Sevgili Okurlar; Trabzon Milletvekillerini tek tek ziyaret eden Sancak ve Turgut Trabzonlu bakanlarımızla da görüşme fırsatı buldular. Trabzon bürokrasisiyle de bir araya gelen Sancak ve Turgut önemli röportajlara imza atarak Trabzon’a döndüler. Bu röportajları ve özel haberleri hafta içi siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız. Trabzonlu bürokratların tarihi bir yoğunluğa ulaştığı bu dönemde Ankara’da yaşanan siyasi hareketliliği yakından takip ederek Taka gazetesi okuyucularına en doğru bilgileri aktarmanın gayreti içerisindeyiz.
 
Özel Ve Toplumsal Habercilik
 
Değerli Okurlar; Taka Gazetesi olarak sosyal medya ve teknolojiyle yarıştığımız bu dönemde özel haberler ve röportajlarla yolumuza devam ediyoruz. Taka da yelkenler hep foradır, kürekler sürekli çekilir ve ilerleme kaydedilir. Okuyucularımıza farklı, kaliteli, önemli ve özel haberleri aktarmak için durmaksızın çalışıyoruz. Hafta içerisinde Haber Müdürümüz Atakan TOK yaptığı 3 özel toplumsal haberle vatandaşları önemli konularda bilinçlendirdi. Bölgede satılan kanserli patates tohumlarının bakanlık peşine düşerken, diğer taraftan da Trabzonlu ailenin bebeklerinin doğum için nasıl il il dolaştırıldığını kaleme alarak sağlıktaki acı tabloyu gözler önüne serdi. Maçka yolunda da kantardan kaçan araçların yarattığı sıkıntıları ise yeniden gün yüzüne çıkardık. Her zaman olduğu gibi toplum yararına olan haberlerimiz devam edecek. Siz değerli okuyucularımız haber niteliği taşıyan her türlü gelişmede gazetemizi arayarak bilgi verebilirsiniz.
 
Yaylalara Müfettiş
 
Sevgili Okurlar; İmar barışını fırsata çevirmek isteyenler için denetim ekibi çalışacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan görevlendirilen iki müfettiş ile üç teknik elemanın katılımı ile kaçak yapılarla ilgili başta korunan alanlar olmak üzere tespit çalışmaları başlatıldı. Yasaya aykırı yalan ve yanlış beyanda bulunulanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulabilecek. Müfettişler yaylalarda bundan sonraki süreçteki olması ihtimal kaçak yapıları tespit ederek betonlaşmayı önleyecekler.
 
Trabzonspor Taraftarla Buluştu
 
Değerli Okurlar; Trabzonspor kuruluş etkinlikleri dün gerçekleşen muhteşem organizasyonla yapıldı. Dün tüm taraftarlar Akyazı Spor Kompleksine aktı. Kutlamalar büyük yankı uyandırdı. Diğer taraftan Bordo-Mavili ekipte transfer çalışmaları devam ediyor. 2 stoper, 1 sol açık, 10 numara ve forvet hattına takviye yapılması düşünülüyor. Takım yeni sezona harıl harıl hazırlanırken diğer taraftan da maddi sıkıntılar çözülmeye çalışılıyor. Umarız yeni sezonda bu şehrin yüzünü güldüren başarılara imza atarız.
 
Editör: TE Bilisim