Durum Mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’a haber verildi. Yıldız çocukluğunda Maçka Akarsu köyünde sürekli gördüğü karacalar sebebiyle lavru karacayı biraz sevdi ve yarası olup olmadığına baktı ardından da Güvenlikçilerle birlikte Orman muhafaza memurlarına teslim etti. Karaca yeniden Ormana salınacak.
 
TİSKİ Genel Müdürü Arazide
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın göreve başlamasından sonra kurumda en alt kademeden en üst kademeye kadar personeli gezdiği ve Arazideki çalışanları ziyaret ederek en küçük sıkıntınızda bana gelebilirsiniz demesi hem işçiyi hem de Hizmet-İş sendikasında büyük memnunluk yaratmış.
 
Hilal Spor Kulübü’ne Alkış
 
Trabzon’un en güçlü Taek-Wando spor kulüplerinden birisi olan Hilal Spor kulübü çocuk yuvaları ve huzurevine ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal projelere ağırlık veren kulüp Başkanı Gürsel Neşet Karahasan, ‘kimsesiz çocuklar kimsesiz anne ve babalar her zaman kapıdan birisinin girmesini beklerler. bzide onlara yalnızlık çektirmedik’ dedi. Tebrik ediyor kutluyoruz.
 
Anneleri Unutmadı
 
Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Anneler Günü’nü kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektör mesajında şunlara yer verdi: “Hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimiz, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır.Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir.
 
Aile birliğinin tesis edilmesinde, çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesinde en temel rolü üstlenen anneler, varlıkları ile güç kattıkları evlatları için her zaman sığınılabilecek sıcak bir kucaktır.Bize sevmeyi öğreten, bizleri güçlü kılan, takdir edilecek ve imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayan annelerimiz; iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağıdır.Sıhhatli bir aile ve toplum yapısının temeli olan annelerimiz dünyanın en ulvi ve en mukaddes vazifesini ebedi sevgi ve şefkatle yaparlar. Bu duygu ve düşüncelerle, başta evlatlarını vatan topraklarına emanet eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere, annelik vasfını taşıyan değerli personellerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, tüm anne ve anne adaylarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”
 
Kanca’nın Amca Acısı
 
Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca’nın amcası Hasan Kanca yaşama veda etti ve Cumartesi günü İskenderpaşa camiinden son yolculuğuna uğurlandı. Allah rahmet etsin.
 
Karagöz Babasını Kaybetti
 
Karadeniz Gazetesi spor muhabirlerinden Mehmet Karagöz’ün babası Mustafa Karagöz yaşamını yitirdi. Böbrek rahatsızlığına bağlı kalp krizinden yaşama veda ettiği belirtilen Karagöz dün Şalpazarı’nın Geyikli mahallesinden son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma Allah’tan rahmet sevgili meslektaşımız Mehmet Karagöz’e sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
RTEÜ Mütevelli Heyeti Ziyaret
 
Rize Belediye Başkanımız Rahmi METİN, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu N. Bilal Erdoğan ve RTEÜ Mütevelli Heyetini makamında ağırladı.

Üniversitede düzenlenen konferans ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'de bulunan heyet Başkan Metin'i de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.  Heyet hediyeleşmenin ardından İkindi namazı ve toplantılarını yapmak üzere Belediye ziyaretlerini günün anısına hatıra fotoğrafı ile sonlandırdı.
 
Trabzon’u Güzel Yerlere Taşıyacağız
 
Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Belediye Başkanlığına 2. Dönem seçilen Av. Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. genç’e  Eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, hediye verdi. 

Müdür Şükür Köse, Ortahisar İlçesinin LGS’de Türkiye Birincisi olmasında Başkan Genç’in eğitim öğretime katkısının önemine dikkat çekerek, “Başkanımız maddi ve manevi sürekli yanımızda oldu. Eğitim kurumlarına sağlamış olduğu bu desteklerden dolayı da başkanımıza tekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde de başarılar diliyoruz.  İnşallah işbirliği içerisinde Ortahisar’ı ve Trabzon’u çok daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.
 
Varank’ın Fotoğrafı Takdir Topladı
 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Trabzonlu Mustafa Varank'ın iftar programına tramvayla giderken çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Kabataş-Bağcılar tramvayıyla yolculuk yaptığı görüldü. Varank'ın iftar programına gitmek için konvoy yerine toplu taşımayı tercih etmesi sosyal medyada takdir topladı.
Editör: TE Bilisim