Uzun; “Trabzon 1968 li yıllar sevgili babam Cumhuriyet öğretmeni Harun hocanın yetiştirme yurdu müdürü ilken birlikte çalıştığı sevgili dostu öğretmen arkadaşı Selahattin Yılmaz hoca ile beni buluşturan değerli oğlu Nevzat kardeşime binlerce teşekkür. Babamı dinledim yeniden ve yeniden. Tüm aile ve öykümüzü bilen değerli öğretmenim sevgi ile beni sarmaladı cesaret dayanma gücü verdi iyi ki varlar iyi ki” dedi.

Kandaz’ın Dönüşü

ANAP’ta uzun yıllar gençlik kolu Başkanlığı görevlerinde bulunan Hasan Kandaz uzun yılar sonra yeniden siyaset döndü. Trabzon’da olşuturulan İyi partinin ortahisar ilçe Başkan yarddımcılığı görevine gterilyen Hasan Kandaz 2019 seçimlleri için şimdiden startı verdi. Kutluyoruz.

Ali Haydar Gedikli’nin Önerileri

Trabzonspor Kongre Üyesi Ali Haydar Gedikli aradı. Gedikli, Trabzonspor’da bugünlerde Divan kurulunun devreye grisei greketiğnii eski başkan ve yöneticileri buluşturarak geniş katılımlı bir çözüm ortamının oluşturulması greketiğin söyleyerek buna gazetecilerin de katkı sağlaması greketiğini ifade etti.

Üç İlçe Yanbolu Vadisi İçin Omuz Omuz’a

Arsin, Araklı ve Yomra ilçe muhtarları Yanbolu vadisinde Pirği mahallesine yapılması düşünülen katı atık bertaraf tesisi ve çöp depolamaya karşı durmak için güç birliği yaptılar. Arsin Muhtar derneğinin önünde düzenlenen basın açıklamasını Arsin Muhtar Derneği başkanı Raif Gürsoy yaptı. Gürsoy yaptığı basın açıklamasın da Şu ifadelere yer verdi: Bu gün muhtarlar olarak Arsin platformu ve sivil toplum örgütleriyle birlikte Yanbolu vadisin de yapılmayı düşünülen katı atık bertaraf tesisi ve çöp depolamaya ilgili kamuoyuyla ilgili görüş ve isteklerimizi paylaşmak istiyoruz. Biz demokrasinin temel taşı olan muhtarlar olarak sorumluluk alanlarımızda ki ticaret, tarım, çevre, turızım ve yaşam gibi alanlarla ilgili öncelikli sorumluyuz.Bugün burada bölgemizi yakinen ilgilendiren Yanbolu vadisin de planlanan çöp tesisiyle ilgili olarak duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz.’

Karan’ın Yeri Boş Kaldı

CHP'nin 19. Olağanüstü Kurultayı çalışmalarına başladı. Kurultayda geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Eski il Başkanı Karan’ın yeri boş kaldı. Kurultay’ın açılışında konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu; “Yavuz Karan arkadaşımız aramızda yok Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Yardım Eli Uzattı

Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Trabzonlu İrfan Neziroğlu, 5 yıl önce geçirdiği kaza sonucu felç olan ve maddi sıkıntılar yaşayan Sudanlı Yasir Hasan'ı evinde ziyaret ederek aileye yardım eli uzattı. Sudanlı Yasir Hasan'ın 2013 yılında geçirdiği bir kaza sonucu vücudunun sağ tarafı felç kaldı. Kaza sonrası hayatı tamamen değişen Hasan'ın maddi sıkıntılar peşini bırakmadı. Önceden özel bir şirkette çalışan Hasan, kaza sonrası çalışamaz hale geldi ve tedavi masraflarını karşılayamadı. Sudanlı baba, son beş-altı ayda tek göz evin 600 cüneyh (20 dolar) olan kirasını ödeyemez duruma geldiklerini kaydetti. Neziroğlu, aileye maddi ve manevi destek vermek istediklerini kaydederek baba ve oğlunun tedavisi için büyükelçiliğin onlara yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

Siyaset Akademisi Gümüşhane’de Başlıyor

AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18.dönemini düzenlediği Siyaset Akademisi 11 Mart Pazar günü Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın katılımıyla Gümüşhane Belediyesi 4. Kat çok amaçlı salonunda başlayacak. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın katılımıyla start verilen Siyaset Akademisi toplam 8 hafta süren eğitimin ardından sona erecek.

 “O Trabzonspor Forması”

Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen ve her hafta izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz'de, Trabzonspor ve bordo mavi vurguları da artmaya başladı. Dizinin 7. bölümünde; başroldeki Tahir, Nefes'in oğlu olan Yiğit'e Trabzonspor forması hediye etti. Burada geçen konuşmada Tahir "O bir forma değil, Trabzon forması " ifadelerini kullanıyor. Dizideki o anlar kısa sürde sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.
Editör: TE Bilisim