Her türlü eleştiriyi ona yap O kimseye küsmez ve işini yapar. Onun için Aşık gündemden hiç düşmez. Şu an yine gündemde ve Trabzonspor’un Aralık ayında yapacağı olası kongre için etrafında nabız yoklanmaya başlanmış bile. Ancak o bugünkü yönetimin başarılı olmasını istiyor ve Akyazı’nın kredisini de kullanasını arzuluyor. Eyüp Aşık Ak partiye katıldığı günden itibaren bu parti içinde de sevildi. Şu anda yeni bir seçim olsa yine gündeme gelecek ve belki de kapı kapı dolaşarak oy isteyecek. 

Siyaseti iyi analiz eden Aşık, şimdi köyünde ve villasında dinleniyor. Aşık, zaman zamn Trabzon’a iniyor, Trabzon Otel Usta’da dost sohbetlerine karışıyor ve karanlık basmadan Dernekpazarına dönüyor. Kent merkezinden uzakta kalmak bazen siyasetçiler için büyük avantaj.

İnsanlık İçin Canını Verdi

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Marmara Bölgesi Üyesi olan Milli Güreşçi Serkan Türk, insanlık için canını verdi. Atatürk havalimanından yolcu almaya giden Serkan Türk, silahlar patladığında annesine ‘Anne yaralılar var yardım edeyim’ dedi. Ancak otomatik silahların o da hedefi oldu ve yaşamını yitirdi. Konfederasyon ve Federasyon üyelerini çok üzen Serkan için Tayyip Erdoğan’a fevkalade üzüldü. Serkan Türk Samsun’da toprağa verilmişti.

Demirci Ailesinin Heyecanı

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci’nin oğlu Eray Demirci yarın Beşikdüzü Aşiyan Düğün Salonunda Saat:19.00 başlayacak olan düğün merasimi ile hayatını Selda Yılmaz ile birleştirecek. Harun Başkan günler öncesinden davetiyeleri dağıtarak, davetiye ile ulaşamadıklarını telefonla arayarak herkese ulaşmaya çalıştı. Tatlı bir heyecan yaşayan Başkan Harun Demirci, bu mutlu günlerinde tüm dostlarını yanlarında görmeyi arzu ettiklerini ifade ederek, “herkesi düğünümüze bekliyoruz” dedi. 

Atalay Oğlunu Evlendiriyor

Trabzonspor’un eski Genel saymanlarından Kenan Atalay oğlu Lemi’yi evlendiriyor. Düğün bugün saat 15.00’da Nov Otel’de. Neva ve Lemi’yi tebrik ediyor ve nice mutlu yıllar diliyoruz.

Sümela’da Yoğunluk 

Bayram tatilinin 9 gün olması Trabzon'u da etkiledi. Fırsat bu fırsat diyen gurbetçi vatandaşlar şehre akın etti... Ayrıca bölgedeki illerden de çok sayıda turist şehre geldi. Maçka'daki Sümela Manastırı'nda ise zaman zaman gergin anlar yaşandı. Nedeni ise şehre gelenlerin Sümela Manastırının kapalı olduğunu bilmemesiydi… Manastıra kadar çıkıp kapalı olduğunu gören vatandaşlar, "Sümela Manastırı'nın kapalı olduğunu bilmiyorduk. Sonuçta ulusalda yaygın bir şekilde belirtilmedi. Buraya kadar çıktık ve geri dönüyoruz. Burada bu şekilde yüzlerce araç var. Turistler bu konuda bilgilendirilmelidir. Maçka'dan itibaren manastırın kapalı olduğu belirtilmelidir" diyerek tepki gösterdi.. Bu isteği ve şikayeti Maçka Belediyesi’ne iletmiş olalım…

Tehlikeli Yolculuk

Trafik kazaları yolları kan gölüne çeviriyor. Onlarca insanımız hayatlarının ortasında trafik canavarına kurban gidiyor. Ama tüm bu kazalara rağmen kimse uyarıları dikkate almıyor. Tehlikeli yolculuklar, aşırı hız, hatalı parklar gibi kural ihlalleri yapılıyor. Trabzon’da da bu görüntü dün çekildi. Aracı bozulan bir vatandaş aracını çekici ile çektiriyor. Ama 2 çocuk da aracın içersinde vincin üzerinde gidiyor. Resmen ölüme davetiye çıkarıyorlar. Çocuklar eğlenceli gibi görünse de ölümle burun buruna olduklarını bilmiyorlar. Hadi onlar çocuk aracın sahibi ve vincin sahibi buna nasıl izin veriyor…. Biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

MHP’de Eski Ve Yeniler Sarıldı Mı?

Siyasi partilerde bayramlaşmalar gerçekleşti. Fakat en çok merak edileni MHP’de yapılacak olan bayramlaşma töreniydi. Görevden alınan eski il ve ilçe yöneticileri bayramlaşmaya gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Genel Başkan tarafından alınan ve görevini Nihat Birinci’ye devrederken gergin bir ortam yaşatan Muammer Demeli bayramlaşmaya geldi. Ayrıca Demeli’nin yanı sıra Ortahisar ve diğer ilçe yönetimleri de bayramlaşma törenine katıldı.
Sadece eski yöneticiler değil mahkeme tarafından görevlendirilen Çağrı Heyeti Sorumlusu Ali Sağır da partideki bayramlaşmada yerini aldı. Eski ve yeni yönetimler arasında biraz buruk olsa da bayramdır dediler ve sarıldılar. Bazı partililer tarafından “MHP’ye de bu yakışır” yorumları yapıldı. Demeli bizim kendileriyle hiçbir sorunumuz yok derken, partinin geleceği için savaştıklarını söyledi.
 
Editör: TE Bilisim