Karayolları’na Salmangas Ziyareti
 

Karayolları Trabzon 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramcavuş’u ziyaret eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti Araklı ilçe başkanı Şaban Bıyık Bayburt Salmangas tüneli ile Araklı-Bayburt yolundaki eksikliklerin kış sezonu öncesinde seri bir şekilde giderilmesini istediler.
 
Ustaoğlu Tebrik Etti
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu SGK il müdürlüğü görevine atanan Erdem Akbay’ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra kurumun çalışmaları ilgili detaylı bilgi aldı ve denetledi. Ustaoğlu yeni müdürü tebrik etti.
 
Çankaya’nın Yeni Görevi Hayırlı Olsun
 
Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibi güçleniyor.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun, seçim sürecinde ve seçimin ardından danışmanlığını başarılı bir şekilde yürüten Uğur Çankaya, Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde göreve başladı. Trabzon Basının gönlünde yer edinen Çankaya’ya, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Yoğun Yağış Beşikdüzü’nde Hasara Neden Oldu
 
Yoğun yağış nedeniyle oluşan sel suları Beşikdüzü’nde maddi hasara neden oldu. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun yaşanan sel felaketi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Ramis Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “20 Ekim akşam saatlerinde Bölgemizde başlayan şiddetli sağanak yağış dolayısıyla Beşikdüzü Ardıçatak, Çakırlı, Yenicami, Kalegüney ve Dolanlı Mahallemizde sel felaketi yaşanmıştır. Mahalle yollarımızda arazilerde konutlarda ve araçlarda maddi hasarların meydana geldiği bu sel felaketinde can kaybımızın olmaması teselli kaynağımızdır. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sel felaketine uğrayan Mahallelerimizde; Sayın Kaymakamımız, Beşikdüzü Belediyemiz, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve AFAT ile birlikte çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürmekteyiz.”
 
Yurtsever’in İnce Mesajları
 
Trabzon’un en eski şoförleri arasında yer alan namı diğer ‘Deli Mehmet’in oğlu Taşkın Yurtsever’de ekmeğini şoförlükten kazanır. Yıllarca dolmuşçuluk yapan Yurtsever şimdi de taksicilik mesleği ile uğraşıyor. Yani yine şoförlüğün içinde. Yurtsever, oda seçimlerinin de belirleyici isimleri arasında yerini alır. Yurtsever şoför esnafına yapılanlar karşısında daha fazla susamıyor. Sosyal medya hesabından sert şekilde eleştirilerde bulunan Yurtsever, dolmuşların değişim sürecinden, Maraş Caddesinin trafiğe kapanmasına, esnafa hizmet edilmemesinden, kararların tek bir elden alınmasına kadar bir çok noktada eleştiri yapıyor. Yurtsever, ‘Ben eleştiri yapıyorsam içinde bulunduğum ve ekmeğimi kazandığım mesleğin ve meslektaşlarımın lehinedir. Şu anda şoför esnafı evini geçindiremiyor” dedi.
 
Kanber Hem Mutlu Hem Hüzünlü          
 

Trabzonlu işinsanı Kanberoğlu Turizmin patronu Aydın Kanber, dün hem mutlu hem de hüzünlü anlardan birisini yaşadı. İstanbul’da eğitim gören oğlu Emre Kanber, dil eğitimi için 9 ay Kanada’ya gitti. İstanbul Havalimanından oğlunu uğurlayan Kanber, “Canım oğlumu eğitimi için Kanada’ya uğurladık. Hem mutlu hem de hüzünlüyüm. Oğluma eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim