Sonunda  Türkmen için formül bulundu.. TRABEL’in yönetim kurulu başkanlığını Murat Zorluoğlu kendi yürütecek, Muzaffer Türkmen ise yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.. Türkmen’in böylelikle özlük haklarındaki kayıp da giderilmiş olacak.

‘Görevimiz’


Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, İl Sağlık Müdürlüğünce sunulmakta olan evde sağlık hizmetlerinden yararlanan yatağa bağımlı veya engelli hastalar ile herhangi bir sağlık kuruluşuna gidemeyecek durumda olup, yaşamlarını ev ortamında ve yakınlarının desteğiyle sürdürmekte olan tüm vatandaşlarımızın daha nitelik ve erişilebilir sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için aile hekimleri tarafından ziyaret edilmesi gerekmekte olduğunu belirterek bu hususun aile hekimlerinin temel görevlerinden biri olduğunu kaydetti.

Vatandaşla Yanyana


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla tüm mahallelere giderek iftarı vatandaşlar ile birlikte açtı. İlçe genelinde 5 ayrı ekip oluşturan ilçe başkanlığı, her akşam farklı bir mahallede vatandaşlar ile iftar açarak vatandaşın yanında olduğunu gösterdi. Derecik Vadisi, Düzköy Vadisinde 2 ekip, merkez ve batı ekibi olarak gruplara ayrılan ekipte, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Altıntepe “Biz her zaman vatandaşla İç İçeyiz”

Yollar Kontrol Altında

Giresun'da, Ramazan Bayramı tatili süresince kara yollarında drone ile denetimlerin gerçekleştirileceği bildirildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, trafiğin yoğun olduğu güzergahlar ile kavşaklarda kazaların önlenmesi ve meydana gelebilecek kazalarda can kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla havadan da denetimlerin gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, Ramazan Bayramı tatili sürecinde de havadan, araç sürücülerinin sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtlarının uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama ve yakın takip hususlarında özel denetimlerinin yapılacağı aktarıldı. Drone ile 1-27 Mayıs arasında yapılan denetimlerde ise 101 araç sürücüsüne 19 bin 114 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

Sorunlar Masaya Yatırıldı

Araklının en büyük sorunlarından Elektrik sorunu Araklı Belediye Başkanı Recep’yi harekete geçirdi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, TEDAŞ Bölge Müdürü Gökhan Kömürcüoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve Araklı Tedaş Şefi Feti Hacıhasanoğlu’nun katılımıyla kent içerisindeki aydınlatma, trafo, elektrik telleri gibi sorunlarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 50 mahallede birçok elektrik sorunlarının bulunduğunu ifade ederek ilgili sorunlarla alakalı olarak öncelik sırasına göre rapor hazırlattı. Kentte yaşanan sorunların çözülmesi adına yapılan toplantı son derece verimli geçti. Yapılacak olan planlamalar ile birlikte kent merkezinde ve tüm mahallelerdeki elektrik sıkıntılarının açtığı mağduriyetler giderilecek.

Vatandaşların ve ilçe halkının bu konuda son derece sıkıntı yaşadığını ifade eden Çebi artık bu duruma el birliği ile noktayı koyacağız dedi.

Editör: TE Bilisim