Ayrıca kutlayanlar sadece Trabzon’dan değil İstanbul, Ankara olmak üzere bir çok şehirdeki dostları Demirtaş’ı arayarak yeni yaşını kutladı. Herkese teşekkür eden Demirtaş, “Bu özel gününde beni mesajlarıyla, gerek telefon açarak mutlu eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Doğum günümde de reisli paylaşım yakışır” notuyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la olan fotoğrafını paylaştı. Demirtaş’a yeni yaşının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.
 
Beşikdüzünden Gümrükçüoğlu’na Ziyaret
 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkan Harun Demirci ve arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Beşikdüzü’ne yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.
 
Çocuklarımıza Güvendiğimizi Hissettirelim
 
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Balta mesajında şunları söyledi; "Çocuklarımız ve bizler veliler olarak karne heyecanı yaşadık. Sevgili öğrenciler, birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi aldınız. Kıymeti olan her ne varsa bir değer karşılığında ona ulaşıldığını bilmelisiniz. Karnenin bir değerlendirme içerdiği unutulmamalıdır. Arzu edilen notlara sahip olmayan öğrenciler için yarıyıl tatili eksiklerini gidermek ve yeni döneme daha iyi hazırlanmak için bir fırsat olacaktır. Değerli anne-babalar çocuklarımızın kalbimizdeki değeri, karnelerdeki notlardan daha büyüktür. Bize düşen karnelerde karşılaşılan durum her ne olursa olsun çocuklarımıza duyduğumuz güveni ve desteği esirgemeyip daima sürdürmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 Eğitim-Öğretim yarıyılının hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarının karşılığı olan karnelerini alan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi
 
Uludüz Ailesinin Acı Günü
 
Vakfıkebir Güneyköy Mahallesi’nden, ilçenin eski esnaflarından Hafız Hüseyin Uludüz’ün eşi, TTSO Meclisi Üyesi-İş Adamı Emin Uludüz, kardeşleri Emir ve Özdemir Uludüz’ün anneleri Fatma Uludüz hayatını kaybetti. Bir süre önce ameliyat olan 70 yaşındaki Fatma Uludüz’ün evinde bulunduğu sırada pıhtı atması sonucunda yaşamını kaybettiği öğrenildi. Fatma Uludüz’ün cenazesi namazı dün Vakfıkebir Merkez Eski Cami’de kılınarak, Güneysu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.  Merhum Fatma Uludüz’e Yüce Allah’tan rahmet, Uludüz ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
Görele’de Kefal Güven Tazeledi
 
Görele Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen Genel Kurulda mevcut başkan Muzaffer Kefal yeniden başkan seçildi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’de Muzaffer Kefal’i kutlayarak görevinde başarılar diledi. Görele Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Kefal bundan önce olduğu gibi bundan sonrada şoför esnafına en güzel hizmetleri verebilmek için çalışacağını söyledi.  Muzaffer Kefal başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Kanber, Mehmet Çatal, Avni Aksu, Haydar Gemici, Naim Ege ve Yılmaz Topkara.
 
Milli Ve Manevi Gençlik
 
Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Başkanı Ümit Yaylı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yaylı mesajında şunları söyledi;  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin okul-derslik-öğretmen eksikliği, ani sistem değişiklikleri gibi meseleler içerisinde geçerek sona erdiğini hepimiz biliyoruz.  Hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi vede velilerimizi etkileyen bu meselelerin, ikinci dönemde yapılacak çalışmalarla daha güzel daha başarılı bir nesil yetiştirmeyi temenni ediyor; ilçemizde yapılacak olumlu her çalışmada desteğimizin her zaman olacağını ifade etmek istiyorum.  Bu vesile ile bugün karne alarak bir dönemlik çalışmalarının yazıya dökülmüş halini gören öğrencilerimize, velilere , onları geleceğe yön ve ülkemize değer katacak milli / manevi bir ruh ve bilgi ile donatmak için çabalayan öğretmenlerimize iyi bir tatil dönemi diliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ikinci yarı yıla daha da hazır olarak dönmesi, temenni ediyoruz”
 
 “Hayalimiz gerçek oluyor”
 
YÖK Genel Kurulu’nda Şalpazarı’nda KTÜ’ye bağlı Meslek Yüksek Okulu açılmasının uygun görülmesi İlçede sevinçle karşılandı. AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, “Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor. Hemşehrilerimize hangi sözü verdiysek gerçekleştiriyoruz” diyerek Şalpazarı’na Yüksekokul açılmasıyla ilgili çaba gösteren herkese teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk’un bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı teşekkür mesajı şöyle:
 
“Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor. Hemşehrilerimize hangi sözü vermişsek gerçekleştiriyoruz. Bugün güzel bir haber aldık. Hayırlı Uğurlu Olsun. Bu süreçte Şalpazarılı Hemşehrilerime 'sözüm sözdür ' deyip, YÖK Başkanı'na 'Bu okulu söz verdim istiyorum.' diyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, süreci birebir takip eden  Milletvekilimiz Salih Cora'ya, desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Muhammet Balta'ya, Adnan Günnar'a, Ayşe Sula Köseoğlu'na, İl Başkanı Haydar Revi’ye,  bizi büyük bir nezaketle karşılayan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a, bu süreci gündemde tutan önceki İlçe Başkanımız Murat Topkara'ya, arsayı veren Kurukız ailesi adına Başkan  Refik Kurukız'a, Ağasarımızın gururu binayı yaptıran Üsküdar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e, yazışmaları yapan Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci'ye, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a, kısa zamanda binayı bitiren yüklenici firma ve dernek başkanı Ahmet Yüksel Gülay'a çok teşekkür ederim.”
Editör: TE Bilisim