Çakır, TAKA Gazetesi’nin yeni ofisine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Gazetenin yayın kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon’un imarını konuştu ve Büyükşehir Belediyesi olarak hiç bir yatırımcıya engel çıkarma peşinde olmadıklarını aksine önlerini açmak için çalıştıklarını söyledi. 

Biz Davut Çakır’ı sadece imar işinden anlar, güzel planlar yapar sanıyorduk. Davut Bey ile TAKA Gazetesini ziyarette uzun sohbet yapınca sağlığın, sağlıklı beslenmenin inbiğinden geçtiğini de anladık. Müthiş kürleri var ve sağlığını ve verimliliğini de bu kürlere borçlu.

Ali Faik Birebir Çalışıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Danışmanı Ali Faik Hacıoğlu Trabzon’da. Referandumda oranı yukarıda tutmak için büyük çaba harcayan Hacıoğlu ve ekibi birebir çalışma yapıyor ve İl Başkanı Haydar Revi ile ekibinin gayretlerine katkı sağlıyor. Ve oylarından şüphe duyduklarını çay sohbetine akşam yemeğine alıyor ve ikna ediyor.

Makinecilerin Onur Gecesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından Mesleğinde 25, 40 ve 50.yılını dolduran üyelerine yönelik olarak 31 Mart 2017 Cuma günü saat 18:00'da Yalıpark Otelde Onur Töreni düzenlenecektir. 

Törenle ilgili açıklama yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Bülbül "Törenimiz kurucu başkanımız Orhan Karakullukçu ve kurucu üyemiz Vural Erdal ve Haluk Güner ile meslekte 50.yılını dolduran üyemiz Erdal Dedeoğlu katılımı ile gerçekleştirilecektir. Başta ilimizde bulunan 25.yılını doldurmuş 89 üyemiz ve 40.yılını doldurmuş 55 üyemiz olmak üzere etkinlik alanımızda bulunan Erzurum, Giresun, Rize, Kars, Iğdır, Gümüşhane ve Bayburt illerinde bulunan 25 ve 40.yılını doldurmuş 80 üyemize mesleğimize katkılarından ötürü plaket takdim edilecektir. Trabzon Şube Yönetim Kurulu olarak öncelikle ödül alacak üyelerimiz olmak üzere tüm üyelerimizin törenimize katılarak bizleri onurlandırmalarını istiyoruz" dedi.

Kongur Sahada

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Maçka İlçesinde çalınmadık kapı bırakmayan Kongur, “Maçka, Türkiye’nin geleceği için güçlü bir evet diyecek. Yüzde 75’in üzerinde bir oyla Türkiye’nin önünü açacak sistemİ onaylayacağız. Yeni sistemle ülkemiz zorluklara karşı teröre karşı daha iyi mücadele edecek. Milletimizin huzuru artacak” dedi.

İsmail Saymaz Trabzon’a Geliyor

Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu konferans için 1 Nisan 2017 Cumartesi günü Tonya’ya geliyor. CHP Tonya ilçe örgütü tarafından düzenlenecek konferansın ardından Gazeteci Saymaz, okuyucuları için kitaplarını da imzalayacak. CHP Tonya İlçe Başkanı Muhammet Karadeniz, “Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, örgütümüzün daveti üzerine Tonya’da konferans verecek. Kendisini Tonya’da ağırlamaktan mutlu olacağız. Tüm halkımızı konferansa davet ediyoruz.” dedi. Gazeteci-Yazar Saymaz’ın konferansı Tonya Ali Koç Kültürevi’nde 1 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak.

Ekrem Kutlu’dan 16. Sergi

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Trabzon’un yetiştirdiği sanatçılardan birini daha ağırlamaya hazır. 

Trabzon-Akçaabat doğumlu, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliğinden mezun olduktan sonra hem öğretmenlik hem sanat hayatında oldukça çalışkan ve üretken olan Ekrem Kutlu yurt içinde ve yurt dışında 150 karma sergiye katılmış, 15 kişisel sergi açmış, Paris’te, Almanya’da, Batum’da, TBMM binasında, Bakanlıklarda pek çok kamu kurumu ve özel koleksiyonlarda resimleri bulunan, sanatı yaşam tarzı haline getiren sanatçı 16. kişisel sergisini bugün saat 17:30 da Güzel Sanatlar Galerisinde açılacak.

Soylu Bugün Şehirde Olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün öğleden sonra Trabzon'a geliyor. Bakan Soylu Kastamaonu'da bir dizi Programa katıldıktan sonra cuma namazından sonra Trabzon'a gelerek programlara katılacak. İçişleri Bakanı Soylu, Pazartesi Trabzon'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan önce son rötuşları vurmak eksiklikleri gidermek için şehrimizde olacak.

Eyüpoğlu’ndan Çağrı

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, “Üreticilerimizden gelen talepler ve yapmış olduğumuz arazi çalışmaları sonucunda İlçemiz de meyve fidelerinde aşılama eğitimi yapılacaktır. 04.04.2017 Salı günü 13:00 odamız hizmet binası önünde eğitime katılmak isteyen çiftçilerimizle toplanacak ve eğitimi düzenleyeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim