İstanbul’da kendisini ziyaret eden Her Yönüyle Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk, hediyeler takdim etti ve başarı dileklerini iletti. Çelenk’in 2019 genel seçimlerinin sürpriz ismi olabileceğini belirtelim

Kalp Hastaları Dikkat

Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk solunum yolu ve kalp rahatsızlığı bulunanları tehdit ediyor. CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Sekban kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Trabzon il sağlık eski müdürü Fatih Niyazoğlu ise  stent değişimi sırasında büyük bir sıkıntı yaşadı ve By-pass’a alınarak kurtarıldı. Sekban’a Allah’tan rahmet Niyazoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ali Savaş’ın Abla Acısı

Trabzon basınının önemli kalemlerinden gazeteci Ali Savaş'ın ablası Sabriye Savaş Çakmak (70) geçirdiği kalp krizi sonrası  hayatını kaybetti. İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, Çakmak tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Cenazesi dün İkindi namazına müteakiben Ulus Ambarlıdere Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Ulus Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Başkanlar Ellerini Taşın Altına Koysun

Trabzon'un sevilen simalarından Ciğerim lakaplı Erol Birsen'le Trabzonspor'u konuştuk. Birsen Trabzonspor'un başarısının devam etmesini arzuladığını belirterek ilçe belediye başkanlarına çağrı yaptı. Birsen şunları söyledi: "Trabzonspor başarısının devamı için 18 ilçe başkanımız da elini taşın altına koymalıdır. 15 günde bir Akyazı'da yapılacak maça otobüs kaldırmalılar. Trabzonspor bizim, ona hepimizin sahip çıkması şart. Şuanda çok iyi gidiyoruz. Yenilgi de olabilir. Ama maç sonunda hep beraber takımımızı alkışlamalıyız."      
   
Özdemir’de Acılı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Turgut Özdemir de kuzeni Köksal Özdemir’i kaybetti. Özdemir’in cenazesi bugün öğleyin İskenderpaşa camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Ayasofya Sohbeti

Trabzon Ayasofya Mahallesi'nde esnafla kar sohbeti yaptık. AK Parti Maçka ilçe Başkanı Sedat Kongur da oradaydı. Esnaflar küreklerle dükkânlarının önünü açarak, "Belediyemiz her şeye yetişemez. Esnaflar kendi dükkânlarının önünü kendisi açarsa daha hızlı yol alırız" ifadelerini kullandı. Başkan Kongur Maçka'daki durumu ise şu sözlerle ifade etti: "Trabzon'a alışılmayan kar yağdı. Her yolun anında açılması beklenemez. Maçka ilçemizde de 4 ayrı ekip yapılarak çalışmalar sürdürülüyor. Kar yağdığında aynı anda çalışmaya başlayan ekipler bölge yollarını açılıyor. Vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa yapılmaktadır."

Abdioğlu Hayata Veda Etti

Demokratik Sol Parti’nin eski Yomra İlçe Başkanı Hacı Pir Abdioğlu hastalığına yenik düştü. Tedavi gördüğü hastane de hayata gözlerini yumdu. Abdioğlu’nun ölümü yakınlarını yasa boğdu. Hayata gözlerini yuman eski siyasetçi Abdioğlu’nun cenazesi çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreni ile Yomra ilçesinde sonsuzluğa uğurlandı.
 
Editör: TE Bilisim