Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığına atanan Faruk Kanca İstanbul’da ziyaretlerde bulundu. Kanca gittiği İstanbul’da Eski Bakan Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Kanca ziyaretini “İstanbul’da Sayın bakanımızı ziyaret ettik.

Kendisi yoğun bir iş temposunun içinde dinamik olarak çalışıyor. Tüm Trabzon’a selam ve sevgileri var” şeklinde duyurdu. 

Kurt Dayısını Kaybetti

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt dayısını kaybetti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından torağa verilecek. Bizde merhume Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. 

Uluslararası Yogo Festivali

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ve Arap Turizm Örgütü’nün organizasyonuyla düzenlenecek olan “Uluslararası Trabzon Yoga Festivali” 14-19 Eylül 2017 tarihleri arasında İlimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. TTSO’dan yapılan açıklamada 17 Ülkeden 25 eğitmen ve çok sayıda yoga severin katılacağı “Siyasetten Uzak: Tek Dünya, Tek Kaynak ve Tek El” sloganı ile yola çıkılan Festivalin basın tanıtım toplantısı çeşitli ülkelerden gelen 30 yabancı basın mensubunun da iştiraki ile 03 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 17.00’de Trabzon Ramada Otel’de yapılacak.

Çimen’den Ortahisar Ziyareti

Gümüşhane’nin Ak partili Belediye Başkanı Ercan Çimen ile Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in makam odasında karşılaştık. Çimen öğle yemeğini Genç’le birlikte yedi. Gümüşhane’de Belediye Başkanı olduğu günden itibaren önemli işlere imza atan Çimen şimdi de 26 Ağustos tarihinde yapacağı Kuşburnu ve Pestil festivaline hazırlanıyor. Bu festival kapsamında 4 günlük bir program yapacak olan Çimen Trabzonluları da festivale bekliyor.

Çukurçayır İçin Öneri Geldi

Trabzon’dan Hasan AK isimli kent sevdalısı aradı ve Çukurçayır’a çalışan Dolmuş durağındaki kuyruğun Trabzon’u tehdit eder hale geldiğin söyleyerek bir öneri getirdi. Diyor ki, Ziyabey tesislerinin karşısındaki otopark yer altına yapılsın, Çukurçayır dolmuşları da üstüne alınsın. Orada depolama olsun ve böylece sorun çözülsün. Aksine bu kent kaybediyor.’

Vekillere Kritik Görev

AK parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Balıkesir ve  Bursa İl koordinatörlüğüne, Av. Ayşe Sula Köseoğlu ise Van ve Hakkari il koordinatörlüğüne getirildi. Vekiller bu illerdeki il ve ilçe Başkanlarını belirlemede kritik rol oynayacaklar.

Bilgi Verecek

Sürmene Gençlik Derneği Başkanı Alay Sekban Sürmene'de yapılacak olan kültürel faaliyetlerin tanıtımı ve daveti için Trabzon basını ile bir araya gelecek. Cumartesi günü Sürmene ilçesinde düzenlenecek olan dev konser için açıklamalarda bulunacak.  Sürmene Gençlik Derneği Başkanı Alay Sekban bugün saat on birde Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yapacak

Nice 50 Yıllara

Cumhuriyet Halk parti Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Trabzonspor’un 50. Yılı ile ilgili yayınladığı mesajda; “Şanlı tarihiyle göğsümüzü kabartan Trabzonspor’umuzun 50. kuruluş yılını kutlarım. Nice 50. yıllara Trabzonspor’umuz” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim