Eğer Ankara Çayırbağı’nda beklediği oyu alabilirse Merkez ve Köylerden de Çayırbağı farkını kapatarak seçimi almaya çalışacak. Köroğlu ise Çayırbağı’ndaki CHP ve Köroğlu ailesinin gücü ile birlikte fazla fire vermeden çıkmak ve seçimi kazanmanın peşinde.

Tahir Orhan’dan Süper Kitap

TRT’ye ömrünü veren Tahir Orhan emekli olduktan sonra TRT kitabını yazdı. TRT’de 35 yıl içinde yaşadığı anılarını kitaplaştıran Tahir Orhan’ın anıları günlük olarak kitaba aktarması büyük yankı yarattı. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde kitapla ilgili basın toplantısı yapan Orhan’ın meslektaşları ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de yalnız bırakmadı.

Usta Tebrik Etti

Türkiye Gençlik Kulüpleri Federasyonu Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Usta Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Hamza Mısır ile ilgili olarak, ‘Hamza abiyi kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun diyorum. Trabzonspor’u bu yıl yarıştan koparanları bir kez daha kınıyorum’ dedi.

Merkeze İsmail Genç

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde Merkez mahallesinde muhtarlık yarışı devam ediyor. İsmail Genç de Mhutarlık adaylığını açıkladı. Sloganı ise büyük ilgi çekti: ‘Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak.’ Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Akdeniz’in Acı Günü

Beşikdüzü Köy Enstitüsü’nün ilk mezunlarından olan ve İsmetpaşa İlkokulu ile Gülbahar Hatun İlkokulu’nda uzun yıllar öğretmenlik yapan, Trabzon Lisesi Emekli Müdür Yardımcısı Ufuk Akdeniz’in annesi Şükran Ballı Akdeniz hayatını kaybetti. Akdeniz’in cenaze namazı bugün (Cumartesi) öğlen namazının ardından Gülbahar Hatun Cami’nde kılınacak. Akdeniz ailesine başsağlığı diliyoruz.

Zorluoğlu, Taziye Çadırında

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, İstanbul’un Kartal ilçesinde çöken Yeşilyurt Apartmanı enkaz alanına giderek, hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı. Zorluoğlu, Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak’ta geçtiğimiz hafta çöken ve 21 vatandaşımızın hayatını kaybettiği apartmanın enkaz alanında ve alanda kurulan kriz merkezinde, beraberindeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Daha sonra mahallede kurulan taziye çadırını ziyaret eden Zorluoğlu, elim olayda yaşamını yitirenlere rahmet dileyerek, yakınlarıyla sabır ve başsağlığı dileklerini paylaştı. Taziye alanında, enkazdan kurtarılan 9 yaşındaki Tayyip Mahmut Alemdar’ın babası Nedim Alemdar ile de bir araya gelen AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, baba Alemdar’a geçmiş olsun temennisinde bulunarak, Trabzonspor taraftarı olan küçük Mahmut ile Akyazı’da maç izleme sözü verdi.

Kardeşlik Türküleri Yeniden Yakılacak
 
İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde başarı ile yürütülen "Kardeş Şehir Projesi" kapsamında Siirt'ten öğretmen, öğrenci ve gazetecilerden oluşan bir kafile Trabzon'a geliyor...  Siirt ile Trabzon arasında geçen yıl gerçekleştirilen karşılıklı ziyaretlerin ardından vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda karşılıklı ziyaretler ve festivaller bu yıl da yapılacak. Bu kapsamda Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in koordinasyonuyla Siirt’ten öğretmen, öğrenci ve gazetecilerden oluşan 70 kişilik kafile Trabzon'a gelerek, 16-17 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinlere katılacak. Trabzon Valiliği ve Ortahisar Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı etkinliğe katılacak olan Siirt kafilesi, 17 Şubat'ta Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor maçını izleyecek. Proje çerçevesinde düzenlenen çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere katılacak. Siirt kafilesi şehir ziyaretlerinin  ardından Siirt'e dönecek.
 
Erbaşaran’a Bölge Başkanlığı

Akçaabatlı sendikacılardan Öz-Sağlık İş Sendikası Trabzon İl Başkanlığı görevini yürüten Engin Erbaşan’a Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı görevi verildi. Ordu Giresun, Trabzon, Rize, Bayburt ve Artvin illeri başkanlığına atanan Erbaşaran, Öz-Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert tarafından bu göreve atandı.Erbaşaran’a bu görevinde başarılar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim