Aksaray’da hayata veda eden Hacı Osman Gökçe dün öğlen namazına müteakip merkez Somuncu Baba camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında ebediyete intikal ettirildi. Merhum Hacı Osman Gökçe’ye yüce Allah’tan rahmet, Prof. Dr. Mustafa Gökçe hocamıza ve Gökçe ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
 
Aday mı olacak?

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin yaklaştığı bugünlerde odadan önemli bir istifa haberi geldi. Odanın Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta Sürpriz bir şekilde görevinden ve odadan ayrıldı. Usta’nın önümüzdeki seçimde Başkan adayı olması yönünde baskılara maruz kaldığı ve belli bir süre düşünerek kararını vereceği bilgisine ulaşıldı.

Birlik İftarı

Trabzon MHP İl Başkanı Nihat Birinci birlik ve beraberliğe önem veren isimlerden birisi. Partide küs olan eski yöneticilerle bu akşam partide buluşacak ve iftar yaparak hem gönül alacak hem de MHP davasına katkı vermelerini isteyecek.

Karayolları Araklı'nın Yanında
 
Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Turgay Çolak, Şube Müdürü Hilmi Barutçu ve Yapım Başmühendisi Taşkın Özpınar Trabzon'un ikinci büyük ilçesi Araklı'da incelemelerde bulundular. Yapılan incelemelerin ardından Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret eden ekip burada yapılacak işlerle alakalı toplantı gerçekleştirdiler.
 
Toplantının ardından Başkan Çebi kavşak projesinin planlamalarında sona doğru gelindiğini ve yakında başlanacağının bilgisini verdi. Karayolları Bölge Müdürlüğünden her daim olumlu destekler aldığını ifade eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Turgay Çolak ve ekibine gösterdikleri hassasiyetten ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
 
Elektrikler kesilecek!
 
Trabzon’un Maçka, Arsin, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Tonya ilçelerinde bakım ve onarımdan kaynaklanan elektrik kesintileri yaşanacak. Çoruh Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre elektrik kesintilerinden etkilenecek bölgeler şu şekilde; 18 Haziran 06.00 – 07.00 / Vakfıkebir – Tonya – Çarşıbaşı – Beşikdüzü ve bağlı mahalleler 18 Haziran 07.00 – 11.00  / Çarşıbaşı İlçe Merkezi ve bağlı mahalleler 18 Haziran 08.00 – 13.00 / Arsin ilçesine bağlı Aytemiz Dolum Tesisi, Albayrak Beton, Hasyol – Çebi şantiyesi, Arsin su kuyuları, Organize su kuyuları, Yeşilyalı su kuyuları, Çubuklu su kulesi, Yeniköy Mahallesi Dere mevkii. 18 Hazian 09.00 – 11.00 / Arsin ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi, Başbudak Mahallesi, Güneyce Mahallesi, Gölgelik Mahallesi, Oğuz Mahallesi, Fındıklı Mahallesi, Yolaç Mahallesi, Üçpınar Mahallesi, işhan Mahallesi, Dumanlı Mahallesi, Yeniyayla Yaylası, İstavrama Yaylası, Sulaklı Yaylası, Lente Yaylası, Yanbolu HES Tünel Şantiyesi, Haldız HES şantiyesi, Gözütok Şantiyesi, İftek HES Reğ Gözütok Taş Ocağı.  Yomra İlçesine bağlı Maden Mahallesi, Kılıçlı Mahallesi, Çamlıyurt Mahallesi, Tandırlı Mahallesi 22 Haziran 12.00 – 13.00 / Maçka İlçe Merkezi ve bağlı mahalleler. MNH HES, Usta HES, Köprüyanı HES, Cevher HES
 
KTÜ Devlet Konservatuvarı Öğrenci Alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak. KTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Müzikoloji Bölümüne alınacak öğrenciler için 28, 29 ve 30 Haziran'da özel yetenek sınavı yapılacağı belirtildi. Sınava girmek isteyenlerin 22 Haziran'a kadar başvuru yapabileceği ifade edilen açıklamada, başvuruların sadece online olarak "www.ktu.edu.tr/başvuru" adresinden gerçekleştirilmesi gerektiği kaydedildi.

Büyükşehir’den Yarışma

Trabzon Büyükşehir Belediyesi “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu resim ve şiir yarışması düzenliyor. Darbelere karşı demokrasi bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada birincilere 4 bin TL, ikincilere 3 bin TL ve üçüncülere 2 bin TL, mansiyon almaya hak kazanan üçer ayrı esere ise biner TL ödül verilecek. Yarışmaya katılacakların eserlerini 7 Temmuz 2017 mesai saati sonuna kadar Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Eserler elden teslim alınacağı gibi posta yoluyla da kabul edilirken internet üzerinden başvuru alınmayacak.

 
Editör: TE Bilisim