Aslan; “İl Başkanımız Haydar Revi’nin çok anlamlı bir şekilde “Acıların Kadrosu” olarak tanımladığı platformun, edep nedir, üslup nedir, terbiye nedir bilmeyen ve ismini dahi zikretmek istemediğim sözcüsünün son yaptığı edep dışı açıklamaları nefretle, lanetle kınıyorum. 

Devletimizin gelmiş geçmiş en başarılı İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu Bey hakkında yaptığı terbiye dışı açıklamaları milletimizin takdirine bırakıyorum. Bu zat ayrıca partimizin yaptığı çalışmalara da kendi çapsız aklıyla gölge düşürmeye çalışmakta ve mağdur edebiyatı yapmaktadır. 

Başarı dikenli yollardan geçilmeden gelmez. Kendisine, eğer bir hayali ve hedefi varsa adam gibi çalışmasını, başarısızlıklarını ve beceriksizlerini AK Kadroları suçlayarak kapatmak yerine de gece gündüz çalışmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca hakaretlerini kendisine iade ediyoruz” diye konuştu. 

Aydın Trabzon’a Geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın Büyükliman Bölge Temsilciliğimizi ziyaret etti. Aydın, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Yavuz Aydın ayrıca eski Bakan Koray Aydın’ın 25 Mart Cumartesi günü Trabzon’da olacağını ve Saat 13.00’de Yalıkpark Otel’de “Türk Milleti hayır diyor” isimli bir toplantı düzenleneceğini söyledi. Aydın, “Toplantıya bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu. 

Sürmene Olimpik Yüzme Havuzuna Kavuşuyor

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili , “Çarşı Mahallesinde Belediyemize Ait olup Sürmenespor Kulübümüz yararına işletilen Sürmene Halı Saha Yanında entegre olarak yapacak olduğumuz Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yer teslimini yaptık Zemin Etütleri yapılmaya başlandı” dedi. Başkan Rahmi Üstün, Çarşı Mahallesi’nde Spor Genel Müdürlüğü adına tahsisli alanda yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun sondaj Çalışmalarına başlanıldığını hatırlattı. Üstün, böylelikle Türkiye'de yüzme havuzu olan İlçeler arasına Sürmene'nin de gireceğini ve gençlerin spora daha fazla zaman ayıracaklarını kaydetti.

Turizm Haftası Pazarcıkta Kutlanacak

Trabzon'un 22 Nisan’da Pazarcıkta kutlayacağı turizm haftası için planlamalar yapılmaya devam ediyor. Araklı Kalecik mahallesinden başlayarak Pazarcık mevkiinde doğru bulunan güzergâhtaki tarihi kalıntılar ince dokunuşlarla vatandaşların ilgisine sunulacak ve ayrıca Pazarcık bölgesinde yapılan planlamalarla burada ziyaretçilere dolu dolu bir Turizm şöleni yaşatılması düşünülüyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı'nın doğa harikası bölgelerinin değerlendirilmesinde önemli çalışmalara imza atıyor. Uzungölde tecrübe edinilen hususların bu bölgelerde de tekrarlanmaması için planlamalar titizlikle yapılmaya devam ediyor. Başkan Çebi, 22 Nisan’da tüm Trabzon'un toplanacağı turizm şöleninin son derece verimli geçeceğini ifade ederek bütün çalışmalara hızlı bir şekilde devam edildiğini ifade etti.

Akçaabat’ta Elektrik Kesintisi

Akçaabat’ta 25-26 Mart tarihlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında elektrik verilemeyecek. 

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Akçaabat İlçesi’ne bağlı Dürbinar mahallesi, Orta Mahalle, Sarıtaş Mahallesi, Yaylacık Mahallesi, Kayalar Mahallesi, Yıldızlı Güney mahalesi, Yıldızlı yeni Toki Binaları, Yıldızlı Çatırdağ Mevkii, Yıldızlı Taşhane Kümeevleri Mevkii, Erbaşaran petrol ( Seragölü yolu üzeri), Mersin Mahallesi Ortamahalle mevkii, Özmersin Mevkii, Taşlıca Mevki Sahil Kesimi, Çelik Kasap, Saka Tekstil ve TİSKİ Su Motoru gibi yerlerde değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu mahallelerde 25-26 Mart tarihlerinde 07.00 ile 15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Aboneler, elektrik verilemeyecek mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine Çoruh Edaş’ın internet sitesinde yer alan "Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları" bölümünden ulaşabilecek.

Rize Tıp Merkezi Kadrosunu Güçlendiriyor

Rize'de 14 yıldır sağlık hizmeti sunan Özel Rize Tıp Merkezi kadrosunu güçlendiriyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Ahmet Serdar Tellioğlu Rize Tıp Merkezi’nde poliklinik hizmetine başladı. 1965 doğumlu olan Nöroloji Doktoru Serdar Tellioğlu, ilk orta ve Lise öğretimini tamamladıktan sonra, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezun oldu. Ankara'da 19 Mayıs Üniversitesinde görev yaptı. 2005 Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlığını yaptı. Amerika’da Nöroloji alanında, Gazi Üniversitesi’nde EGG üzerine Eğitimler aldı. Baş ağrısı ve sara hastalığı üzerinde yoğun çalışmalar yürüten Tellioğlu, EMG - EGG çekimlerini de yapmaktadır.

Talanov Veda Etti

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi dolan Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov Vali Yücel Yavuz’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Yücel Yavuz, Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov’a uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek günün anısına bir hediye verdi.

Şahin Asaleten Atandı

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hüseyin Şahin asaleten atandı. Nisan 2016 tarihinden itibaren Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Hüseyin Şahin’in 16 Mart 2017 tarihli bakanlık yazısı ile asaleten ataması yapıldı. Eğitimin çeşitli kademelerinde görev yapan ve en son olarak Denizcilik Lisesi Müdürlük görevini yürütürken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne getirilen Hüseyin Şahin, çalışkanlığı, insanlarla kurduğu sıcak ve samimi ilişkilerle kısa sürede eğitim camiasının takdirini topladı. Şahin, Çayeli’nin bir evladı olarak kendilerini bu göreve getirenleri mahcup etmemek adına ve eğitim alanında güzel işler yapabilmek için çok çalışacağını belirtti.
 
Trabzonlu Şehit Ailesini Ziyaret Etti

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzonlu şehidin ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ile beraberindekiler, ocak ayında Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Taşkın'ın ailesini Samsun'un Çarşamba ilçesinde ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin ile partililer eşlik etti. 
 
Editör: TE Bilisim