CHP’nin ilçe sekreteri olarak siyasete girdi, çalıştı. Son 31 Mart seçimlerinde ise Av. Recep Dursun’un Gebze Belediye Başkan adayı olmasına tam destek verdi, birlikte çalıştılar. Seçimde CHP olarak 62 bin oy aldılar. Sungur, ‘Siyaset sabır işidir. Sabırla ilerleyeceğiz ve bir sonraki seçimde inşallah Gebze’yi alacağız. Recep bey son derece duyarlı ve başarılı bir avukat. İnsanların dertleri ile dertlenen birisi. Onunla siyaset yapmak keyifli’ dedi. Sungur Trabzon’da. Meydan’dan ve Yavuz Selim’den tanıdık tüm dostlarına selamı var.
 
Dualarımız Seninle
 
Tad Pizza’nın ortaklarından Sebahattin Ahıskalı evinde düşünce beyin kanaması ihtimali ile hastaneye kaldırıldı. Olayın duyulmasından sonra bütün Trabzon müthiş bir üzüntüye büründü. Tat Pizza, Ahıskalı’nın durumunu öğrenmek isteyenlerle doldu, taştı. Ağabey Selahattin Ahıskalı, herkese kardeşi ile ilgili bilgi verdi. Ahıskalıoğlu’nun durumunun ciddi olduğu bilgisine ulaşıldı.
 
Üç Şey Benim İçin Çok Değerlidir
 
Eynesil eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu kendisi için üç şeyin büyük bir değer taşıdığını, bunların; Bayrağımız, Kitabımız Kuran-ı Kerim ve Trabzonspor olduğunu söyledi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden ve burada çalışmalar yapacak olan Coşkun Somuncuoğlu, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Trabzon’a gelerek, “Trabzonspor forması giydi ve 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor” dedi.  CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ise Trabzonpor ile ilgili tek kelime söyleyemiyor. Benim Trabzonspor sevgimi herkes biliyor. Trabzonsporluyum diyorsan yapılan haksızlıkları da dile getirme cesaretin olacak. Hemşerilerimizin bu gerçekleri gördüğünü ve buna göre değerlendirme yapacaklarına canı gönülden inanıyorum” dedi.
 
Vakfıkebir OSB’de Sona Doğru
 

Vakfıkebir’de uzun yıllardır büyük bir hasretle beklenen Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nde artık bacalar tütmeye hazırlanıyor. Vakfıkebir OSB’de parsel dağıtımı sürüyor. En büyük gelişme ise yol konusunda yaşanıyor. Karayolları ağına alınan OSB’nin yeni yolunun yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak. Bir iki yıl içerisinde tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde yaklaşık olarak 3 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen bu önemli yatırımın hizmete girebilmesi için TBMM Çevre komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta çok büyük bir gayret gösteriyorlar.
 
Yaz Kuran Kursları Başlıyor

 

Yaz Kuran kursları 17 Haziran 2019 Pazartesi günü başlayacak. Konu ile ilgili olarak Vakfıkebir’de bir seminer düzenlendi. Gençlik Merkezi Salonunda, Rehber Öğreticiler Vakfıkebir Hafız Hasan KaanKur'anKursuÖğreticisiMuhammetTurnaveOrtahisarÇağlayanMerkezCamii İmam Hatibi Fatih Şengül tarafından slayt sunum eşliğinde verilen seminerde din görevlilerine, yaz Kuran kursları eğitim takvimi, kayıt işlemleri, sınıf yönetimi, motivasyon, öğrenci psikolojisi, güçlü ve etkili iletişim, gibi konularında bilgilendirmeler yapıldı. ‘Camiler Çocuk Dolsun, Ahlâkı Kur’an Olsun’ sloganıyla başlayacak. Yaz Kur'an kurslarında dersler haftada 5 gün, günde 3 saat (yatılı Kur'an kurslarında ise günde 6 saat) olmak üzere 8 hafta süreli devam edecek. Çocuklarını Yaz Kur’an Kursları’na kaydettirmek isteyen veliler, cami görevlilerine ve müftülüklere başvurabilecek.
 
Piyano Resitali Büyüledi
 

Altıncı yılını tamamlayan kurum,her yıl olduğu gibi bu yıl sonunda öğrencilerinin güzel eserlerini sanatseverlerle buluşturdu..Chopin,Evgeny Grinko ve Bach eserleriyle dinleyicilere sunan Akademi öğrencileri performanslarıyla herkesi hayran bıraktı..Ranat Sanat Akademi ‘Sanat Yönetmeni Afitap yavuz Yılmaz :’Öğrencilerimizle bir kez daha gurur duyulması gerektiğini ve sanatın sevilmesi ve devam etmesi için daha çok çalışmamız gerektiğini’ belirtti..
 
Ayyıldız 3. Kez baba oldu
 
Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dr. Dündar Ayyıldız 3. kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Ayyıldız baba olma haberini Ankara’da aldı. Hemen Trabzon’a dönerek bebeğini kucağına aldı. Allah’tan bir ömür sağlık diliyoruz. Kendisi de yaptığı açıklamada, "Bugün 3. kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Vatana millete hayırlı bir evlat olması temennisiyle... Allah isteyen herkese bu sevinci nasip etsin…" ifadelerini kullandı
 
Kaymakam Seyhan Görevine Başladı
 
İçişleri Bakanlığının 30.05.2019 tarihli olurlarıyla Rize’nin İkizdere ilçesine ataması yapılan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan 10.06.2019 tarihinde ilçedeki görevine başladı. 1992 yılında Samsun’da doğdu. Aslen Kırşehirlidir. İlkokulu ve ortaokulu Edirne Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde tamamladı. 2015 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 

2017 yılında T.C. Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde memuriyet hayatına başladı. 2018 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak 107. Dönem Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla; Kırşehir Valiliğinde il stajını, Adıyaman ili Besni ilçesi ve Amasya ili Suluova ilçesinde Kaymakam Refiklik stajlarını tamamladı.
Editör: TE Bilisim