İngiliz doktorlar ‘Ameliyat olması gerektiğini’ söylerken  Gümrükçüoğlu sabah ilk uçak ile İstanbul’a gitti, wathsap üzerinden raporları istedi, profesör arkadaşına gösterdi o da ‘Gelsin ameliyata gerekyok, ben tedavi ederim’ dedi ve  Gümrükçüoğlu’nun oğlu Muhammet Fatih dün itibariyle İstanbul’a indi ve muhtemelen bugün tedaviye başlanacak. Hastalığı üroloji profesörü tedavi edecek.
 
Bayraktar, Gürbulak’tan Gürpınar’a

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon’da. Dün Gürbulak’taki cenaze merasimine Çalışma Bakanı Süleyman Soylu ile katılan isimlerden olan Bayraktar cenaze sonasında Of’a geçti. Gürpınar mahallesinde Eşinin dayınının cezane merasimine katılan ve taziyeleri kabul eden Bayraktar’a Sabır ve Başsağlığı diliyoruz.

Altuntaş’tan Ne İstediler?

Trabzon AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altuntaş Belediye Başkanı yardımcısı Kemal Çoban’ın annesinin cenaze merasimine katıldı. Burada vatandaşlar aniden etrafını sardılar. Altuntaş’tan kimisi asfalt istedi kimisi ise tayin. Hepsini sabırla dinleyen Altuntaş, ‘Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek boynumuzun borcu. Ahmet Başkanım ve ekibi ile istişare edip talepleri sırası ile yerine getireceğiz’ diye konuştu.

Sinan Zengin Masaya!

Trabzonspor’un  Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdürü Sinan Zengin evleniyor. Zengin-Sinem’in düğünü 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 18.30’da Nov Otel’de gerçkeleşecek. Mutluluklar diliyoruz.

Cevher’e Giden Mesajlar

Bu bayramda küçükler büyükleri aradılar. Özellikle bir dönemin kudretli milletvekili Kemal Cevher de bu bayramda Akçabat ve Trabzon’da birçok mesaj aldı. Bunlardan birisi onu çok etkiledi. O mesajda şöyle yazıyordu: 
‘Trabzon’un efsane milletvekili Kemal Cevher ağabeyime en derin saygılarımı sunar ve nice sağlıklı yıllar dilerim.’ 

Cevher 1977 seçimlerinde milletvekili seçilmiş ve 12 Eylü ihtilali ile milletvekilliği intikaya uğramıştı.

Cumur Hak Ediyor..

Bülent Cumur 2014 seçimlerinin Düzköy Belediye Başkan aday adayı. 

Adaylığı direkten dönmüştü. Aday olsa belki de seçimi banko alacaktı. Şimdi biraz soğudu. Ama Cumur bugünlerde her yerde. Düğünde, Cenazede festivallerde. Hemşehrileri ile birlik ve beraberlik içinde. Siyasetçiler de kendisini çok seviyorlar. Basının zaten dostu. Gelecek dönem Düzköy’de şansını dener mi? Girmeyeceğim diyor ama her şey olabilir.

Evleniyor!

Ortahisar Belediyesi basın bürosu çalışanı Fazlı Kaba evleniyor. Bu akşam Alyans düğün salonunda yapılacak olan düğün merasimi için Kaba’dan davetiye bekleyen en yakın dostları bile haberi mesai arkadaşlarından doymuş. Yoksa gizlilik kararı mı var.

Giresun’a Mescid Eleştirisi

Trabzonlu Ahmet Hotaman, Giresun Kalesi’ndeki ziyaretinde mescidin virane bir halde olduğunu gördüğünü ve çok üzüldüğünü belirterek şu eleştiride bulundu: “Misafirlerimle beraber Giresun ziyareti gerçekleştirdik ve Giresun Kalesine çıktık. Kalede namaz kılmak istedik. Mescide gittiğimizde ise mescidin kullanılamaz halde olduğunu gördük. Pislik içersinde olan bakımsız mescit virane bir haldeydi. Bu ne Giresun’a ne de bölgemize yakışmıyor. Turizm konusu bu kadar konuşulurken, İslam Dünyası’ndan binlerce turistler gelirken bu mescitler bize yakışmıyor. Giresun Valisi Hasan Karahan başta olmak üzere Belediye Başkanı Kerim Aksu ve il müftüsü bu konuya bir an önce el atmalıdır.”
 
Editör: TE Bilisim