Arsin Harmanlı’da 288 evet oyu çıktı buna karşılık Hayırlar 75’te kaldı. Trabzon Pazarkapı mahallesinde de 3 sandığa baktık. 1211 nolu sandıkta 197 evet 130 hayır, 1209 nolu sandıkta 171 evet 128 hayır, 1210 nolu sandıkta ise 188 evet 120 hayır oyu çıktı. Merkeze bağlı Gündoğdu mahallesinde ise 600 evet oyu çıktı. 

Televizyon Neden İzlemiyor?

TGC Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kanbur’un babası Gazeteci Matbaacı Ekrem Kamburoğlu’nun cenaze merasimine katıldık. Cenazede ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karadeniz ile konuştuk. Sohbet ederken şunu söyledi: ‘Kampanya yorucu oldu. Türkiyeyi kamplaştırmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. İnşallah Pazartesiye güzel bir günde uyanacağız’ dedi.

Karadeniz, gerilimden açılmışken bir de itrafta bulundu: ‘2008 yılında morgıc krizi dendi. Sabah kalkıyoruz televizyonlar bu, akşam yatıyoruz bu. Kızdım televizyonu odanın ortasına vurdum ve kırdım. O gün bugün izlemiyorum. Sabah gazete okurum gün içinde de gündemi telefonumdan takip ederim’

Hayrat Müftüsünden Ziyaret

Geçen hafta TAKA Gazetesi’nin misafirleri vardı.. Hayrat Müftüsü Çaykaralı Mustafa Kayış ile Hayratta imamlık vazifesini yapan Fahrettin Karatay, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ile Genel Müdür Zihni Ağırman’ı ziyaret etti. Mustafa Kayış ağırlıklı Danimarka’daki görev yıllarını anlattı. Avrupa’daki 3.nesil gençliğe sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca başlayan Kutlu doğum haftasını da tebrik etti.

Yenilenen Harran

Trabzon’da Atatürk alanında özel yeme çime yerleri vr. Harran da bunladan biris. harran yenilendi. Yeni bir işletmeci yeni bir anlayış. Hijyene daha bir önem verilir hale geldi. Hizmet-İş senikasının Yeni bir başkanı İsmail kaplan oldu. İrfan Bülbül ile Engin Erbaşaran uzlaşyamayınca Genel merkez müdahale etti ve Kaplan’ı göreve atadı. Kaplan ilk fırsatta seçme gitmek istiyor. dün akşam harran’da Kpalan’ın misafirleri AK Parti il Başkan yardımcısı mehmet Atmaca ilme DSİ eski Genel Müdür yardımcısı  Mustafa Uzun’du. Sohbet son derece tatlı ve uzun sürdü. Mustafa Uzun sis sebebiyle dün sabah ancak Ankara’ya dönebildi ve oyunu kullandı.
 
Babasını Kaybetti

AK Partide 2 dönem Trabzon milletvekilliği yapan  Mimar Safiye Seymenoğlu babası Hayati Seymen’i kaybetti. Dün Sürmene merkez camiinde kılınan cenaze nemazının ardından Hayati Seymen son yolculuğuna uğurlanırken cenaze namazına katılanlar Safiye Seymenoğlu ve eşi Arif Seymenoğlu’na başsağlığı dileklerini ilettiler. Bizler de TAKA Gazetesi olarak Seymenoğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Usta’nın Paylaşımı

AK Parti’nin duayen isimlerinden İzzet Usta Başkanlık referandumunun ne kadar önemli olduğunu paylaştığı resim ve yazdığı notları bize iletti: ‘Konu çocuklarımızın geleceği olunca hastalık bile teferruattır’ dedi.

Şehitler Ölmez

‘Her Yönüyle Trabzon Platformunun’ Başkanı Köksal Öztürk’e dumak yasak. 15 Nisan günü Kumburgaz Jandarma Komutanlığı tesislerinde Şehitleri anma etkinliği düzenledi. İstanbulun birçok yerinden araçların kaldırıldığı etkinlikte toplu olarak yemek yendi, Kuran-ı Kerim okundu ve sehitlere saygı gösterildi.

Milletin Tercihi

CHP Trabzon Eski milletvekili ve Trabzon Eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu oyunu Trabzon Erdoğdu Mahallesi İsmetpaşa ortaokulu 2309 nolu sandıkta kullandı. Canalioğlu, “Oyumuzu Hayırlısı ile kullanarak vatandaşlık görevimizi yaptık. Bu ülke bizim evet diyenlerde hayır diyenlerde birlikteyiz. Her sonuç milletimizin tercihidir.”
 
Editör: TE Bilisim