Kofoğlu Kızını Elendiriyor
 
DYP ve Demokrat Partide uzun yıllar yöneticilik yapan Trabzonlu iş adamı Temel Kofoğlu kızını evlendiriyor. Eşi ve kızlarıyla mutlu bir yaşam süren Temel Kofoğlu’nun en büyük kızı evleniyor. Kofoğlu-Şeker ailesi ile dünür oldu. Melike ile birlikte Fikret’in düğünleri 9 Haziran 2019 tarihinde saat 19’da Redisson Blue Otel’in balo salonunda yapılacak.
 
Beşikdüzülülerin Her Zaman Emrindeyiz
 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, beraberinde partililerle birlikte, seçim öncesi olduğu gibi seçimden sonrada da her fırsatta mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerinde hem yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, hem de vatandaşların sorunlarını dinliyor. Ramazan ayı dolayısıyla her akşam bir camide vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ediyor. İlçe teşkilatının önderliğinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en modern pazaryerinde yaklaşık 2000 bin kişilik iftar programı düzenlendi. İftar programda Beşikdüzülülerinin birlikteliği, kaynaşması görülmeye değerdi. Başkan Ahmet Gören, geçen beş yılda Beşikdüzü ilçesine Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını kazandırdıklarını dile getirerek, “İlçemize hizmet için her zaman vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz” dedi.
 
Meclis Üyesi Kaza Geçirdi
 
Fındıklı Belde Belediyesi eski Başkanı, Arsin Belediyesi meclis üyesi, Metin Kul dün akşam saatlerinde ufak çaplı trafik kazası geçirdi.  Edinilen bilgiye göre, dün akşam iftardan sonra yaşanan olayda Arsin Belediye Meclis üyesi Metin Kul Arsin ilçe merkezinde yoldan karşıya geçerken binek tipi bir aracın çarpmasıyla yere yığıldı. Çarpmanın etlisiyle kazada hafif yaralan Kul, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı açıklamada, “İftar sonrası ufak bir trafik kazası geçirdik çok şükür ucuz atlattık verilmiş sadakam varmış” ifadelerine yer verdi.
 
Engellilerin Sorunlarını Aktardılar
 
Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı ile engelli vatandaşlarımızdan oluşan heyet üyeleri, Vali Kemal Çeber’i makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Bülent Alan ve beraberindeki engelli vatandaşlarımız, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdikleri ziyaretlerinde, engellilerin sorunların çözümlenmesi ve toplumsal yaşamda daha aktif rol almalarının sağlanmasında sergilenen duyarlı çalışmalardan dolayı Vali Kemal Çeber’e teşekkür etti. Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Bülent Alan ile engelli vatandaşlarımızın ziyaretlerinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu kaydeden Vali Çeber ise konuşmasında, devletin de destekleri doğrultusunda engelli vatandaşlar ile ailelerinin daima yanlarında olmaya, engellilik konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması yönündeki çabalarına devam edeceklerini vurguladı.

Teklifimize Destek Bekliyoruz
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaptığı açıklamada, Rize İl Başkanlığının önerisi ve girişimleriyle partisinin Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca tarafından hazırlanan özel sektörün ÇAYKUR’un açıkladığı fiyatın altında çay almasını yasaklayan kanun teklifinin TBMM’ye sunulduğunu bildirerek, Rize, Trabzon ve Artvin AKP vekillerinin destek vermesi halinde yasanın meclisten hemen geçeceğini ve teklifin kanunlaşarak çay üreticisinin mağduriyetinin sona ereceğini söyledi. Deniz, bölge milletvekillerinin desteğini beklediklerini sözlerine ekleyerek, “Artık yapılması gereken bu kanun teklifinin kabul edilmesi için üreticilerin, ziraat odalarının, STÖ’lerin ve vatandaşların baskı yapmasıdır.” dedi.
 
 “Biz kimseye benzemeyiz”
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım sosyal medyada S- 400 alımı ile ilgili paylaşımda bulundu. Tarım,“ CHP S-400 alımının ertelenmesini neden istiyor, gerçekten çok merak ediyorum. Ülkede beka sorunu yoktur diyenler kesinlikle haklıdırlar, çünkü ülke için beka sorunu bizzat kendileridir. MHP’ye yapıyor diyenlere tekrar söylüyorum ki, Türkiye gerçeklerinde ve siyasetinde MHP sizden en az 5 yıl önden gidiyor. Ülkemiz için doğru yapılan hiç bir şeye şaşı bakmadan, gaflet delâlet ve ihanet içinde olmadan misyonumuzun gereğini yerine getireceğiz. Biz kimseye benzemeyiz, biz Milliyetçi hareket partisiyiz. Ve liderimizle gururluyuz” dedi.
 
Kozoğlu Ve Ekibi Bilgilendiriyor
 
Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetimi mahalleleri dolaşarak vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyorlar. Kozoğlu ve ekibi önceki akşam mahalle toplantı ve eğitimleri kapsamında Oğuz Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Kozoğlu, “iftardan sonra Mahalle sakinlerinin davetine icabet ettik. Tarımsal sorunlar ile ilgili olarak istek ve sorunlarını dinledik. Kendilerine Fındık hastalıkları, zararlıları ve bakımı konusunda bilgilendirme yaptık. Ayrıca Ziraat Odası olarak yaptığımız çalışmalarımızı anlattık. İlgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Editör: TE Bilisim