Türüt’ten “TAKA” Yorumu



Karadeniz’in star sanatçısı İsmail Türüt Çaykur eki Genel Müdürü ve Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce’yi ziyaret ederek destek verdi.
Görüşme sonrasında Taka’yı inceleyen Türüt Marmara’da vatandaşların ayağına gelen Taka’ya tüm hemşehrilerinizin sahip çıkmasını istedi.

 “Sevgisizliğe son vereceğiz”



CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, seçim çalışmalarına Esiroğlu Mahallesinde devam etti. Esiroğlu’nda baba dostları ile futbol oynadığı arkadaşlarınca aileden biriymiş gibi karşılanan Musa Turan’a “Başkanımız sensin, bizden içimizdensin” yorumları yapıldı. Turan için yükselen sesler umut ve güç verdi.  Esiroğlu Mahallesinde adım adım gezen CHP’li Başkan Adayı Turan, “Beraber büyüdük, beraber top oynadık, beraber çalışıp değişimi sağlayacağız. Sen ben ayrımı bir tarafa bırakıp bir olacağız. Maçka’da, Kalyan’da, Esiroğlu’nda sevgisizlik var. Bunu ortadan kaldıracağız. Biz bunun için yola çıktık. Görevi verecek olan sizlersiniz” dedi. 

Vatandaşlardan birisi “Ben 15 yıldır AK Partiye oy veriyorum. Ama sizi takdir ediyorum. Burada Musa Turan ismi onay almıştır. Bazı rüzgarların değişmesi gerekiyor. Partiniz Maçka’yı size emanet ederek en doğru kararı vermiştir. Benim isteğim sizin seçilmenizdir” dedi.

Çebi’den Üstün’e Ziyaret



Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret etti, sohbet gerçekleştirdi. Başkan Çebi Üstün’e misafirperverliği ve hediyesinden dolayı teşekkür etti. Üstün Çebi’ye çalışmalarında başarı diledi.

Gençlerden Beklentimiz Var



Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri ve kurumsal imajı, kariyer planlama, iş hayatı ve yöneticilik tecrübelerini paylaşan Başkan Akçay, ayrıca öğrencilere hayatları boyuna kullanabilecekleri önemli tavsiyelerde bulundu. Kendisinin de hayatı boyunca önem verdiği ve asla taviz vermediği 5 altın kural olduğunu söyleyen Başkan Akçay, Bir insanın ilk olarak hayalleri olması gerektiğini, bu hayaller için hedefler belirlemesi ve  hedefe  ulaşabilmek için de  hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, Başkan Akçay, ‘’Siz değerli gençlerimizden   biz büyüklerin ve  ülkemizin çok büyük umudu ve beklentisi var. Sizler geleceğin yöneticileri, idarecileri, siyasetçileri, esnafı tüccarı, bilim adamı, iş adamı kısacası gelecekte bu ülkeye yön veren bireyleri olacaksınız. Bunun için ilk olarak hedefleriniz olmalı ve kendinize güvenmelisiniz’ ifadelerini kullandı.

Kaymakamdan Kan Bağışı



Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Kızılay'a kan bağışında bulundu. Eşiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan seyyar kan alma aracına gelen Türker, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Hayatta insanın başına her şeyin gelebileceğini ve herkesin kan nakline ihtiyaç duyabileceğini belirten Türker, "Bu sebeple tüm vatandaşlarımızdan Türk Kızılayı'na düzenli kan bağışında bulunmalarını rica ediyorum." dedi. Kızılay Kan Merkezi Doktoru Sami Yıldırtan ise Artvin'in, kan bağışı konusunda Türkiye'de en duyarlı illerden biri olduğunu belirterek, "Türk Kızılayı olarak herhangi bir vatandaşımızın kan peşinde koşmaması için bugün burada olduğu gibi her yere gidiyoruz. Yeter ki kan vermek için bizleri çağırsınlar." diye konuştu.

TSM Korosu  Sanatseverlerle Buluşuyor



Akçaabat Belediyesi sanatsal faaliyetlerine devam ediyor. TSM Korosu sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Buluşma yarın gerçekleşecek. Akçaabat Belediyesi’nden buluşma ile ilgili yapılan açıklamada; “Belediyemiz TSM korosu 26 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 19.00 'da ilçemiz Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde halka açık bir konser verecektir. Konserimize tüm halkımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.
Editör: TE Bilisim