Başvurunun ardından bir açıklama yapan Fatih Yılmaz, “Şalpazarı Bağımsız Belediye Başkan Adaylığım için başvurumu İlçe Seçim Kurulu’na yapmış bulunmaktayım.

Bu noktaya gelinceye kadar şahsıma vermiş olduğunuz destek ve sizlerden aldığım pozitif enerjinin Belediye Başkan Adaylığım sürecinde katlanarak artacağından ve hayır dualarınızı eksik etmeyeceğinizden hiç şüphem yok. Artık yepyeni bir Şalpazarı için Bismillah diyerek yola çıkmış bulunuyorum.

Rabbim utandırmasın, muvaffak eylesin inşallah” dedi.
 
Tonya İçin Aday Oldu
 
Saadet Partisi (SP) Tonya İlçe Başkanı Abdullah Altuntaş Tonya Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. SP Başkan adayı Altuntaş, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Yıllardır hizmetinde olduğum Tonya halkına, şimdi de gerçek anlamda hizmet vermek için aday oldum.

Belediye başkanlığı, benim için hizmet makamıdır. Ben de halkıma başkanlık etmek için değil, hizmetkârlık yapmak için aday oldum. Tonya halkının desteğini bekliyorum. Bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan halkımın emin olmasını diliyorum” dedi.
 
Görele’ye Bir Proje Daha
 
Görele Belediyesi tarafından ihale edilen ve karara varılan  mezbahane yapım işi projesi için Belediye Başkanı Tolga Erener, belediyemiz mühendisleri ve yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak olan modern mezbahane projesinin yakın zamanda yapımının tamamlayıp hizmete açmayı hedeflediklerini belirterek, modern mezbaha projesinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi. 

Proje tamamlandığında mezbaha sorununun kökten çözüleceğini, sağlıksız koşullarda kesim yapılmasının önlenmiş olacağını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemizde yapacağımız modern mezbahane projesinin hayırlısıyla protokolünü imzaladık. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı başlatacağız. En kısa zamanda projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. ‘Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları’ yönetmeliklerine uygun olarak yapacağımız mezbahanenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Hastalara Moral
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ile birlikte Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Hastalara ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Ustaoğlu ve Usta, hastaların durumları hakkında da hastane başhekimi Dr. İsmail Ulusal’dan bilgi aldılar. Hastalara acil şifalar dileyen Ustaoğlu ile Usta, tez zamanda sağlıklarına kavuşma dua ve temennisinde bulundular.
 
Zamanis Hayatını Kaybetti
 
Trabzon Liman İşletmeleri eski Müdürü Kemal Zamanis hayatını kaybetti. Zamanis, dün ikindi namazına müteakip Vakfıkebir Sinanlı Mahallesi Cami’inde kılınan cenaze namazının ardından, aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İyi Parti Akçaabat Adayını Tanıttı
 
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan adayını görkemli bir tören ile tanıttı. İYİ Parti Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’u gerçekleştirdiği görkemli bir tören ile tanıttı.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvet, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.
 
Giresun’da Parklar Yenileniyor
 
Giresun Belediyesi şehir genelinde bulunan çocuk oyun parklarında yenileme çalışmaları yapıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü çocuk oyun parklarını daha güvenli, estetik ve modern hale getiriyor. Şehir genelinde bulunan parklar ekipler tarafından incelenerek ihtiyaçlar doğrultusunda planlama yapılıyor. Bu kapsamda kırılmış, eskimiş, yıpranmış ve eski sistemle yapılmış oyun aletleri sökülüyor. Kum veya toprak olan alt zeminler temizlenerek, kauçuk zemin kaplama ile yeniden düzenleniyor. Yenilenen alanlara çocuk oyun aletlerinin montajları yapılıyor.
 
Müdürlük ekipleri park yenileme çalışmalarına Gazi Caddesi Kiraz Sokak üzerinde bulunan Hopcuk Parkı’nda devam ediyor. Çalışmalar kapsamında park içerisine yeni salıncaklar, tahterevalliler, kale görünümlü oyun park grupları, düz ve dalgalı kaydırakların montajı yapılıyor. Ayrıca park içerisinde bulunan oturma bankları, çöp kovaları, perforaj demirler, yeşil alanlar ve park tabelaları da yenilenerek daha şık ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.
Editör: TE Bilisim