1 yıldır Akciğer kanseri tedavisi gören Bülbüloğlu İstanbul’da kalıyordu. Bülbüloğlu’nun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeşilova’dan son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine Sabır ve Başsağlığı dileriz.

Aykan’ı Dinlerken

Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Vakfının Genel Başkanı Asım Aykan’ın 16 Nisan tarihinde mesajlarını vereceği basın toplantısına katıldık. Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Muammer beyi tebrik ediyoruz. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile İstanbul’dan da konukları var idi. Aykan 17 Nisan sabasında Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağına inandığını söyleyerek, ‘Emperyalistler yüzyılı aşkındır üzerimize kezzap döküyorlar. İşte bu emperyalistlerin baskısından kurtulma zamanıdır 16 Nisan. Hep birlikte çalışacağız, Evet vereceğiz, sandıklara sahip çıkcağız ve yeni dönemi başlatacağız’ dedi.

Aykan’la ilgili bir değerlendirme yapmak gerekirse hala zinde. Kışın Trabzon ve Ankara, yazın ise artık Balahor yaylasında. Vekillik mi, Belediye mi? Her göreve hazır. ANA-DER Başkan Yardımcısı Şeref  Bektaşoğlu diyor ki, ‘Asım beyi yakınen tanıdım. Çok ama çok zeki’ dedi.

Acıda Ve Sevinçte Bayram 

Adnan Bayram. AK Parti’nin il eski Başkan yardımcısı, iş adamı. İş, Siyaset ve Spor camiasının yakından tanıdığı isim. Acıda da sevinçte de sevdiklerinin ve Trabzonluların yanında. Haftanın yıldızı.
 
Nuhoğlu Kaçkar Tv’de

Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu KAÇKAR TV’nin Trabzon ofisini ziyaret etti ve Temsilcisi Recep Güngör’e hayırlı olsun dedi. Trabzonlu Başkan Nuhoğlu, Kaçkar TV’yi istanbul’dan izlediklerini ve Karadeniz’i Trabzon’u gün gün yaşadıklarını ifade etti. 

Koray Başkana Havale

Trabzon’un Maçka İlçesi Güney mahalleye giden eski Devlet Karayolu. Yollar bu halde. Şimdi bu yolun yapımı için Büyükşehir beklenecek değil. Koray Başkan operasyonu derhal yapacak. Mahalle rahat edecek. 

Topçu’nun Ağabeyini Kaybettik

TRT’nin Trabzon radyo müdürü Erdoğan Topçu ağabeyini kaybetti. Yalova’da bir süredir tedavi gören Mustafa Topçu kansere yenik düştü. Merhuma Allah’tan rahet kederli Erdoğan Topçu ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. 
Editör: TE Bilisim