Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’a seslenen eski Başkan, ‘Akpınar mahallesi Fedahlı mevkiinde bulunan camimizde 2 aydır imam olmadığı biliniyor mu? İki cenazemiz oldu kaldıracak imam yok. İmamların hepsi merkezde olmak istiyor, buralarda kim görev yapacak’ dedi ve bir an önce Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan ve müftüden imam istedi.
 
Belediye Ve Müteahitler
 
Trabzon’da ağırlıklı olarak Belediyeye iş yapan bir isimle karşılaştık. Kendisine durumlarını sorduk. Şunu söyledi:
 
 ‘Başkanımız fevkalade güzel götürüyor. 2020 yılı bütçesi belli oldu ve yine aynı yıl proje yılı olacak. Belediye yönetimi kendilerine iş yapan ve hakedişi bulunanlara ödemelerini karınca kararınca gerçekleştirirse bizlerde istihdama devam ederiz. Yoksa şirketler sıkıntı çeker. Sayın Başkanımız Zorluoğlu bunu da planlayacaktır’ dedi.
 
Ali Kılıç’ın Annesi Öldü
 

Trabzon’da 1980’li yıllarda Anadolu Ajansında görev yapan ve 1984 ile 2010 yılları arasında da Anadolu Ajansı Erzurum ve İstanbul Bürolarında çalışan Ödüllü Foto muhabiri Ali Kılıç annesini kaybetti. Anne Kılıç dün Trabzon’dan Kelkit’e götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. Merhumeye Allah’tan rahmet Kılıç ailesine Sabır ve Başsağlığı diliyoruz.
 
Alper Müdürü Ziyaret Etti
 

Trabzon İl emniyet müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret eden TFF Başkan vekili Yılmaz Büyükaydın yeni görevinde başarılar diledi. Büyükaydın bir dönem TFF temsilciliği de yapan Alperle futbol sohbeti yaptı.
 
Sürmen Araklı’da
 

AK Parti Kadın Kolları il başkanı Meryem Sürmen Araklı belediye başkanı Recep Çebi ilçe Başkanı Şaban Bıyık ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi çalışmalar ve kongre sürecini değerlendirdiler.
 
Gürsoy  Karayolları’nda..
 

Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’u makamında ziyaret eden Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ilçenin sorunlarıyla ilgili görüş alış verişin de bulunarak destek istedi.
 
Vali Eğitimcilerle
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın Koordine ettiği yemekte Eğitimcilerle Cephanelikte bir araya geldi ve sorunlarını dinledi başarıları için tebrik etti.
 
Ankara Turu Yaptı
 

AK Parti’nin Trabzon il eski Başkan Yardımcısı iş adamı Sebahattin Alemdağ Ankara turu yaptı. Mecliste Trabzon miletvekillerini ziyaret eden ve Bakanlıkları gezen Alemdağ  büyük ilgi gördü. Alemdağ, ‘Ankara’da güçlüyüz’ dedi.
 
Muhtarlar Yeni Yönetimi Oluşturdu
 
Rize Muhtarlar Federasyonu’nun 3. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Rize Merkez Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı, yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Başkan Yardımcılığına Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık ile Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı’nın getirildiği yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Sadık Yurtvermez – Genel Sekreter (Derepazarı), Şadi Bayram - Muhasip (Fındıklı)- Niyazi Kabaoğlu – Teşkilat Başkanı (Kalkandere), Orhan Baş (İkizdere), Abdullah Demirkan (Güneysu), Yılmaz Çelik (İyidere), Mehmet Tiryaki (Ardeşen), Ali Rıza Avcı (Pazar), İsmail Başak (Rize Merkez), Recep Ali Çil – Muhasip (Rize Merkez) Yedek yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Meryem Terzibaş, Oğuz Dereci, Bayraktar Yamakoğlu, Ali Yenigün, Dursun Ali Kan, Ahmet Türk, Yaşar Okumuş, Adem Önusta, Osman Nuri Bayar, İbrahim Tabanlı.
 
İyi Partili Kurtoğlu’ndan Sert Mesajlar
 
İYİ Parti’nin Trabzon Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Kurtoğlu Trabzon ile ilgili üzüntü verici söylemlerde bulunanlara karşı sessiz kalmadı. Kurtoğlu açıklamasında sert çıktı:
 
 ‘Trabzon üzerinden siyasette prim yapmaya çalışan başta Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu akabinde Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün açıklamaları kabul edilir gibi değildir.  Asıl önemli olan bu akıl fakiri başkanlara kimlerin cevap verip kimlerin sessiz kaldığıdır.  Ortak paydamız ve sevdamız olan Trabzon’umuza yapılan bu hakaretvari söylemlere cevabı hemen veren İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü canı gönülden kutluyorum.
 
Genel başkanımız Meral Akşener’in grup toplantısında dediği gibi Trabzon, Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu şehirdir. Bir daha bu şehri karalayıcı beyanat yapacak olan her kimse bir daha düşünsün. Tekrarlanması halinde tüm vekillerimizin ortak hareket edecek olması, şehrimize sahip çıkacak olmaları manasında çok önemlidir.  Bu vesile ile tüm Trabzonlu hemşerilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
BİZE HER YER TRABZON.’
Editör: TE Bilisim