AK partinin kurucu yöneticilerinden olan Köksal, ‘Mahir beyi televizyonlardan izlerdim. Beğenirdim yakından tanıdım muhteşem. Evet ve hayır’ı en güzel o anlatıyor’ dedi. 
Türkiye’deki Berberler ve Kuaförler bugün Köşk’te olacaklar. 

Ağırlıklı olarak bayan kuaförler. Ayrıca Türkiye’de hizmet veren güzellik uzmanlarına sağlık Bakanlığı yasak getirmişti. Bunlar doktor işi demişlerdi. Şimdi bu sorun da aşılıyor ve Güzellik uzmanlarına yeniden işyeri açma hakkı verilecek. Bunu da Tayyip Erdoğan’ın müjdelemesi bekleniyor

Ribery’e Dikkat
İsmail Köksal. Yıllardır Berlin’de oturuyor. Sendikacılık yaptı.
Trabzonspor’u çok yakından takip ediyor ve Trabzon’a geldiği günden itibaren de yerel basında transfer haberlerini takip ediyor.
Ribery haberleriyle ilgili olarak, ‘Aman ha..Sürekli sakat, oynadığı maç sayısı parmakla gösterilir.
Trabzonspor yıldız getirecekse başka bir isim bulmalı’ dedi ve yönetimi uyardı.

Valilikte Bir Dönem Sona Erdi

Yaş haddinden emekliliğe ayrılan Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan için Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Vali Yardımcıları, Valilik birim müdürleri ve personelin katılımıyla veda yemeği düzenlendi.
Özkan, Trabzon Valiliği’nde ki görevine böylelikle veda etti.
Kendisine emekliliğinin hayırlı olmasını diliyoruz. 

Hem Yazdı Hem Oynuyor

Gazeteci Meslektaşımız Şükrü Üçüncü güzel işlere imza atıyor. Gazeteciliğinin yanı sıra sanata büyük önem veriyor. Geçtiğimiz dönemde iki kitap yazan ve imza töreni düzenleyen Üçüncü, şimdi de ilk senaryosunu yazdı. “Çanakkale'de bir öykü Kanlı Gömlek” senaryosunu kaleme alan Şükrü Üçüncü, aynı zamanda oyunda kendi de sahne alıyor. Sıra dışı bir oyun olan “Kanlı Gömlek” tiyatro severler ile 7 Nisan’da buluşuyor.

Özel Jetin Ardından Dua Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde referandum çalışmalarına Trabzon’da devam etti. Maçka, Çaykara ve Dernekpazarı’nda yoğun bir ilgiyle karşılaşan Bakan Soylu vatandaşlara hitap etti ve esnaf ziyaretinde bulundu. Yoğun bir programın ardından Trabzon’dan dün akşam saatlerinde ayrılan Bakan Soylu’yu Havalimanında uğurlayanlar arasında ilginç bir isim daha vardı. 

Tonya İskenderli olduğunu öğrendiğimiz Murat Gültepe, Bakan Soylu uçağa bindikten sonra VİP çıkışında ellerini açarak dua etti ve Bakan Soylu’yu o şekilde yolcu etti. Gültepe ile havalimanı çıkışında görüştük ve gördük ki aracını da seçim aracı gibi baştan aşağıya Bakan Soylu görselleriyle donatmış. Bakan Soylu’yu çok sevdiğini belirten Gültepe, “Her namaz sonrası Bakanımıza dua ediyorum. Ben hayvancılıkla çiftçilikle geçimimi sağlıyorum. Bakanımızın terörle mücadelesi ve ülkemiz için yaptıkları takdire şayan bizim desteğimiz duamız oluyor. Duamız her daim onunla, Allah yardımcısı olsun” dedi.

Programlar Çakıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Nisan Pazartesi günü Trabzon’da vereceği miting Trabzon Valiliği tarafından ertelendi. Daha önce Trabzon CHP İl Başkanlığınca Trabzon Valiliğine miting için yapılan müracaata olumlu cevap verilmiş, Trabzon İl Başkanlığı çalışmalara başlamıştı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da programına konulan Trabzon mitingi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a programı belli olunca ertelendi. Trabzon Valiliği, CHP’nin mitinginin Atatürk alanında yapılması için olumlu cevap verdiği İl Başkanlığına bu kez, Cumhurbaşkanı’nın aynı gün miting yapacağı için Kılıçdaroğlu’nun mitinginin 8 Nisan Cumartesi gününe ertelendiğini duyurdu. 

Forum’un Şehirde Eseri Yok

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi sosyal medya hesabında Trabzon Forum AVM’yi eleştirdi. Çebi; “Trabzon Forum AVM yılda yaklaşık 150 milyon TL’lik bir kira bedeli topluyor. Buna karşılık bu şehirde bir eseri yok, hiç bir yatırımı bulunmamakta. Bu konu mutlaka masaya yatırılacak değerde bir konudur. Her yıl bir okul bir park yapmalı” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim