Özkurt, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı Devlet Başkanı seçtik. 4 Milletvekilimizi, Muhammet Bey, Adnan Bey, Salih bey ve Bahar hanımı meclise yolladık. Kutluyorum ve tebrik ediyorum. Trabzon için hayırlı hizmetlere vesile olmalarını diliyorum’ dedi.
 
Aydın Özkurt, bugünlerde farklı bir heyecanın daha içinde. 14 Temmuz 2018 tarihinde sevgili kızı Gizem’i evlendiriyor. Gizem Özkurt ile Burak Kayıkçıoğlu’nun nikah törenleri Novotel’de 14 Temmuz tarihinde saat 16.30’da yapılacak. Aydın Özkurt davetiyeleri dağıtıyor. Ola ki, atladığı dostu olursa da duyurusunu yapıyor. Bizler de şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyoruz.
 
Nuri Aydın’dan Teşekkür
 
12 Eylül öncesinde CHP Gençlik Kolları Başkanlığından gelen, 12 Eylül sonrasında SHP’de Merkez ilçe Başkanlığı görevini yürüten ve bugün CHP’nin Trabzon milletvekili adayı olan Nuri Aydın 24 Haziran seçiminde çok çalıştı, kenti birkaç kez dolaştı ve iz bıraktı. 24 Haziran’da kendisine ve partisine destek olanlara, sandıklara sanhip çıkan gençlere teşekkür ediyor. Aydın, seçimden sonra Genel Başkanlık tartışmalarında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdi.
 
Genel Sekretere Ziyaret
 

‘Her yönüyle Trabzon Platformu’ Başkanı Köksal Öztürk ile Çolakoğlu Holding’in sahibi Haydar Çolakoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ertuğrul Sarıyar MGK Genel Sekreteri hemşehrimiz Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Türkiye sohbeti yapıldı ve ikramlarda bulunuldu. Köksal Öztürk Hacımüftüoğlu’nun Türkiye’nin en saygın bürokratlarından birisi olduğunu söyleyerek başarılar diledi.
 
Ağırmanların Acısı
 
TAKA Gazetesi Genel Müdürü Zihni Ağırman’ın dayısı, İş adamı Sefa Ağırman’ın kayınpederi Ahmet Özen Almanya’da rahatsızlandı. Böbrek taşı ameliyatına girdi ve kanama bir türlü durdurulamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Özen defnedilmek üzere Ayvalık’a getirildi ve bugün Cuma namazını müteakiben Ayvalık’tan son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet kederli Ağırman ve Özen ailelerine Sabır ve Başsağlığı diliyoruz.
 
O Mahallenin Sorunları Konuşuldu
 
Bahçekaya Kalkındırma Güzelleştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Bal, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Kara, Hami Karakaş, Özcan Bıyıklı ile birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret etti. Bahçekaya mahallesinin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette, Başkan Revi, “Mahallerimize hizmete durmadan devam edeceğiz, sorunları çözeceğiz” dedi. Dernek Başkan’ı Bal’da Revi’ye teşekkür ederek, “Yönetim kurulu ve mahallem adına başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Revi’ye çiçek takdim edildi.
 
Türkiye 'de İlk Olacak
 
Mükemmel bir eser kazanıyoruz. Tarihi Trabzon Lisesi yanında bulunan Osmanlı mimarisindeki bina aslına uygun olarak restore edilerek eğitime kazandırılıyor.Vali Yücel Yavuz'un özel ilgi ve gayretleri ile ortaya çıkan eserin restoresi hayırsever işadamı Naci Orhan tarafından yapılarak milli eğitime bağışlanacak.K.T.Ü. öğretim görevlisi Prof.Dr.Hasan Karal ve arkadaşları tarafından projelendirilen Kodlama Eğitimi Okulu Ülkemizde ilk olacak.Böyle güzel eserlerin ülkemize kazandırılması konusunda duyarlı olan yöneticilerimize, hayırsever işadamlarımıza,eğitim camiamız çalışanlarına teşekkür ediyoruz.Bu okulda eğitim görecek geleceğimiz olan çocuklarımıza da başarılar diliyoruz.
 
“Şimdi vazife sırası bizde”
 
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı seçimlerin hemen ardından memleketi Rize'de teşekkür ziyaretlerine başladı. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, seçimlerin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başlayarak, “Şimdi vazife sırası bizdedir. Bizlere destek verdiniz. Yüzümüzü kara çıkarmadınız. Bizlerde Rizemiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Muhammed Avcı teşekkür ziyaretlerine Salarha Vadisinden başladı. Salarha beldesi, Dörtyol, Yiğitler, Elmalık ve Taşköprü köylerine giderek hemşerileriyle kucaklaşan Avcı; 24 Haziran seçimlerinde verdikleri destek için hemşehrilerine teşekkür etti.
 
Çocuk İstismarı Toplumsal Bir Utanç
 
Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca, çocuk istismarları ve çocuklara yönelik şiddet olaylarına tepki gösterdi. Çocuk istismarının insanlık suçu olduğunu belirten Alaca, çocuk istismarının toplumsal bir utanç olduğunu kaydetti. Alaca; “ Ankara’da cansız bedeni toprağa gömülü bulunan 8 yaşındaki Eylül’ün şokunu atlatamadan, Ağrı’nın Bezirhane Köyü’nde kaybolan 4 yaşındaki Leyla’mızın cesedinin bulunmasıyla bir kez daha kahrolduk.” dedi. Hemen hemen her gün yeni bir çocuk istismarı yahut kayıp çocuk haberiyle uyandıklarını ve çocuk istismarında kaygılandıran artışın bütün çocuklarımız ve ebeveynler için endişe verici olduğunu kaydeden Alaca, “Çocuk istismarı her şeyden daha önemli bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu, toplumun her kesimini ve herkesi ilgilendiren sosyal bir hastalıktır. Çocuklarımızın istismarla karşılaşmasına sessiz kalmak suça ortak olmaktır. Koruyamadığımız her çocuk bizim suçumuzdur. Çünkü Sorumlu çocuk değil, yetişkinlerdir. Şehirler, Sokaklar, parklar çocuklarımızı kaybettiğimiz suç mahalline dönüşmemelidir. Onların güvenilir bir ortamda büyümelerini sağlamak en öncelikli sorumluluğumuzdur. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası olarak çocuklara yönelik istismarı nefretle kınıyor, onların fiziksel ve cinsel istismara maruz kalmasını sindiremiyor, çocukların canına kıyan canilerin en ağır ve en hızlı şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Adaletin gecikmeden tecelli etmesini istiyoruz.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim