Emine-Mustafa Yıldız çiftinin kızını gelin edecek olan Mehmet Cahit-Meral Turhan çocukları Mustafa Nusret ile Rüveyda’nın nikahlarına İstanbul Haliç kongre merkezinde tanık olacağız. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın katılması beklenen nikah 27 Ekim Cumartesi akşam saat 18.00’da başlayacak. Dünürleri kutluyor, gençlere mutluluklar diliyoruz.

Ortahisar İlçede Sıradışı..

Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Dr. Seyit Hisoğlu. Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu toplantısının sonrasında bu fotoğrafı verdiler. Sıra dışı bir fotoğraf ve içinde sevgi ve samimiyet var.

Muzaffer Göktaş Çok Mutlu

Trabzon AK Parti siyasetinin mihenk taşlarından Muzaffer Göktaş yedinci kez dede oldu.

Göktaş’ın oğlu AK Parti MKYK Üyesi Avukat Sinan Göktaş’ın nurtopu gibi bir kızı oldu. Dün İmperial hastanesinin yanındaki eczanede mutluluğuna ortak olduğumuz Muzaffer Göktaş, ‘Allah tüm anne babalara torun sevgisini yaşatsın’ dedi. Sinan Göktaş kardeşimizi de tebrik ediyoruz.

Neden Adana’yı İzleyin Dedi

Eyüp Demir. DYP’nin Rize Merkez ilçe Başkanlığını yaptı. Demir, uzun zamandır da siyaseti mesafeli. İzliyor. Dün aradı ve Adana için uçağa bineceğini söyledi. Adana’ya da ulaştı. Peki neden Adana’ya dikkat çekti. Bugün Adana’dan bir hareket başlıyor. Vatanseverler hareketi. Bu hareketin liderini tüm Türkiye’nin çok seveceğini söyleyerek ‘Artık kimse Türkiye’de siyaset alternatifsiz demeyecek’ diye konuştu.

Azaklı’yı Kim Kızdırdı

Trabzon Demokrat Parti’nin Basından sorumlu il başkan yardımcısı Tahsin Azaklı yazılı açıklama yaparak MHP il başkanı Bekir Sıtkı Tarım’a cevap verdi. Azaklı, ‘MHP İl başkanı Bekir Sıtkı Tarım diyor ki, oy isterken camilerin ses düzeneğinden engellendik. Bu ne anlama geliyor? Biz 1950’de Ezan’ı Muhammediyeyi Türkçeden aslına çeviren rahmetli Demokrat Partinin Genel Başkanı Başvekil Adnan Menderes’in temsilcileri olarak diyoruz ki, Cami Minarelerinden sadece Ezan ve Sela sesi duyulur. Camilerin minare ve ses düzenekleri ne zamandan beri farklı amaçlarla kullanılmaya başlanmıştır. Bu kutsal mekanlar propoganda veya birilerini engellemek için kulanılamaz’

Abanoz’un Hassasiyeti

MHP’nin 2014 seçimlerinden Belediye Başkan adayı Trabzon Belediyesi’nin İç Denetçisi Osman Abanoz hassas bir isimdir. 17 Ekim Muhtarlar günü sebebiyle tüm muhtarlara tebrik mesajı geçti ve çok iyi geri dönüşümler aldı. Muhtarlarsız işlerin yürümeyeceğini söyleyen Abanoz, ‘Onlar devletin mahallelerdeki kollarıdır’ dedi.

Ömer Çebi’de Sahada

Siyaset sahnesi gün, gün hareketlendi. Araklı için Recep Çebi Başkan 3. kez aday olarak devam etmek istiyor. Alternatif isimler de sahaya iniyor. Telekom eski Şefi olan ve iş adamı Saffet Çebi’nin yeğeni olan Ömer Çebi’de aday adayları arasında. FKB’de Yönetim Kurulu üyeliğini de yapan Çebi görev tevdi edilirse en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Geçmiş Olsun Orhan..

Trabzon basınının sevilen isimlerinden haber61’in eski Genel Korodinatörü Orhan Çavuşoğlu rahatsızlığı sebebiyle İmperial hastanesinde tedavi altında. Kızkardeşi Sezgin Yılmaz ile eniştesi Nihat Yılmaz’ın yalnız bırakmadığı Orhan Çavuşoğlu’nu başta TGC Başkanı Yusuf Turgut olmak üzere tüm meslektaşları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bizler de Orhan kardeşimize geçmiş olsun diyoruz.
Editör: TE Bilisim