Parkta Trabzon Belediye eski Başkan yardımcısı Osman Necip Sevinç, eski AK Parti Belediye Grup Başkanı Fahrettin Aksoy, Ak parti  İl eski yönetim kurulu üyesi Kadir Sert ile birlikte oturduk. Konuşmalar AK parti il başkanlığına geldi, il eski yönetim kurul üyesi Kadir Sert düşüncelerini söyledi. 

FETÖ operasyonları ve metal yorgunluğundan sonra partinin merkez sağa  kaymasını bizzat Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın istediğini söyleyerek, ‘İl Başkanlığı için Fahrettin Aksoy uygun isimdir’ diye konuştu.  İl için Haydar Revi, Ömer Topaloğlu, Şadan Eren, Fahrettin Aksoy, Faruk Kanca, İbrahim Keskin isimleri yarışacak.

Rize Araştırmanın Tuvaleti Kapalı

İstanbul’dan bir meslektaşımız aradı. Ve bize Rize’de insanların çilesini işaret etti. Rize Eğitim Araştırma Hastanesinde tuvaletler kapalı imiş. Hasta ve hasta yakınlarının büyük sıkıntısı var. Ne lavobaya çıkabiliyorlar ne de abdest alabiliyorlar. Bir an önce sorunun çözülmesi bekleniyor.

Mustafa Kemal Şanlı

Mustafa Kemal Şanlı. Şanlı boyanın sahibi, güzel insan. Trabzon’da sporun renkli ismi. Aynı zaman CHP’nin il eski Yönetim kurulu üyesi. Güzide Uzun’la birlikte CHP yönetiminde bulundu ve güzel hizmetler yaptı. Ramazının son akşamlarında da yönetimle birlikte iftra yemeği yediler. Şanlı, piyasanın durağan olduğunu söyleyerek, ‘Bayramdan sonra açılacağını umuyoruz, demirdeki sorun inşaatçıların son derece yordu. Bu bize de yansıyor’ dedi.

Türkelli Eski Yolu

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Türkelli beldesinin eski yoluyla ilgili şikayet var. Bu yolun sürekli heyelanda kaydığı ve belediyenin buraya yeterince bakmadığını söyleyen vatandaşlar, Belediyenin bu yola da el atmasını istedi.

Muhtarlar Mutlu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaret etmesi muhtarları mutlu etti. Hem sorunlarını Soylu’ya ileten hem de onunla birlikte günün anısına fotoğraf çektiren muhtarlar, Bakan Soylu’nun başarısından memnun olduklarını söyleyerek, ‘O hem bizim hem Türkiye siyasetinin gururu’ dediler.

Çaykur’da İşbaşı

Çaykur’un fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalıştıracağı 1500 kişinin güvenlik soruşturmalarının tamamlandığı ve Temmuz’un ilk haftasından itibaren işbaşı yapmaya başlayacakları öğrenildi.
 
Çaykur’un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerindeki fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalıştıracağı 1500 kişi için başlattığı güvenlik soruşturmaları tamamlandı. Rize, Trabzon ve Giresun’da noter kurasından işe girmeye hak kazanan adayların güvenlik soruşturmalarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı, Artvin ilinde ise 3 kişinin güvenlik soruşturmasından geçemeyip elendiği ve bu  kişilerin yerine yedek listeden adayların işbaşı yapacakları öğrenildi. İşe girecek 1500 mevsimlik işçinin Temmuz’un ilk haftasından itibaren işbaşı yapmaya başlayacakları ve alımların en geç 15 Temmuz’a kadar tamamlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Beşikci’den Bayram Mesajı

Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci; “Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının ikliminde Şalpazarı’nda idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın tüm hemşerilerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilisim