Yeni Cumhurbaşkanı hükümet sistemi ile hak, hakikat, hukuk, adalet ve liyakat şartlarını haiz bir yönetim inşa edeceğine inandığımız ve beklediğimiz, istikrarın teminatı gördüğümüz, Bürokratik vesayetten kurtulacağımız, 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat, 17-25 Aralık ve Hain 15 Temmuz Fetanyahu işbirlikçilerine karşı Mazlumların Ümidi Haline gelmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Yol arkadaşlarını 24 Haziran Seçimlerinde destekleyeceğimizi burdan deklere ediyoruz.’
 
24 Hazirana Kadar Uyku Yok!
 
AK Parti’nin Ortahisar ilçe yönetim Kurulu Üyesi ve SKM’nin çalışkan isimlerinden Yusuf  Haldız ile karşılaştık. Haldız, hem SKM hem de sahada çalışmalara devam ettiklerini ve seçime başlama ile bugün arasında pozitif ciddi bir fark gözlemlendiğini söyleyerek, ‘Hem Bakanımızın desteği hem milletvekillerimizin gayreti Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’in ve Başkanımız Temel Altunbaş’ın uyumadan çalışmaları partimize ivme kattı. 24 Haziran’da Trabzon seçimini zirvede tamamlayarak sayın Cumhurbaşanımıza her zaman olduğunu gibi yine Trabzon’dan müjde vereceğiz’ dedi.
 
Kardeşlik Meyvelerini Veriyor
 

CHP’li Bingöl Yağlıdere Belediyesinden İçişleri Bakanlığına teşekkür var: ‘Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen Kepçeyi bugün teslim aldık. İş makinasının ilçemize kazanılmasında emeği geçen İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’e, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Azak’a, Bingöl Belediye Başkan’ı Yücel Barakazi’ye , İçişleri  Bakanlığı Kardeş Şehriler Buluşması  Kordinatörü Ahmet Külekçi’ye ve emeği geçen herkese  şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Külekçi Bakan Soylu’nun iktidar muhalafet tüm belediyelere destek olduğunu söyledi.
 
Koç’a Büyük İlgi
 
AK Parti’nin 5.sıra milletvekili adayı Vehbi Koç her gittiği yerde ilgi görüyor. Seçileceğine inanan Koç, ‘Trabzonlu hemşehrilerim beni meclise göndersinler onların emrinde olacağım’ dedi. Koç’un solaklı vadisinde gitmediği mahalle kalmadı.
 
En Aktifi Taşkın
 
İyi Parti’nin 4.sıra milletvekili adaylarından Tuna Taşkın yoğun bir çalışma yapıyor. Araçlarını süsleyerek sahaya giren Taşkın ayrıca her davete gitmek ve vatandaşlarla buluşmak için yoğun çaba içinde. Trabzon siyasetine renk katan Tuna Taşkın, ‘Trabzon’a ve partimize inandık’ dedi.
 
 “El birliği ile çalışma zamanı”
 
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu toplandı. TESOB Başkanı Metin Kara, 1 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağan genel kurul sonucunda oluşan kurullara yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Başkan Kara, 'Seçim dönemi geride kaldı. Şimdi el birliğiyle esnaf ve sanatkârımız için çalışma zamanıdır' dedi.  Kara, bu yıl yeniden oluşturdukları İş Yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu'nda 8 oda başkanı ve Milli Eğitim temsilcisi bulunduğunu da hatırlatarak, 'Bu kurula çok önem veriyoruz. Özellikle çırakların yetiştirilmesi açısından, pratik meslek eğitiminin verilmesi konusunda önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz' dedi.
 
 “Katkı Sağlamak İçin Yola Çıktık”
 
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 8 Haziran’da Rize ve Trabzon2u ziyaret edecek. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın’da hazırlıklar için yola çıktı ve şu notu düştü; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin Cumhurbaşkanı olması ve İYİ Parti’nin de Parlamento da çoğunluğu sağlayabilmesi için “yüzünü güneşe dönmüş”  Trabzon’lu hemşehrilerimle kucaklaşmak ve seçim çalışmalarına katkı sağlamak için yola çıktık.
 
Rabbim yolculuğumuzu kolay, çalışmalarımızı muzaffer kılsın.”
 
Kasap Ziyaretlerini Sürdürüyor
 
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam etti. Başkan Kasap, Fener, Mermerdelen ve Cami önü esnafını dolaştı. Hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.
 
Programa alınan mahalleleri gezen Belediye Başkanı Kasap, Hizmet verilen mahallelerde yapılan çalışmaları, eksik çalışmaları ve yapılması gereken hizmetleri de yerinde tespit ediyor. Teknik ekibine talimat vererek çalışmalara müdahale ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte mahalle sakinlerini ve esnafları ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Başkan Kasap, Bugünde Camiönü Mahallesi, Fener Mahallesi ve Mermerdelen mahallelerinde incelemelerine devam etti.
Editör: TE Bilisim