Temel Gulahan, “ Bayburtlular Derneği Kurucu Başkanı Hasan Tahsin Coşkun'un cenazesine katılıp acımızı  paylaşan Eski ve yeni belediye başkanlarına, Trabzon eski ve yeni milletvekillerine, Trabzon’daki Siyasi parti il, ilce başkanları

ve temsilcilerine, spor ve sanat camiasına ayrıca il dışından cenazemize katılan değerli misafirlerimize,Bizi acı günümüzde yalnız bırakmayan Trabzon esnaf, iş adamları ve tüm Trabzon halkına teşekkür ederiz . Ayrıca gerekli hassasiyeti gösteren Trabzon basınına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
Şalpazarı’nda  Aday Bolluğu
 
Yerel seçimlerin en hareketli geçmesi beklenen ilçelerimizden birisi olan Şalpazarı ilçemizde çok sayıda ismin adı belediye başkan adaylığı için geçiyor.
 
 Mevcut Başkan Refik Kurukız AK Parti ve MHP’nin ittifak adayı olabilir. AK Parti’nden Fatih Yılmaz, Fehmi Cengiz, Muzaffer Türkmen, Nevzat Çabuk, Murat Topkara, Necati Selvitop ve Sezgin Özdin’in adı aday adaylığı için geçiyor. Anketlerin devam ettiği ilçede yapılacak olan istişarelerin ardından tüm adayları kucaklayabilecek bir isimle yola çıkılması planlanıyor.
 
Görele’ye  Hayırlı Olsun
 
Görele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan taksi duraklarının toplu açılış töreni yapıldı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemizde ne yazık ki sağlıklı ve vatandaşlarımızın faydalanabileceği modern taksi duraklarımız yoktu. Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirerek, 6 adet taksi durağımızı sil baştan yaptık ve 2 taksi durağımızı da yeniledik.

Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İlçemiz yaptığımız yatırım ve hizmetlerle diğer ilçelere örnek olmaya devam ediyor. Bu da bizim övünç kaynağımızdır. Görele’ye hizmet anlamında bir bütün olarak el ele vererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan Görele’nin marka bir şehir haline gelebilmesidir. Güzel meydanı, güzel sokakları, park, bahçe dinlenme alanlarıyla beraber örnek bir ilçe olmak için uğraş veriyoruz” dedi.  Görele Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Kefal ise, Belediye Başkanı Tolga Erener ve ekibine teşekkür ederek, şoför esnafı adına hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.
 
Yusuf Sağlam Güven Tazeledi
 
Vakfıkebir’in en önemli eğitim kurumlarından birisi olan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği Kongresi okul salonunda yapıldı. Kongreye Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Akif Sarıyıldız, Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü Ahmet Altın, Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Sağlam öğretmenler ve veliler katıldılar.  Divan Başkanlığını Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü Ahmet Altın’ın yaptığı kongrede yapılan seçimler sonucunda Yusuf Sağlam yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulunda; İsmail Çalış, Rasim Çivil, Ali Batur ve Özer Aktaş görev aldı. Denetleme kurulu üyeliklerine ise Tuncay Hacıfettahoğlu ve Sadık Aydın seçildiler.
 
Saylam’a Geçmiş Olsun
 
Trabzon’un tanınan simalarından inşaatçı ve ayakkabıcı Hasan Saylam, geçen hafta KTÜ Farabi Hastanesinde operasyon geçirdi.

Dr. Mustafa Gökçe tarafından yapılan operasyonla sağlığına kavuşan Saylam, şu anda evinde istirahatte. Dostları da Saylam’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar. Saylam, kendisini sağlığına kavuşturan Dr. Mustafa Gökçe ve ekibine de teşekkür ederek, “Allah’a şükürler olsun şu an iyiyim. Bu haftada istirahat edeceğim. Arayan sorandan Allah razı olsun” dedi.
 
Şen’in Eğitim Atağı
 

Trabzon’un Arsin İlçe Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, ilçede eğitim ve yola büyük önem veriyor. ‘Hemşehrilerimin ayağı taşa ve çamura asla değmemeli’ diyen Şen, ilçede yolları A’dan Z’ye yaptı. Eğitimle ilgili çalışmalara da hız veren Şen, 24 derslikli Arsin Cumhuriyet ilk ve ortaokulunu bu sene eğitime kazandırdı. Dün de il milli eğitim müdürü Hızır Aktaş ile okulu ziyaret ettiler.
 
Şalpazarı’nda Yazıcı Aday
 
2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kaldı. Adaylar yavaş yavaş nabız yoklamaya başladı. Trabzon merkez ve bütün ilçelerinde çok iddialı ve yeni yüzler konuşuluyor. Artık her parti seçimleri kazanma üzerine daha ciddi hesaplar yapıyor. Anketlerin çok yönlü yapıldığı ilçelerimizden biri olan Şalpazarı ilçemizde Belediye Başkanlığı için sürpriz isimler konuşuluyor.
Bilgi, birikim ve tecrübesini ilçesine aktarmak isteyen Yazıcı, “Şalpazarı gelenek ve göreneklerine bağlı köklü bir ilçedir. Doğduğumuz topraklara, bizleri bu günlere getiren insanımıza hizmet etmeyi vefa borcu olarak görüyorum. Halkımızdan bize karşı yoğun bir teveccüh var. Bu teveccühleri karşılıksız bırakmak doğru olmaz. Hizmeti şiar etmiş partiden aday olmayı düşünüyorum” dedi.
 
Ali Yazıcım Kimdir?
 
25 yıllık devlet memurluğu tecrübesi ile belediyecilik, şehircilik, imar ve turizm, alt ve üst yapı, çevre düzenlemesi gibi konularda tecrübeleri olan Ali Yazıcı eğitimini yerel yönetimler üzerine tamamladı. Şalpazarı Kaymakamlığında memuriyet hayatına atılan Yazıcı, sırasıyla Şalpazarı Belediyesi, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra Trabzon Valiliği Ortahisar İlçe Nüfus Müdürlüğünde görevini halen sürdürmektedir.
Editör: TE Bilisim