Teyzeleri Çilem Çevahiroğlu ile birlikte nikah şahitliği yaptıktan sonra Anneanne hayırsever hanımefendi Saime Cevahiroğlu nun masasına gidip elini öpmeyi de ihmal etmedi. Kubat ve daha birçok ünlü sanatçının sahne aldığı gecede kemence ve davul, zurna eşliğinde Karadeniz müzikleri ile davetliler horona doyamadılar. Genç çiftleri kutluyoruz.
 
Malkoç Cenaze İçin Geldi
 

Geride kalan Cuma günü annesini son yolculuğa uğrulayan Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu İletişim Direktörü Mehmet Sarı’yı acılı gününde T.C Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç yalnız bırakmadı. Malkoç, Ankara’dan sabah Trabzon’a geldi, cenaze merasimine katıldı, Cumartesi günü de Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek tekrar Ankara’ya döndü. Malkoç, ‘Çok değerli mesai arkadaşımız Mehmet Sarı ve ailesinin acısını bir kez daha paylaşıyorum’ dedi.
 
Atasoy’un Elektrik Şikayeti
 

Trabzonspor yönetim kurulu eski üyelerinden Trabzon Yomralı iş adamı Ruşen Atasoy aradı. Atasoy Yomra’da da sık, sık elektriklerin kesildiğini ve AKSA Çoruh A.Ş’nin arızalara müdahale de de geç kaldığını söyleyerek eleştirdi, ‘Zammı yapacaksın ama hizmeti aksatacaksın, böyle olmaz. Çoıruh elektrik arıza servisine takviye yapmalı’ dedi.
 
Yalıncak’taki Yol Problemi
 

Direk konuya girmek gerekirse, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yalıncak mahallesinde bir yol krizi yaşanıyor. Neresi diye sorarsanız; hatırlarsanız Ramada Otel’in yanında (DAL-ÇIK YAN YOLU) kaldırım çökmesi sonucu yol kapatılmıştı. Günler geçti, aylar geçecek, çalışmalar nedeniyle o yol hala açılmadı. Yalıncak Mahallesi’nde dolmuşa binmek isteyen vatandaşlar yan tarafta bulunan Çimenli Mahallesine kadar yürümek zorunda kalıyor. Yomra tarafından gelen ve Yalıncak Mahallesi’nde oturan vatandaşlar da Havaalanı kavşağına giderek oradan dönüp evlerine ulaşım sağlayabiliyorlar. Bu konuyla ilgili oldukça çok şikayet aldık. Bir taraftan Whatsapp ihbar hattımız, diğer taraftan mail kutumuz doldu taştı. Tabii ki çalışma var ancak çalışırken insanların mağdur edilmesine karşıyız. Okuyucularımız ve orada yaşayan vatandaşlarımız adına hemen çalışmaların hızlandırılmasını ve yolun acil suretle açılmasını öneriyoruz. Çalışanlara; kolaylıklar diliyoruz. 
 
 “Kaymakamımız örnek olmuştur”
 

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun Kırklareli Vali Yardımcısı olarak atanması ile ilgili mesaj yayınladı ve yaptığı hizmetlere vurgu yaptı. Tarım açıklamasında, “Ortahisar İlçe Kaymakamımız iken Kırklareli Vali Yardımcısı görevine atanan Sayın Kaymakamımız Numan Hatipoğlu beyefendi, ilçemizde yapmış olduğu hizmetler ile örnek olmuş ve çıtayı yükselterek bundan sonra yerine gelecek kaymakamların icraat kaymakamı olmasına yol açmıştır. Devlet için, millet için çalışmanın en iyi örneklerini vererek hedef büyütmüştür. Yeni görev yerinde ve bundan sonraki hayatında vatan, millet hizmetinde başarılarının devamını dilerim” dedi.
 
Gedikli’den Mesaj
 
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklama yaptı. Gedikli açıklamasında, “ 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı 17 Eylül 2018 pazartesi itibariyle başlayacak. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzun bir tatilin ardından yeniden bir araya gelecekler.

Pazartesi itibari ile okullarımızda; Ülkemizin, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren çocuklarımızı yetiştirmek için eğitimcilerimiz tarafından sağlam temeller atılmaya devam edilecektir. Bizleri ilgilendiren konularda objektif, sağlıklı düşünebilen, bireysel menfaatten arınmış, bencil olmayan, ekolojik çevreye duyarlı, sosyal çevresine karşı sorumlu, kendi dilini çok iyi kullanan, en az iki dil bilen, sosyal, bilinçsel, psikolojik ve ekonomik olarak bağımsız, ülkesinin çıkarlarını savunabilen, üretken, yaratıcı, ülkemizi ve dünyayı yakından ilgilendiren güncel ve temel sorunlara çözüm üreten milliyetçi insanlar yetiştirmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının çocuklarımıza, siz değerli velilerimize, eğitimci arkadaşlara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”  diye konuştu.
 
Rize’nin Renkli İsmi Memleketinden Başkan Adayı
 
Mahalli seçimleri yaklaşması ile birlikte Rize’de siyasetin ısınması her zaman için beklenen bir olgu iken bu kez sıra dışı ve paylaşım geldi. Aslen Erzurum/İspirli olan Uzun yıllardır Rize’de yaşayan ve çeşitli camilerde İmamlık yapan ardından ticarete atılan ve en son MÜSİAD Rize İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Rize’nin renkli simalarından Mahmut DABAK sosyal medya hesabında VAKİT İSPİR VAKTİ diye Ak Parti logolu bir fotoğraf paylaşarak aday adaylığını Rize’ den ilan etti.

Adaylığı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Müsiad eski başkanı Mahmut Dabak, “Uzun yıllar Rize’ de kalsam da memleketim İspir’ den hiç kopmadım. Hemen hemen her hafta İspir’e giderim.İspir’ e ve İspir’ in sorunlarına yabancı değilim. Amacım memleketime belediye başkanı olarak hizmet etmektir. Bu amaçla iktidar partisinden İspir belediye başkan aday adaylığımı açıkladım” dedi.
Editör: TE Bilisim