AK Partinin kuruluşundan itibaren partide siyaset yapan Ömer Bayraktar siyaset bayrağını kardeşi Temel Bayraktar’a devretti. Temel byaraktar uzun yıllar siyaset aracılığı ile kente hizmet edecektir. Ömer Bayraktar’ın ekonominin canlanması için çok kritik bir önerisi oldu.

Bunu, Berat Albayrak ve TOKİ yetkililerinden iş dünyasının beklediğini ifade etti, Byaraktar, ‘Ekonomiyi canlandırmanın birinci yolu İnşaat sektörünü canlandırmaktan geçer. Sektörün elinde binlerce konut ve devam eden inşaatlar var.
TOKİ bir an önce konut yapımını sınırlayıp Türkiye genelindeki Müteahhitlerin Trabzon’da da yüzlercesi var konutlarını satın alıp kendi yöntemleriyle birlikte taksitle pazarlamaya başlar ise inşaat sektörü canlanır. Bu yönde bir adım şahsen bekliyoruz ve ekonomiyi bu ayağa kaldırır’ dedi. Mükemmel bir öneri ve mutlaka dikkate alınmalı.

Gürsoy’lar Derneğinden Açıklama

Trabzon’da uzun zamandır beklenen AK Partinin belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Arsin ilçesinin adayı olarak Muhammet Sait Gürsoy oldu. Gürsoylar yardım derneği başkanı ve ayrı zamanda yapılacak muhtarlık seçimlerinde Şenkaya mahallesinden muhtar adayı olan Hüseyin Gürsoy, “Arsin için verilen çok doğru bir karar. Sait Gürsoy ilçede çok sevilen ve takdir edilen bir kardeşimiz. Biz  her zaman arkasındayız. 31 Mart’taki seçimi kazanıp yeni Belediye başkanımız olacağına inanıyorum, aday adaylığı yarışına katılan diğer arkadaşları da kutluyor teşekkür ediyorum’ dedi.

Herkes Kucaklanmalı

AK Parti’nin Trabzon’daki kurucularından ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinden İnşaat Mühendisi Hasan Çebi hem Karayollarında işçi olarak çalışmış hem de en zor dönemde Tayyip Erdoğan’la yola çıkmış bir isimdir.

Siyasette Belediye Başkanlığı hem de milletvekilliği konusunda aday oldu ve emekli olduktan sonra da Nur Denizcilik Çebi Tersanesi müdürü olarak görev yapmaya başladı. Tersaneye ciddi manada işlerlik kazandırdı ve ciddi siparişler aldı. AK Parti Trabzon ilçe adaylarının açıklanmasından sonra kendisiyle konuştuk. Hasan Çebi, ‘Siyasette küsmek yoktur. Ancak Trabzon’da Tayyip bey geliyor, tüm aday adayları salona çağrılsa ve Tayyip beyle onlar da bir araya getirilse Genel başkanımız onlara iki söz söylese güzel olurdu. AK Parti acilen kuruluş misyonuna dönmeli. Herkes kucaklanmalı’ dedi.

Basını Unutmadılar



Trabzonspor’un eski başkan yardımcısı ve Medicalpark Yıldızlı Güven Hastanesi’nin Başhekimi Opr.Dr. Ahmet Çubukçu ile birlikte Trabzonspor’un yönetim kurul eski Üyesi Dr. Ali Rıza Akdeniz  Trabzon’taki tüm basın mensuplarının gününü kutladı ve sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilediler.

Davut Çakır Unutulmasın

Trabzon Belediyesi’nin Genel Sekreteri Davut Çakır’ı Aziz Babuşçu ile brilikte Trabzon’a yaptığı bir ziyarette tanımıştık ve sevmiştik. O Davut Çakır Trabzon’a Genel Sekreter oldu ve yaklaşık 10 yıldır da Trabzon’da. Ve işini yaptı, kimsenin dedikodusunu yapmadı. Yeni dönemde Çakır daha aktif bir şekilde görev yapacaktır. Ya da uzun zamandır konuşulan TOKİ Başkan yardımcılığı görevi ile onure edilecektir. Çakır son seçimde Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Küsmedi. Geçen Cuma ise bir dörtlük paylaştı:

‘Üryan geldim yine üryan giderim, Ölmemeğe elde fermanım mı var.
Azrail gelmiş de can talep eder, Benim can vermeğe dermanım mı var.
Dirilirler dirilirler gelirler, Huzur-ı mahşerde divan dururlar,
Harami var mı diye korku verirler. Benim ipek yüklü kervanım mı var.
Er isen erliğin meydana gelir, Kadir mevlam noksanımı sen yetir.
Bana derler gam yükünü sen götür, Benim yük götürür dermanım mı var.
Karaca oğlan der ki ismim öğeler, Ağı oldu yediğimiz şekerler.
Güzel sever diye isnad ederler, Benim haktan özge sevdiğim mi var!’

Cafer Aydın’ın Büyük Başarısı



Spor ve Spor Hukuku alanında uzmanlaşan İstanbul Barosu Avuktalarından Cafer Aydın Baro’nun Spor Komisyonu Başkanlığına getirildi. Babası Nuri Aydın oğlunu kutladı ve ‘yolun açık olsun’ dedi. Cafer Aydın’ı bizlerde tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Akgün’den Duygusal Açıklama
 
AK Parti Akçaabat Belediye Başkanlığı için ilçe görevinden istifa eden ve aday gösterilmeyen Emre Akgün, sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yaptı. Akgün açıklamasında  “Yeni bir Türkiye’nin doğuşunu müjdeleyen kutlu AK Parti davasına dâhil olduğum ilk günden itibaren inanmış olduğum hak ve hakikati temsilden zerre miktarınca taviz vermeden, bana güvenenleri asla ve asla mahcup etmeden ve yarı yolda bırakmadan, evlatlarımızın ikbalini önceleyen gelecek hedeflerinin içinde olarak, yaparsa yine AK Parti’nin yapacağı inancıyla almış olduğum bütün vazifeleri eksiksiz ve hatta üzerine koyarak yerine getirip, hamurunu milletimizin yoğurduğu partimin yerli duruşunun ve milli siyaset anlayışının dışına çıkmadan birlikte yürümüş olduğum; başta bu hizmet yolculuğunun baş mimarı, milletin adamı Türkiye Başkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsıma ve teşkilatımıza olan inancını her fırsatta ifade eden, Ülkemizin son dönemdeki en önemli şansı Trabzon’un evladı soylu Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Trabzon’umuzu temsilden hiçbir şartta taviz vermeyen Milletvekillerimize, İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine, birlikte görev yapmaktan büyük onur duyduğum İlçe Yönetim Kurulu’na, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Mahalle Başkan ve Yöneticilerine, Sandık Kurulu görevlilerimize, Belediye başkanlık görevi üstlenmiş bir kardeşiniz olarak meşakkatini ilk elden müşahede ettiğim vazifesinde bizi hiç yormayan Belediye Başkanımız Şefik Türkmen’e ve birlikte görev yaptığımız İlçe Belediye Meclis Üyelerimize canıgönülden teşekkür ederken; Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde desteklerini esirgemeyen yukarıda isimlerini saydığım büyük AK Parti ailesi ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkan ve Yöneticilerine, Muhtarlarımıza, en başta da bir evlatları olarak şahsıma samimiyetle kucak açan, onur duyduğum Akçaabat halkına minnet ifadelerimi sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim