Beşir açıklamalarında şu detaylara yer verdi:
 
 ‘’Bu fuarın bizlere çok şey katacağından eminim. Bir iş adamı için çok önemli adımlar olan bu tür girişimleri destekliyoruz. Yeni projeler geliştirmek, farklı mecralarda iş deneyimi elde edebilmek, kitlelere ulaşma noktasında çok mühim bir faaliyet. Genel Başkanımıza bu büyük organizasyondan dolayı teşekkür ederiz.’’
 
Arslantaş’tan Önemli Konferans
 
Araştırmacı-Yazar Süleyman Arslantaş dün kaşam Trabzon’da çok önemli bir konferans verdi. Coğrafyamızda yaşanan iç ve dış gelişmeleri yakından izleyen ve öngürülerinde haklı çıkan bir yazar olan Arslantaş Araştırma Kültür Vakfı Trabzon Şubesi’nde kontu.
 
Konferansın ana gündem başlığı; ‘Körfez harekatından günümüze bölgemiz’’ Konferans salonu Tabakhane Cami Karşısı Yavuz Selim İş Merkezi’ndeydi. Arslantaş şu bilgiler üzerinde açıklamalarını detaylandırdı: “İslam’ı,  gönüllerden uzaklaştırmak için Ortadoğu'da Avrupa ve Amerika çaba harcıyor. Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki ayaklanmalarda siyasi ve ideolojik sebepler değil, ekonomik sebepler etkin oldu diyebiliriz. Batı bu yüzdendir Ortadoğu'da demokrasi getireceğiz diye sürekli yalan söylüyor. Batının hedefi toprakları büyütülmüş bir Ermenistan, Türkiye-İran ve Irak'tan koparılan topraklarla oluşturulmuş bir Kürdistan, Irakta oluşturulan bir Şii Arap devleti ve Güneyinde Sünni bir Arap devleti, Azerbaycan devleti oluşturmanın planlarını yapıyorlar.”
 
Gedikli Ak Partiden Aday Adayı
 
AK Parti Akçaabat ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları kendilerini tanıttı. Parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, Trabzon Büyükşehir belediyesi ve Akçaabat Belediyesi  Başkan  Aday Adayları katıldı.Toplantının en merak edilen ismi ise gçeen dönemin MHP adayı Metin Gedikli idi. Gedikli yaptığı konuşmada  Akçaabat'ı daha ileriye taşıma adına aday adayı olduğunu ifade etti.Gedikli konuşmasında "Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve siyasi konjektörü itibari ile bu sürecin öncelikle Türk siyasi tarihinde 15 Temmuz'u milat olarak kabul ettiğimizde, milli ve manevi değerlerin korunup kollanması ve daha ilerilere taşınması noktasında, taban olarak, tavan olarak ve hep beraber tek yürek olma noktasında çok ciddi sınavlardan geçtik. O sınavın esintisi de bizi sizlerle bir araya getirdi" şeklinde konuştu.
 
Tosun’un Ziyaretçileri
 
AK Parti’nin İl Genel Meclisi eski Üyelerinden başarılı iş adamı Ömer Tosun dostları ile arasındaki bağı hiç koparmadı. Cuma günleri hem öğleyin(İşyeri) hem de akşam(İkram) buluşmaları vardır. Dün ziyaretçileri, partiden yönetici arkadaşları İzzet Usta, Sultan Göktaş ile Osman Kaya idi. 31 Mart seçimleri, aday adayları ve muhtemel adaylar üzerine sohbet ettiler. Sonuçta birde Trabzonspor Fener maçı için tahminde bulundular. Bu tahminleri maç sonrasında yazmak üzere de bize tselim ettiler.
 
Aykan’dan Sert Sözler
 
Cumhurbaşkanlığı yerel yönetim kurulu’nda yer alan Asım Aykan CHP milletvekili Aygün’e sert tepki gösterdi. Aykan’ın sözleri şöyle: ‘’450 yıldan haberi olmayan bir vekilin Trabzon hakareti üzerine. Trabzon 1461 yılında fethedildi. İstanbul'un Fethide tamamlanmış oldu. Bu zavallının dünyadan haberi yok. Bu kadar cehl içinde olan bir kişiye cevap vermeye değmez. Ayrıca şehrimizin kendisini temize çekme ihtiyacıda yoktur. CHP’li arkadaşların Tekirdağ vekilinin bu talihsiz beyanından dolayı Trabzonlulardan bir özür dileme mecburiyetleri vardır.’
 
Yalnız Bırakmıyorlar
 
Arsin Belediye Başkanlığına Aday adayı olan Seyit Hisoğlu çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları çerçevesinde arkadaşları da kendisini yalnız bırakmıyor. Özellikle İş adamları İbrahim İskender ile Sami Karaman hem aday tanıtımına gittiler hem de programına katılarak destek verdiler. Hisoğlu, durmaksızın Arsin ve mahallelerini arşınlıyor.
 
Annesi İçin Geldi
 
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur ile birlikte karşılaştık. Annesi için Trabzon’a geldi. Yarın öğleyin sevgili annesinin vefatının 1.yıldönümü. Cumur Çalköy merkez camiinde öğle namazının ardından Mevlid-i Şerif okutacak. Bir kez daha Allah’tan rahmet dileklerimizi iletiyoruz.
 
Abanoz’ların Mutlu Günü

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamu İç Denetçisi Osman Abanoz ' un Gümüşhane Üniversitesi Yapı işleri Daire Başkanlığında Mimar olan kızı Hümeyra Maçka-Esiroğlu mahalledinden ve Gümüşhsne 112 Acil de Doktor olan Enver Turan ile evleniyor. Abanoz, 17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 16’da Zorlu Grand otelde kıyılacak nikah törenine dostlarımı davet ediyor ve onurlandırmalarını diliyor.
Editör: TE Bilisim