Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikah törenine katılan Bayraktar burada yaptığı konuşmada genç çiftleri kutladı, vatana millete hayırlı evlatlar istedi. Bayraktar salona girişte ve çıkışta Trabzonluların büyük ilgi ve alakasına mazhar oldu. Bayraktar, 1 hafta süreyle Trabzon’da hemşehrilerinin içinde olacağını söyledi.
 
Trabzon Bahçeli’yi Bekliyor

Uzun zamandan beri Trabzon’a gelmeeyen Devlet Bahçeli’nin Trabzon’u ziyaret ederek örgüte moral vermesi bekleniyor. Yeni parti kurulumunda en fazla üzerinde durulan il olan, Koray Aydın gerçeği de ortada iken Trabzon’a gelip il Başkanı Nihat Birinrci ve ekibine destek olacak olan Bahçeli örgüt toplantısı da yapacak.

Şendoğan Sarı’nın Acı Kaybı

Trabzon DYP’nin il eski Sekreterlerinden başarılı iş adamı Şendoğan Sarı ile Nedim Sarı’nın uzun zamandır tedavi gören babaları hayatını kaybetti. Sarı’nın babası Mehmet Sarı Cumartesi günü Çağlayan Aşağı Mahallede kılınan cenaze mamazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma Allah’tan rahmet kederli Sarı ailesine Sabır ve başsağlığı dileriz.

Bekar İspat Etti

Trabzon Ortahisar Ziraat Odası Başkanlığına bazı muhtarlardan gelen itirazlara rağmen atanan ve ardından seçilen Mustafa Bekar bu görevi layıkıyla yapmaya devam ediyor. Hem sivil toplum örgütünü yöneten bunu yaparken de siyasi kimliğini gizlemesi gereken yerde gizleyen ama Tayyip Erdoğan sözkonusu olunca da her zaman net tavır koyan Bekar’ın gelişine itiraz edenler bazı muhtarlar dahi yaptığı görev karşısında takdirlerini iletiyorlar.

Merkez İlçe Bu Hafta

AK Partinin Teşkilat Başkan yardımcısı ve bölge koordinatörü Hacı Turhan Temel Altunbaş ile bir telefon görüşmesi yapmış. Telefon görüşmesinde Altunbaş’a ‘Aday olmadığınızı söylediniz mi’ sorusunu yöneltmiş. Altunbaş ‘Böyle bir cevabım olmadı. Görev verilirse yaparım’ demiş. AK Parti Merkez ilçe ile ilgili Genel Merkez kesin kararını bu hafta içinde verecekmiş. Belki tüm aday adaylarını Ankara’ya da çağırabilirlermiş.

Basınla Buluşacak

İYİ Partinin Trabzon il Başkanlığına atanan Hasan Saka hafta içinde Trabzon basını ile bir araya gelecek. Basınla tanışacak olan Hasan Saka yeni yönetim oluşumu ile ilgili de soruları cevaplandıracak.

Sami Hoca’yı Uğurladık

Trabzon’un Arsin ilçesi Işıklı köyünden olan ve yıllarca Boztepe ilkokulunda örğtemenlik yaptıktan sonra emekli olan Sami Sarı’yı kaybetti. 10 yıl önce Beyin ameliyatı olan Sami Sarı son aylarda rahatsızlanmış ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Bir dönem 24 Şubat kulübünün Başkanlığını da yapan Sarı dün İskenderpaşa camisinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından son yocluluğuna uğurlandı.
 
Editör: TE Bilisim