve Hatipoğlu Trabzon’un potansiyelinin her iki kulvarda da oldukça yüksek olduğunu belirttiler. Bu anlamda Baş’a ve ekibine de çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilisim