İddiaya göre Coşkun Yılmaz Trabzon ve batısındaki ilçe belediyeleriyle koordineyi sağlamak için başkanın danışmanı olacak. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ise Sağlık teşkilatında Ankara’da nasıl bir görevle görevlendirileceği veya hangi makama atanacağı Arsinlerin merak ettiği konu.

Nazmi Öztürk Görevine Döndü
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ilk atamasını İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına yaptı. Saliha Aydın'ı, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına atayan Zorluoğlu, Aydın'ın yerine eski Başkan Nazmi Öztürk'ü  atadı.
 
TİSKİ Brifing Verdi
 
Murat Zorluoğlu hem Trabzon’a gelmeden önce hem de geldikten sonra dersine iyi çalıştı. Pazar günü Genel Sekreter, yardımcıları ve bazı başkanlarla biraraya gelen Başkan Zorluoğlu dün ise Yeşilyalı’da TİSKİ Genel Müdürlüğünden brifing aldı. Recep Köksal ve ekibinin sunum yaptığı Zorluoğlu TİSKİ’nin çalışmalarını beğendi.
 
 ‘Dik Durmaya Devam Edeceğim’
 
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu’nun Genel Başkan Yardımcısı ve ona bağlı Karadeniz Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Hakan Usta sosyal medya paylaşımı sebebiyle dava edilmesi üzerine yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasının özeti şöyle: ‘Hakan Usta, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve ona Bağlı Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanıdır. Spor yöneticiliği eğitimi almış profesyonel futbol oynamıştır.  Trabzon’un en eski kulübü Necmaitispor kulubü Asbaşkanıdır. 
 
STK başkanıdır, Trabzon Boztepelidir. Trabzon Şehidi milletvekili Ali Şükrü Beyi kimler öldürmüş şehit etmişse, Rahmetli Başbakanımız Menderes'i kimler asmışsa, Cennet Mekan Erbakan hocamızın partisini 4 kez kimler kapatmış, 28 Şubat’ta İktidardan kimler indirmişse, 17-25 Aralık; Gezi olayları,15 Temmuz FETÖ İşgal girişimini kimler yapmışsa, terör örgütleri ile işbirliği kimler yapmış ise benim sözlerim onlaradır. Ben parti ismi vermedim. İstanbul seçimleri ile ilgili sosyal hesabımı hakleyerek paylaşım yapanlar kim ise asıl suçu onlar işliyor, hakaret ediyor. Bu Milletin Geleceği çalındı. Uyuma zamanı geçti. Bu asil Türk Milleti gereğini yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Biz T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durmaya, Mazlum insanların sesi olmayı sürdüreceğiz. Selam ve saygılarımla.’
 
Teşekkür Etti
 
Bağımsız Türkiye Partisi’nin Trabzon Ortahisar Meclisi Kontenjan adayı Yüksel Büyükkol seçim sonrasını değerlendirdi: ‘Girdiğim her seçimde şahsıma 2 bin bandında oy veren, destek verdiğim Parti'ye 2600 oy veren, aynı şekilde meclis üyesi olarak 2 bin bandında oy veren Trabzon halkına Karaçam’dan, Sis dağına, Erikbeli’nden Sumela’ya kadar  en derin saygılarımı sunuyorum.’
 
Çebi Misafirlerlerini Ağırladı
 
Araklı Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Recep Çebi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürü Trabzonlu Servet Yılmaz, İnşaat Mühendisi Enver Yılmaz, Gazeteci Tacettin Çebi , iş adamı Erdoğan Hancı,  Meclis üyesi Ekrem Reis ve Halilli Muhtarı Mustafa Taşkın Çebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çebi misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Araklı için  hizmete devam edeceklerine vurgu yaptı.
 
Polis Haftasını Kutladı
 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, 4-10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Her türlü zorluğa göğüs gererek can ve mal güvenliğimizin sağlanması için büyük görevler üstlenen Emniyet Teşkilatımızın 174. yıl dönümünü kutlayan Belediye Başkanı Rahmi Üstün , Türk Polisinin toplumun güven ve takdirini kazandığını kaydetti.
 
Emniyet Teşkilatının 174. yıl dönümü münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınlayan Sürmene İlçe Belediye Başkanı Rahmi Üstün , “174 yıldan bu yana eğitimli personeli ile günümüz teknolojisine ayak uydurarak, ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum olmuştur. Devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz” dedi. 
 
Üstün, “Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 4-10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek, şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum.” dedi.
 
Başkanlığa Bölük Seçildi
 
Giresun Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanlığına, yönetim kurulu üyelerinin aralarında yaptığı seçimle Hamza Bölük seçildi. GTB'den yapılan yazılı açıklamada, istifa eden Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş'ın Yağlıdere Belediye Başkanı seçilmesinin ardından borsada yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldığı belirtildi. Yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında yaptığı seçimle Hamza Bölük'ün ittifakla Giresun Ticaret Borsasının Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildiği aktarılan açıklamada, Bölük'ten boşalan yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine de Hasan Kahraman'ın seçildiği kaydedildi. Açıklamada ifadelerine yer verilen Hamza Bölük, İbaş'ın büyük oranda halk desteğiyle belediye başkanı seçilmesinden çok mutlu olduklarını anlattı. GTB'nin ülkede önemli fındık borsalarından biri olduğunu vurgulayan Bölük, kurumsal kültürü ve kendini ülkede ve dünya ölçeğinde ispatlamış bir borsa olduklarını vurguladı.
Editör: TE Bilisim