“Partimizi en iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanvekili olarak görevlendirilen Osman Memiş partililere teşekkür etti. Memiş; “08 Mayıs  2018 Salı günü yapılan MHP İl Yönetim Kurulu toplantısında teveccüh gösterip, şahsımı MHP İl Başkan vekilliğine oy birliği ile seçen bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma en içten duygularımla teşekkür eder, saygılar sunarım. Üstlenmiş olduğum bu kutsal görevi layığı ile yerine getireceğimden, bütün MHP camiasının şüphesi olmasın. 24 Haziran seçimlerinde çok çalışıp partimizi en iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi.
 
İsmini Bahçeli Verdi
 
Milliyetçi hareket Partisi Beşikdüzü ilçe yönetiminden Şenol Gündoğdu oğlunun ismini MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin vermesi için genel merkeze ulaşmış ve olumlu cevap almıştı. Geçtiğimiz günlerde Bahçeli ile bir araya gelen Gündoğdu, Bahçeli’nin tarafından oğluna Doğu Alp isminin verildiğini ifade etti. Bizde Taka olarak Doğu Alp'e hayırlı ömürler dileriz.
 
Türk Sanat Müziği Korosu Sahne Alacak
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Gençlik Konseri ile müzikseverler ile buluşacak.  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde konser 14 Mayıs 2018 tarihinde  saat 19.30’da başlayacak.
 
300 Kitap Hediye Ettiler
 
Trabzon'un Yomra ilçesi Harmanlı köyü İlkokulu ve Ortaokulu kütüphanesine hayırseverler tarafından 300 kitap bağışlandı. Eşit İmkanlar Platformu Trabzon İl Temsilciliği ile gönüllüler tarafından yeni ve ikinci el kitaplar okulda hem öğrencilere hem de okul kütüphanesine hediye edildi. Platformun internet sayfası ve sosyal medya üzerinden başlattığı "Kitap Kampanyası" projesi Türkiye'nin çeşitli illerinde de gönüllüler tarafından desteklendi. Proje kapsamında toplanan 300 kitap, platform üyeleri tarafından Harmanlı Köyü İlk ve Ortaokuluna teslim edildi. Eşit İmkanlar Platformu Trabzon İl Temsilcisi Samet Salih, platform hakkında bilgi vererek, "Türkiye'nin 50 ilinde faaliyet gösteren ve 81 ilde oluşumunu tamamlamayı hedeflediğimiz platformumuzun Trabzon temsilciliği tarafından başlatılan kampanya kapsamında yardımsever ve gönüllüler aracılığıyla kitaplarımızı okulumuza teslim ettik. Öğrencilerimiz farklı konularda çeşitli hikayeleri okuyarak, öğrenecekler. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz."
 
Sürücülere Çikolata İkram Ettiler
 
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında uygulama yapıldı. Yapılan uygulama sırasında sürücülere çikolata ikram edildi ve trafik kurallarını hatırlattı.Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Akçaabat sahil geçişindeki uygulamada, sürücülere emniyet kemerinin önemini hatırlattı ve çikolata ikram etti. Polisler  emniyet kemeri takan sürücüleri tebrik ederek, sürücüleri seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması konusunda uyardı.Uygulamadan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden sürücülerden Koray Sivrikaya, "yapılan uygulama çok güzel. Ceza yemeden çikolata almak çok daha güzel bir şey." dedi.
 
 “Asla emellerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz”
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Recep Çebi,  “Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Trabzon’un üçüncü büyük ilçesi olarak mazlumların sesi, İslam coğrafyasının umudu olan Cumhurbaşkanımıza desteğimiz daimdir. Muhalefetin yaptığı açıklamalara baktığımızda güçlü bir Türkiye değil, yıkım ittifakı kurduklarını görüyoruz. En çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan twitter’da ‘TAMAM’ hashtagında öne çıkmak için yurt dışı lokasyonlardan destek geldiğini görüyoruz. Bunların destekçileri, bunların emelleri bellidir. 24 Haziran’da bunların kirli oyunlarını birliğimizle, beraberliğimizle bozacağız. Asla emellerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
 
Rize Kent Konseyi Yeni Yerine Taşındı
 
Rize Kent Konseyi, yeni yerine taşındı. Rize Belediyesinin eski doktorlar sitesinin içerisinde oluşturduğu belediye ek hizmet katı içerisindeki yeni yerine taşınarak hizmet vermeye başladı.  Yeri yerin açılışına Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve diğer davetliler katıldı. Kasap, burada yaptığı konuşmada, Kent Konseyi ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Yeni yeriyle kent konseyimiz belediyemizle daha iç içe olan bir atmosfere kavuşmuştur. Bundan sonra da güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.
Editör: TE Bilisim