Trabzon’un ve sporun hizmetinde oldular. Sebahattin Alemdar babası gibi İdmangücü’nde yöneticilik ve başkanlık yaptı. 1461’de başkan yardımcısı ve basın sözcüsü oldu. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren siyasetin içinde her zaman var. Adnan Günnar yönetimlerinde 5 yıl süreyle il yöneticiliği yaptı. Herkesi sabırla dinledi ve derdine çare olmaya çalıştı. Sebahattin Alemdar siyasette bir süre dinlendi. Ve bu seçimde Trabzon AK Partiden yerel meclis için yeniden müracatını gerçekleştirdi. Spor camiasının sevilen ismi Amatörün dostlu olan Sebahattin Alemdar’ın yeni dönemde yerel mecliste olması siyaset ile spor arasında da sağlam bir köprü olacaktır.

Kızılay’da İsmet Durmuş Devam

Türk Kızılay'ın ülke genelindeki şubeleri Olağan Genel Kurullarını yapmaya başladı. Bunlardan biri de Türk Kızılay Trabzon Şubesi oldu. Genel Başkan Dr. Kerem Kınık'ın da katıldığı Genel Kurul'da mevcut Şube Başkanı İsmet Durmuş güven tazeledi.

Hamam-ı Zade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu'na Genel Başkan Dr. Kerem Kınık'ın yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Can, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar katıldı. Bu önemli günde Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti il Başkanı Haydar Revi belediye başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri de katılım sağladılar. Genel Kurulunda mevcut Şube Başkanı İsmet Durmuş güven tazeledi. Durmuş, önümüzdeki 3 yıl Kızılay'ın şube başkanlığı görevini yürütecek. Şubenin Yönetim Kurulu ise Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, Şube Sekreteri Oğuz Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Maksut Öztürk, Sait Hakyemez, Hatice Küçük ve Sevil Yıldırım isimlerinden oluştu.

Sarıalioğlu Annesini Uğurladı

İYİ Parti’nin Arsin Belediye başkan adayı Suat Sarıalioğlu annesini kaybetti. Dün Arsin Işıklı mahallesinde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Of  Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, İYİ Partinin Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup başkanı Ali Sağır, Arsin Belediye Başkan adayları Sait Gürsoy ile Ramis Sunguroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Suat Sarıailoğlu taziyeleri kabul etti. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Sarıalioğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Akçay Kız Verecek

Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden arkadaşımız Mustafa Akçay Avukat olan kızı Nilüfer’i evlendiriyor. 17 Şubat Saat 15.30’da Panagia otelde yapılacak olan nikahın ardından düğün merasimi ise 22 şubatta Ankara’da Çayyolu’ndaki  Wishes Garden Pool oteli düğün salonunda gerçekleştirilecek. Şimdiden Nilüfer ve Eren’i kutluyoruz.

BTP Sahaya İniyor

Bağımız Türkiye Partisi Trabzon’da Büyükşehir ve Ortahisar adaylarını belirledi. Salı günü Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edecek olan BTP yöneticileri Büyükşehir ve Ortahisar adaylarını tanıcaklar.

Abdulkadir Sarı’yı Kaybettik

Trabzonspor’un yönetim kurulu eski üyesi değerl iş adamı Mecit Sarı’nın Turizmci ağabeyi Kadir Sarı kalp rahatsızlığına bağlı olarak yaşamını yitirdi. Cumartesi günü İskenderpaşa Camiinden sevenlerinin katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanan Kadir Sarı’ya Allah’tan rahmet Mecit Sarı başta olmak üzere Sarı ailesine de sabır ve başsağlığı dileriz.

Köseoğlu’ndan ‘Trabzon Ruhu’

Trabzon eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda ‘Bir yanda ilk 11’de 6’sı Türk tüm futbolcularıyla bayrağa dönük saygı duruşunda İstiklal Marşı okuyan bir takım, diğer tarafta İstiklal Marşı okuyabilecek tek bir Türk oyuncusu olmayan bir takım. İşte Trabzonspor’u Trabzon’da değil tüm Türkiye’de Trabzonspor yapan bu ruh’ ifadelerine yer verdi. Köseoğlu’nun yaptığı paylaşıma çok sayıda beğeni gelirken, Galatasaraylı taraftarlar ise adeta küplere bindi.
Editör: TE Bilisim