Avcı’ya Cevap Verin

Türkiye ile Hollanda arasındaki kriz geride hasar bıraktı. Hollanda Türk işçilerin çocuklarına ödediği paraları kesti. Düzköy Alazlı’nın efsane muhtarı Hilmi Avcı konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde, ‘Konuyu Dışişleri bakanlığı acilen müzakere etmeli’ diye konuştu.

Bekar’dan Ziyaret

Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar dün TAKA Gazetesini ziyaret etti. Yeni ofisi beğendiğini söyleyen Bekar, 20 Nisan’da fındıkta küllenme hastalığı ile ilgili konferans yapacaklarını, Arı hastalıklarıyla ilgili de 18 Nisan’daki konferansı da destekleyeceklerini söyledi.

16 Nisan Millete Tepeden Bakanların Sonu Olacak

İstanbul’da da sahalara inen eski bakan Erdoğan Bayraktar, burada vatandaşlarla bir araya gelerek Anayasa Değişikliği Referandumunun önemini anlatıyor. 16 Nisan'ın sözün bittiği gün olacağını belirten deneyimli siyasetçi, Türkiye'nin 17 Nisan Pazartesi günü bambaşka bir güne uyanacağını ve yeni bir döneme start vereceğini ifade ediyor. Vesayet anlayışının son bularak yeni bir sisteme geçileceğini belirten Bayraktar, "15 Temmuz'da işgalci ve terörist darbe girişimine hayır diyerek dünyanın mazlum, mağdur, sömürülen ve geri bırakılmış halklarına nasıl örnek olduysak, 16 Nisanda da ‘sistemimizi bir başka güç veya darbeciler değil, millet olarak ancak biz değiştiririz’ diyeceğiz. Özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı pekiştirip insanlık krizi yaşayan dünyaya umut olacağız. Çözümü Batı'da, taklitçi anlayışlarda, küresel emperyalist güç odaklarında ve taşeronlarında değil kendimizde arayacağız. Bu vatan bizim karar da bizim olmalıdır. Mesele memleket, aydınlık yarınlarımız meselesidir. 16 Nisan'da tarafsız ve bağımsız yargı, güçlü ve yetkili meclis, milletimiz, al bayrağımız, büyük Türkiye’miz, 2023 hedeflerimiz, huzur ve güvenimiz, kalıcı istikrarımız, yeni bir sisteme ve anlayışa vesile olmamız için millet olarak ‘evet’ demeliyiz" diye konuştu.

Bakan Soylu Trabzon’dan Ağrı’ya Hangi İsimle Gitti 

Trabzon'da Beşikdüzü ve Of ilçelerinde mitinglerini gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün akşam saatlerinde memleketinden ayrılarak özel uçağıyla Ağrı mitingini gerçekleştirmek üzere Ağrı'ya gitti. Bakan Soylu’nun Ağrı mitingine Trabzon’dan bir de özel davetlisi vardı. Bu isimde Ağrı’da aşiret liderleriyle yakın dostlukları bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu idi. Trabzon Havalimanı’nda Bakan Soylu’yu karşılamaya gelen Başkan Sağıroğlu’nu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bizzat davet ederek ‘Başkanım gel Ağrı mitingine gidelim’ dediği, Başkan Sağıroğlu’nun da ‘Ne demek sayın bakanım’ diyerek Ağrı'ya gittiği öğrenildi.

Ayyıldız'dan 16 Nisan Çağrısı

Uzun yıllardır terör illeti ile büyük sıkıntılar yaşamış olan ülkemiz, özellikle bu dönemde çok önemli bir süreçten geçiyor. Trabzon’un ve ülkemizin gururu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun sevk ve idaresinde güvenlik güçlerimiz olağanüstü başarılı işlere imza atıyor.  Terörün belini kıran ve bitirme eşiğine getiren Trabzon’un evladı olan Bakanımız Süleyman Soylu, böylesine hayati bir işle gecesini gündüzüne katarak mücadele verirken, memleketi Trabzon’u da hiçbir zaman unutmadı. Aksine her daim özel ilgi gösterdi.  Her fırsatta şehrimize gelerek hemşerileriyle kucaklaştı. Sorunları dinledi, yatırımları takip etti. Güzel ülkemizi terörle mücadelede şaha kaldıran, Güneydoğu’daki vatandaşlarımıza da devletin şefkat yüzünü gösteren Trabzon ve millet sevdalısı sayın bakanımıza, 16 Nisan’da şehir olarak destek olma zamanıdır. Geleceğimiz için dönüm noktası olan referandum seçimlerinde Trabzon halkı,  kendi evladına vefasını göstermeli ve zat-ı alilerinin elini çok daha güçlendirmelidir.  Trabzon,  bütün unsurları ve katmanları ile sayın bakanımızın arkasında durmalı, gücüne güç katmalıdır. İnanıyorum ki, 16 Nisan’da hemşerilerinden ve milletinden büyük destek olacak olan  sayın  bakanımız, bu itici güç ve güvenle terörün yalnızca belini kırmakla kalmayıp kökünü da kazıyacaktır. Geleceğimiz için çok nemli olan halk oylamasında Trabzon halkı, evladına vefasını göstermelidir.

Birlik Konseri

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Trabzon’da tüm ülkücüler arasında birlik, beraberliği sağlamak ve pekiştirmek amacı ile Milliyetçi ve Ülkücülerin sesi olan Ahmet Şafak tarafından 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda, bu akşam saat 19.00’da düzenlenecek konsere tüm ülkücü camiaya mensup kişileri davet etti. 

Akgün’den Mitinge Davet

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılacağı Akçaabat mitingine tüm vatandaşları davet eti. Başkan Akgün yaptığı açıklamada, bugün Saat 13.30’da Akçaabat Akcami yanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bölge milletvekillerinin katılacağı bir miting yapılacağını belirtti. Akgün yapılacak mitinge tüm Akçaabat halkını beklediğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim