Dün de Gülbaharhatun mahallesindeydi. Günnar’ın çalışmasına daha önce birlikte görev yaptığı Of  ilçe başkanı  Hakan Trezioğlu, Köksal Boz, Murat Üçüncü, Ekrem Üçüncü, Av. Mesut İskenderoğlu, Sebahattin Alemdağ, Aydın Özkurt, Ümit Çakmakçı gibi isimler de iştirak etiler. Yönetim sabah kahvaltısını Mado’da yaptı ve sonrasında Bahçecik’te çalışmaya devam etti.

Komisyonler Seçildi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Encümen Üye seçimi ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı. Buna Meclis 1. Başkan Vekili Seyfullah Kınalı olurken, 2 Başkan Vekilliğine ise İbrahim Sedef seçildi.  

Katip Üyeliklere: Metin Şahin ve Erhan Nadir (Asıl) Türkay Güdü ve Havva Gümüş (Yedek) Encümen Üyeliğine Mehmet Öztürk (Of) Ahmet Salih Birincioğlu, Hüseyin Kalaycı, Salih Yavuz, Melike Turhan Plan ve Bütçe Komisyonu:  Mehmet Sait Gürsoy, İsmail Hakkı Küçükali, Mustafa Bayındır, Ali Bayram Tanrıverdi, Mehmet Karaoğlu 
Ulaşım Komisyonu:  Yılmaz Yavuz, Hüseyin Kalaycı, Emin Bilgin, Metin Yılmaz, Ahmet Aslan Türk 
Çevre ve Sağlık Komisyonu:  Faruk Kanca, Mehmet Öztürk (Of) Adem Kılıç, Bünyamin Güner, Muzaffer Bayraktar 
Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu:  Turgay Güdü, İsmail Hakkı Sıvaz, Halim Kaya, Ahmet Salih Birincioğlu, Ahmet Refik Yıldız 
Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu;  Selim Yavuzyılmaz, Mustafa Aydın, Eyüp Yavuz, Ufuk Hoş, Hakan Kocaman,  
Kadın Erkek Hakları Eşitliği Komisyonu:  Havva Gümüş, Melike Turhan, Fatih Yılmaz, Mehmet Öztürk (Araklı) İsmail Hakkı Küçükali

Saadet’ten 20 Bin Bildiri

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için Ortahisar ilçesinde bildiri dağıtımı çalışmalarına başladı. Uzunsokak Caddesi’nde esnafı gezerek bildiri dağıtan Saadet Partisi 16 Nisan’da neden “hayır” denilmesi gerektiğini açıkladı. Bildiri dağıtımıyla ilgili açıklamada bulunan SP İl Başkanı Kurt “Hayır diyenler neden sokakta değil diye iddia atıyorlardı ortaya. İşte hayır diyenler sokakta. İşte Saadet Partisi burada İnşallah son güne kadar Saadet Partisi olarak sokakta olacağız. Hazırladığımız 20 bin bildiriyi vatandaşımıza dağıtacağız” dedi.
 
Revi İkna Turunda

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi… Hem şehri koordine ediyor hem de durmadan çalışıyor. Revi birebir ikna turları gerçekleştiriyor. Dün Sürmene ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek referandumu anlattı. Başkan Revi, il genel meclisi başkanlığından geldiği için ilçeleri köylerine kadar biliyor. Bu özelliği vatandaşları kendisine hayran bırakıyor. Başkan Revi evet oyunu almadan, ikna etmeden bırakmıyor. 

Tezcan’ın Anneanne Acısı

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun basın danışmanlığı görevini başarıyla yürüten Salih Tezcan’ın anneannesi Fatma Sağlam Allah'ın rahmetine kavuşmuştu. Cenazesi bugün Yomra ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi Tepeköy Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz.

Muhteşem İkili

Trabzon’da belediye başkanı ve AK Parti ilçe başkanlarının en uyum çalıştığı ilçelerden bir tanesi de Of ilçesidir. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ailelerinden çok Türkiye’nin geleceği için birbirleriyle vakit geçiriyor. Dün de çalışmalarını Ovacık Mahallesinde sürdürdüler. Referandum seçimi hakkında bilgilendirme yaparak 16 Nisan’ın önemini anlattılar. 
 
Editör: TE Bilisim